ked po mne nejdu tak ich akceptujem ako sucast spolocnosti ... viacej mi prekazaju knazi a paraziti ako su financni agenti, poistovaci a rozne ine zamestnania ktore profituju len z toho ze od niekoho tahaju peniaze a neprodukuju nic pre spolocnost ....
kazdemu z nich by som aj tak dal aspon raz ochutnat aj zenu a ked by to aspon 90 % z nich nezmenilo potom sme na tom fakt biedne ... proste dokopy idu zena a chlap, nie chlap a chlap alebo zena a zena (aj ked na 2 zeny sa celkom ok pozera)
nemám rád tie veci čo spolu homosexuáli robia a ich intímnosti a tak, z toho mi zviera žalúdok, ale inak nič proti nim nemám akože kokoti sa nájdu aj medzi heterákmi aj medzi buzíkmi nemám problém s nimi vychádzať, pokial ma nabalia čo sa mi už stalo ale aj tak nemám nič proti nim. akurát čo sa týka sexu sa mi páčia ženy
rozdiel je taky ze na duhovom sa pretrcaju homo co ti mozu akurat spravit frizuru a na pochode tych druhych ti mozu rozbit flasu o hlavu a este sa jebu aj do inych skupin
@mm47 nechapem podstatu toho pochodu...ja som nemal nikdy potrebu ist pochodovat lebo som hetero...plus robi to provokacny impluz pre jebov ako su kotlebovci a koli tomu je tam kopu fizlov a vsetko to platime my... absolutne zbytocne a bez pointy rovnako ako samotna existencia kotlebu...
@mm47ved dobre ja s tym nemam problem...normalny ludia to chapu a koli nim tie pochody organizovat netreba a idioti to nikdy nepochopia a len z toho budu problemy...
@aguri500 ludia chodia na tie duhove pochody preto lebo chvu vyjadrit podporu LGBT komunite, preto ze su Loud and Proud - jednoducho su hrdi na to kym su. Chodia tam pretoze ked sa bude o tejto teme mlcat tak sa nikdy nepohneme vpred, preto lebo si chcu vybojovat to na co by mali mat vsetci ludia pravo nie len heteraci - manzelstvo a adopcie..
chcu ukazat svetu ze su normalni ludia a ze jedine o com im ide je aby im nebral svet pravo na lasku. neviem co sa ti na tom zda nepochopitelne.
@didojelen - "chcu ukazat svetu ze su normalni ludia a ze jedine o com im ide je aby im nebral svet pravo na lasku. neviem co sa ti na tom zda nepochopitelne."
je mi na tom nepochopiteľný ten rozpor v tom že tvrdia toto, že chcú ukázať že sú normálni, a pritom tie ich pochody obvykle vyzerajú tak ako vyzerajú, čiže pomerne... úchylne, šibnuto, polonaho, prehliadka transsexuálnych kostýmčekov, a podobne...
@psychologiq Neviem prečo ich každý rieši,oni sa nestarajú do hetero... tak prečo ich stále riešiť ? Nikomu nič nerobia,skôr mi vadia iní čudáci ako napr.úchili,predofili,nekrofili a iné sračky
su mi (skoro) ukradnuti, pokial nevyskakuju, nesnazia sa presadit tie nechutne buzy svadby, nenicia zivot detom adopciou do buzna rodin atd atd... ale... nemam ich rad, hnusia sa mi.
@42 no jo, zivot do milujucej rodiny aj ked ludi rovnakeho pohlavia musi byt naozaj otrasny, lepsie je mat rodicov kazdeho ineho pohlavia ale kokoti aj 1000nasobni
Ja som uchýlačka na nich tak čo som vadná aj ja ??
Sú to normálny ludia, nechápem čo proti nim dakto má stále. Vo väčšine prípadov sú ovela viac príjemnejší než hetreráci. A viem o čom hovorím kedže polovica mojich kamošov sú homosexuály.
