Ked som medzi ludmi, ktori su v strese, dokazem sa naladit na ich vlnu a to je zle . Ale niekedy mi to vyjde aj tak, ze asi ako jedina si vravim, ze to je aj tak jedno, lebo vsetko prejde a je jedno ako, pokial ma to nezabije .
Ale vacsinou nepochopim mamu, ktora robi aj z totalnych malickosti take halo, ze ma to dokaze stale prekvapit. Nemyslim pri nejakych problemoch s mojou hm pubertou, ale pri jej problemoch. Ved boze naco sa zatazovat sprostostami? Ako sa vravi, ked nejde o zivot, nejde o nic..
peniaze,dajme tomu ze skola a co urcite na lahku vahu neberiem je priatelstvo to skumam az do zakladov a na vyberanie priatelov mam velmi vazne kriteria dolezita je kvalita nie kvantita a este neberiem na lahku vahu svoju rodinu to jest az mamu (jedina osoba ktoru povazujem za rodinu ) a to ostane ? mam v
Ja tiez neberiem na lahku vahu moju rodinu najblizsiu,a mojich velmi dobrych kamaratov a este zdravie lebo to je podla mna velmi dolezite!...ale podla mna nie na vsetko by sme mali mysliet uplne 100% a vsetkym sa do detailov zaoberat,lebo prideme o to ostatne pekneee, co je okolo nas....a to je dost velka skoda.
Jasne, ze zivot berem tak jak pride, nesnazim sa prilis zatazovat hovadinami a snazim sa uzivat si. Ale ked pride hodina H, tak veci beriem seiozne a zamakam... a potom zas veget
no... v poslednej dobe mi je jedno totálne úplne všetko, som nihilista skombinovaný s flegmatikom a sem tam ma pochytí cholerické chcenie s tým niečo urobiť, ktoré ale rýchlo upadne do zabudnutia... a v podstate mi tento stav vadí a zároveň som s ním spokojná...
Berem vsetko dost vazne. Keby som vsetko bral na lahku vahu tak mam vsetko v pici a uzivam si. Ale ako si budem uzivat ked bduem zivt na ulici? Co sa budem hrat z odpadkami a tesit sa ked andjem suchy roztek?
takze mne zalezi na vsetkom. Iba ak sa jedna o nieco co nie je moja starost v tedy sa o nic nezaujimam a zachovavam si chlanu hlavu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Zn.: načo si komplikovat život?
Ked som medzi ludmi, ktori su v strese, dokazem sa naladit na ich vlnu a to je zle . Ale niekedy mi to vyjde aj tak, ze asi ako jedina si vravim, ze to je aj tak jedno, lebo vsetko prejde a je jedno ako, pokial ma to nezabije .
Ale vacsinou nepochopim mamu, ktora robi aj z totalnych malickosti take halo, ze ma to dokaze stale prekvapit. Nemyslim pri nejakych problemoch s mojou hm pubertou, ale pri jej problemoch. Ved boze naco sa zatazovat sprostostami? Ako sa vravi, ked nejde o zivot, nejde o nic..
Jasne, ze zivot berem tak jak pride, nesnazim sa prilis zatazovat hovadinami a snazim sa uzivat si. Ale ked pride hodina H, tak veci beriem seiozne a zamakam... a potom zas veget
Dobrá nálada všetko nevyrieši, ale dokáže nasrať toľko ľudí, že stojí za to si ju udržať!
takze mne zalezi na vsetkom. Iba ak sa jedna o nieco co nie je moja starost v tedy sa o nic nezaujimam a zachovavam si chlanu hlavu.