nedela=nudny den..rano sa hram na to ze sa dem welmi ucit otvorim knihy dem pri noutbuk a akoze sa ucim..pobede bud kukam telku alebo som o5 na pc alebo spim wecer de telka a zase som na pc a este sa dwe hodky kupem a bezi w kuse telka aj teraz de lets dance 2..akoze konrad ofina zabitee ..no potom po skonceni lets dance si dem wimenit knihy do skoli este sa storoci kukam do zrkadla a wzdycham nad pupakmi a dem spat..
nemam rada nedelu..do kostola nechodim, vstanem neskoro, nic sa nedokazem naucit len cely den stravim pri compe a myslim na to ze dalsi den je skola...chvalabohu zajtra ju nemame
Nemam rada nedelu, kvoli istej institucii, do ktorej musim zavitat.. ale predtym idem do cajovne,a aj potom..tak to je pomerne prijemne.. a este je fajna ked sa nemusim nic ucit na pondelok.. co sa vacsinou nemusim.. no aj tak ten den nemusim..
Pohoda deŇ - ale nepatrí medzi moje najobľúbenejšie. Jednak pondelok začína školaa jednak sa musím naučiť všetko do školay napriek tomu že celý deň trčím pred pc. A vkuse chodím s rodinkou na veľmy ,,zaujímavé,, návštevy.
Ja mám celkom rada nedelu idem do kostolíka (nemusím ísť ale chcem) potom von, pozrem si niečo v učebniciach, som na nete a idem spať vždy mi tento deň rýchlo ujde
Nedela je pre mna oddych po celom vikende...a mam ho celkom rada, niekedy ho len cely prelenosim alebo pride nieco neplanovane a nakoniec je z toho skvely den
nechápem, prečo ľudia používajú slovko "musieť", keď sa im to protiví... keď niekto nechce chodiť do školy, tak nech nechodí a basta...kto ho tam núti? Ja som tam už veľmi dlho nebola... a strašne mi to chýba! Skôr nemôžem tam ísť ako môžem... lebo môjmu priateľovi sa nechce a ide radšej inam a moc by som ho naštvala, keby som tam išla bez neho. No, za hádku mi to nestojí...
nedela je super, da sa spaaat a idu charmed a a a.. a da sa ist von .. teda da sa aj cez tyzden ale tam uz sme predsa obmedzeni skolou XD ale zasa ten pocit ze ,,a! zajtra musis vstavt .. " -.- ten je poriadne nechutny XD a preto si treba uzit est posledne hodiny vykedndu XD kto so mnou nesuhlasi ????
pokial nemam program mimo domu tam nedela je fakt nuda...stale len fotrovci ze ci sa nemam nic ucit ked pocuvam hudbu...kostol nehrozi...ja verim v ludi nie v nieco nedokazatelne....ale obdivujem veriacich...a mama si v nedleu vzdy vymysli rodinnu prechadz vyletcokolvek...a zase nudaa...
rano vstanem...pravidelne od 10:55 - 12:40 pozream Carodejnice na markize (moj naj serial) potom dem jest, tvarit sa ze sa ucim...od 18-tej som vzdy sama doma...to som bud vonku alebo doma za pc...to´t vse ale nemam rada nedelu lebo ma caka zase SKOLA
Hm, no nedela vie byt fajn den, ale aj dost o nicom, podla toho, aku si ju urobim No rano do kostola, a potom podla pocasia mozno bycikel, nejaky vyletik alebo si citam, pripadne pocitac, ale ked si nedam bacha, tak pri tom presedim cely den a to uz neni dobre. Aaa ma to jednu obrovsku vyhodu - jediny den v tyzdni, kedy si sam pred sebou mozem ospravedlnit, ze sa vobec neucim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A ja chodim do kostola, okrem vsetkeho je to aj velmi prakticke, lebo potom skor stanem a nevylihujem do obeda v posteli ako v sobotu.
A no neviem sobota ke lepsia, koli ucenie, ked celu nedelu zabijem ucenim no nic moc
teraz len píšem a počúvam the locos
pôjdem za chvíľku off
to je asi tak všetko
A nedelu mam celkom rada, aj ked dnes som ju stravila cely den biflovanim
A dnes som ani veci z tasky este nevybrala A som vkuse na notebooku Zavislost
potom som bola tu a podobne..
a zasa potom som sla vonka...uplne supa
jej..a inac kujem tebe(my vieme o kom)za to nove tricko hk ..no a teraz som skoncila tu a potom tv a potom hajat...
ale nemam rada nedelu no..
Do kostola chodim, podla mna je to strasne super relax a je to naa dusevne vysporiadanie pokial je normalny a nie velmi ukecany knaz.
musim sa ucit, upratovat
ale zas nejdem do skoly