@didojelen inak to s tými deťmi v homosexuálnych rodinách.. nad tým by som sa možno trochu pozastavila, vždy som mala názor, že otec-mama nehrá až taku dôležitú ulohu vo vyvoji dieťaťa, ale asi som sa mýlila.. napr. moj expriateľ je čistý príklad chalana, ktorému chýbal mužský vzor v detstve a občas reaguje skôr žensky ako mužsky a je tak trochu chlapožena .. a to on otca má, ale nemá s nim vzťah, lebo jeho otec je neustále preč.. neviem teda, ako by to vyzeralo v rodine mama-mama alebo otec-otec
@coloredbrain asi to nemyslíš zle, ale moje dve mladšie sestry, na rozdiel odo mňa, od mala vyrastajú v rodine, ktorá má čisto ženské zloženie... mám sa snáď začať obávať o ich zdravý vývoj?
@inconnu rozhodne to nemyslím zle, proti homosexualom nič nemám. Len možno nie je odveci sa aj nad tým pozastaviť, že to môže mať predsa len na dieťa nejaký vplyv. Ale, nie som psychológ a možno to závisí aj od samotnej povahy dieťaťa, nakoľko sa nechá ovplyvniť rodičmi v správaní a pod.
@coloredbrain osobne si myslím, že deťom, ktoré by vyrastali v takomto prostredí, by život komplikoval skôr postoj okolia ako prostredie samotné
ja som vyrástla v kompletnej, normálne fungujúcej rodine, čiže by som logicky tiež mala byť schopná normálnej bezproblémovej existencie a mala by som mať vo všetkom jasno... ktovie, od čoho všetkého to závisí...
Prečo sa tu vždy raz za čas objaví nejaké fórum o tom, aký názor majú ľudia na homosexuálov? To je ako by tu v jednom kuse niekto zakladal fóra na tému "Čo si myslíte o brunetkách?" "Čo si myslíte o zelenookých ľuďoch?" "Čo si myslíte o vysokých ľuďoch?"
Skúsim sa niekedy v spoločnosti gayov a lesbičiek spýtať, že čo si myslia o heterosexuáloch, či to tiež vyvolá takú zapálenú debatu
@coloredbrain chapem ako to myslis, ale podla tohto nemali by mat deti vyrastajuce v noramlnej hetero rodine noramlne hetero spravanie?? a pritom ludia ktori su homosexualne orientovani vyrastali aj v takychto rodinach, mali muzske aj zenske vzory a aj tak sa spravaju inak, napriklad na mna nemaju moji rodicia v tomto ziadny vplyv, ide o to ako sa clovek narodi, takze podla mna ked sa clovek nad tym zamysli, tak je to blbost. no tvoj nazor ti samozrejme neberiem
a okrem toho, to ze ma niekto dve mamy alebo dvoch odcov neznamena ze nemoze mat muzsky/zensky vzor v zivote.. chapes
@nationalgeographic som si istá, že keby som bola schopná položiť logickú otázku, tvoja odpoveď by ma dokázala vnútorne obohatiť, no ale keď ja sa zmôžem len na také...
@didojelen ja som tým nechcela povedať, že z nich vyrastú lesbičky alebo gayovia, ale že to môže mať nejaký vplyv na ich správanie, napr. že dievča bude reagovať trochu chlapsky, muž žensky a tak.. homosexualita vzniká podľa mňa skôr, než dieťa zistí, že má otca a mamu ale riešiť to nemá význam, ja neviem aké to je byť homosexuálom a taktiež niesme ani psychológovia ani vedci, aby sme mohli taketo veci riešiť/tvrdiť
@psychologiq ja osobne proti nim nic nemam, su to normalni v pohode ludia. skor ma stve, ze v dnesnej dobe mady ludia hovoria druhym, ze su teply len za to aku hudbu pocuvaju.. to fakt nechapem..
Ze su to ludia ako vsetci ostatni, neodcuczujem ich,lebo si myslim, ze sovju orientaciu si nezvolili..a casto krat byvaju skveli kamarati s dobrym srdieckom a bystrou hlavou...
