Neviem, ci to mam zakladat, ale mam trochu depku z toho kolko mam rokov a nechce sa mi este spravat na ne.... som trapna preto?? Dnes sa vynimocne neurazim za ziaden nazor, chcem si to vsetko trochu ujasnit aj cez vekovo mladsich a tak ak chcete, napiste.
podla mna by si sa mala spravat na svoj vek, ci sa ti to paci ci nie malo by to tak byt...nehovorim aby si bola teraz na 100% vazna, ale v niektorych forach mi pripadas horsia ako 15 rocna.
Podla mna nezalezi na tom roku narodenia ale skor na co sa citime... ked sa citis ako 20 rocna tak je to len tvoja vec... mozes si zo zivotom robit co len chces... je len tvoj... a istotne nemaj z toho depku ... (dovolila som si tykať)
si matka, tak sa podľa toho musíš aspoň trochu správať. Nevravím, že si máš teraz prestať užívať život, lebo si už "stará", ale my mladí sme "pochabí a nezodpovední", tak aspoň niekto by tu mohol mať rozum
@7 a @8 je pekné, keď si to myslíte, ale zabúdate, že @alalix už musí prejaviť aj trochu zodpovednosti. Vy si užívajte tých vašich 14/16 rokov, lebo si aj vy možno raz budete pokladať otázky typu: "Nezmeškala som niečo?"
podla mna sa vela ludi zľakne toho, akú rolu by mali vo svojom veku vedieť prijať. takíto ľudia vyhlasujp, že chcú byť stále deťmi, a že dospeláctvo je fuj a čo ja viem.
ale nikto predsa nevraví, že dospelí ľudia by nemali zostať deťmi. ale z tej stránky, aby sa stale vedeli tešiť z maličkostí, a nebáli sa pýtať a obdivovať a vyjadriť emócie ako malé dieťa. posolstvom dospelosti však podlľa mna je prijať zodpovednosť za svoje činy, a aj keď v tom mnohí vidia ťarchu, nie je to nič ťažívé. vlastne to vnáša kusisko slobody, lebo môžte všetko, jedinou podmienkou je vedieť to ustáť
suhlasim s @12 a aj s tym ze by si sa mala spravat tak ako sa citis...napriklad nieco vidis a ty chces vykriknut jeej krasne, ale neurobis to, lebo tovj vek to nedovoluje? to nie, rob co citis ..trochu blby priklad ale nic lepsie m nenapadlo....ale zas tak ako sa citis, ale zas mat aj zodpovednost, ale verim ze tu zodpovednost mas
NO PROSTE MA NEBAVI TO CISLO, A ANO, BESNIM SA NIEKEDY A TESIM AKO MALE DECKO A ZODPOVEDNOST MAM, JA NEPOTREBUJEM POUCOVAT, TO TERAZ NEMYSLIM AKO URAZKU, ALE FAKT FILOZOFICKE UVAHY, A NIEKTORE SU CELKOM PLODNE
@alalix a na kolko rokov sa citis, resp. sa spravas ? Ja sa tiez necitim na svoj vek, ale cim mam viac, tym to je lepsie a lepsie. Takze ja sa nestazujem.
@18 keď si zodpovedná, tak potom nevidím problém. Užívaj si život a zabudni na TO číslo. Neukazuješ všade po ulici svoj občiansky, takže kopec ľudí ani netuší, koľko máš rokov a aj keby, tebe to môže byť jedno
treba vždy robiť to čo človeka baví, no vždy s prihliadnutím na určitú požadovanú úroveň správania prislúchajúcu k danému veku... ak máš určitý vek a nejaké tie záväzky (deti), nikto ti nehovorí, že si nemôžeš večer zájsť do mesta a dať trochu do nosa (ak sú deti dosť veľké), no rozhodne by to nemalo dopadnúť na mol po kolenách domov - tento príklad je veľmi pritiahnutý za vlasy
no pokiaľ sa nesprávaš ako moji rodičia je to O.K. mamka má toľko čo ty, je zodpovedná a vie byť aj vážna, ale zároveň máme kamarátsky vzťah a často jej šibe, má záchvaty smiechu a kľudne jej môžem hovoriť úchylné vtipy
samozrejme, že to jogurta napísala dobre, keďže študuje psycholu a vie sa lepšie vyjadriť, len tak ďalej
no rob, čo uznáš sa vhodné, ale ja si napríklad seba neviem predstaviť sedieť za pc na takomto portáli v takom veku, už túto dobu sa obdivujem, čo tu ešte pohľadávam , ale už keď toľkých ľudí tu mám, čo ma milujú a nenávidia, čiže niečo medzi tým, tak tu pre nich zostávam, no nie?
Občas máš niekde fakt štýl písania ako decko, čo mi pripadá dosť zvláštne, ale všeobecne je podľa môjho názoru určite lepšie mať v sebe veľký kus dieťaťa ako žiadny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale nikto predsa nevraví, že dospelí ľudia by nemali zostať deťmi. ale z tej stránky, aby sa stale vedeli tešiť z maličkostí, a nebáli sa pýtať a obdivovať a vyjadriť emócie ako malé dieťa. posolstvom dospelosti však podlľa mna je prijať zodpovednosť za svoje činy, a aj keď v tom mnohí vidia ťarchu, nie je to nič ťažívé. vlastne to vnáša kusisko slobody, lebo môžte všetko, jedinou podmienkou je vedieť to ustáť
no rob, čo uznáš sa vhodné, ale ja si napríklad seba neviem predstaviť sedieť za pc na takomto portáli v takom veku, už túto dobu sa obdivujem, čo tu ešte pohľadávam , ale už keď toľkých ľudí tu mám, čo ma milujú a nenávidia, čiže niečo medzi tým, tak tu pre nich zostávam, no nie?
A hento akože nie je ok?
Veď to je úplne super ...