Ale co sa tyka sobasenia tychto parov a najma adopcie dietata v takomto mnazelsve, niesom za...lebo dieta potrebuje rodinu s otcom a matkou, so zenskym aj muzskym prikadom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
100 komentov
O heterosexualoch takuto temu nikto nezalozi
teda aj keď majú v hlave nasrané sú to normálni ľudia, len majú v hlave nasrané no.
ale v konečnom dôsledku sú to ľudia tak isto ako ty alebo ja
@hoperpohroma Shoen ai ťa veľmi baví, že ?
Neznasam kotlebovskych chujov co hovoria - sme za normalnu rodinu muz-zena.
To by trebalo uz vyvrazdit konecne.
rozdiel je taky ze na duhovom sa pretrcaju homo co ti mozu akurat spravit frizuru a na pochode tych druhych ti mozu rozbit flasu o hlavu a este sa jebu aj do inych skupin
chcu ukazat svetu ze su normalni ludia a ze jedine o com im ide je aby im nebral svet pravo na lasku. neviem co sa ti na tom zda nepochopitelne.
je mi na tom nepochopiteľný ten rozpor v tom že tvrdia toto, že chcú ukázať že sú normálni, a pritom tie ich pochody obvykle vyzerajú tak ako vyzerajú, čiže pomerne... úchylne, šibnuto, polonaho, prehliadka transsexuálnych kostýmčekov, a podobne...
co je na tom zle???
a myslim ze je jasne ze nejaky nas pochod v Ba sa neda porovnat s pochodom v San Franciscu, LA alebo niekde v Europskych velkomestach..
a takychto ludi tam urcite nie je vacsina.. su tam aj bezne vyzerajuci ludia, neviem preco to takto skatulkujes
su mi (skoro) ukradnuti, pokial nevyskakuju, nesnazia sa presadit tie nechutne buzy svadby, nenicia zivot detom adopciou do buzna rodin atd atd... ale... nemam ich rad, hnusia sa mi.
No povedat, ze je to normalne ? Normalne to urcite nie je
Na to aby vznikol dalsi zivot, je potrebny muz a zena.
Dve zeny ani dvaja muzi to nedokazu...
A tymto som myslim dost jasne vyjadril co je a co nie je normalne.
a k téme proti homosexuálom nič nemám sú to uplne super ludia ... a da sa s nimi pokecať niekedy lepšie než s heterosexuálmi ...
Ja som uchýlačka na nich tak čo som vadná aj ja ??
Sú to normálny ludia, nechápem čo proti nim dakto má stále. Vo väčšine prípadov sú ovela viac príjemnejší než hetreráci. A viem o čom hovorím kedže polovica mojich kamošov sú homosexuály.
@hoperpohroma Super obrázky
Normálka,v pohode,ja som liberál,tolerant,nič mi nevadí...
Toto sa chlapom páči,ale dvaja chlapi sú už nenormálni.
A inak mám kamarátov homosexuálov,vôbec mi neprekážajú a sú to super ľudia
mám k nim kladný vztah. S niekoľkými z nich som už spal...
ja som vyrástla v kompletnej, normálne fungujúcej rodine, čiže by som logicky tiež mala byť schopná normálnej bezproblémovej existencie a mala by som mať vo všetkom jasno... ktovie, od čoho všetkého to závisí...
Skúsim sa niekedy v spoločnosti gayov a lesbičiek spýtať, že čo si myslia o heterosexuáloch, či to tiež vyvolá takú zapálenú debatu
ale sú mi ukradnutí, nech sa jebú do riti koľko chcú
a okrem toho, to ze ma niekto dve mamy alebo dvoch odcov neznamena ze nemoze mat muzsky/zensky vzor v zivote.. chapes
- tvoj absolútne starostlivý birdz.
ja len ze mam iste skusenosti a vedomosti z tejto oblasti, viem zhruba ako iste veci funguju.. takze tak no
Ale co sa tyka sobasenia tychto parov a najma adopcie dietata v takomto mnazelsve, niesom za...lebo dieta potrebuje rodinu s otcom a matkou, so zenskym aj muzskym prikadom