obcas, ale velmi malokedy, spravim nieco, k comu som sa zaprisahaval, ze nespravim. lebo ked si nieco v hlave planujes, je to uplne ine, ako ked ta situacia naozaj nastane
Stalo sa mi to asi raz pri odpovedi z angličtiny a zachránilo ma to pred 2 proste to slovo zo mňa vyšlo a ja doteraz neviem ako a prečo som to povedala, vôbec som nad tým nerozmýšľala ale som rada...
pri nedelnom obede som riadne zapicoval zabohoval a td...a neratam porozbijane cd co leteli krizom cez izbuatp....aj ludom som uz povedal co nebolo spravne....ale nestava sa mi to skoro vobec
No ak som to dobre pochopila, tak napríklad pri tých slovách, často ide o nejaký pretlak emócií a vtedy človek nevie klamať a ani nevie ako povie niečo čo nechcel.
často, ale stáva sa mi to opačne - je niečo čo chcem spraviť, a napriek svojmu rozhodnutiu a vedomiu že to chcem spraviť to nespravím, alebo systematicky a vytrvalo odkladám, väčšinou ad infinitum
ja moc nikdy nepremyslam a neplanujem a preto si kazdy mysli ze som blazon do barčoho idem.. ale take je to najlepsie
par vecí som si povedala ze v zivote nespravim, a tuzba ma ovladla.. alebo neviem čo.. vtedy som si hovorila ze som krava (teda nie, mne to hovorila "kamaratka").. ale ja som sa nejako vnutorne z toho aj tesila.. spravila som to elbo v tej chvili som to tak chcela.. a asi nič nelutujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Nakoniec som ju aj tak kúpil, aj ked, za rozprávkovú cenu
často pri hádkach
mne sa to tiež stáva ak nerozmýšľam alebo sa hádam.
Niekedy chcem niečo povedať a poviem dáku hlúposť
no naopak parkrát mi to pomohlo len neviem či to je
spôsobené stresom alebo skôr nejakou vnútornou túžbou
ktorú potláčame :/
par vecí som si povedala ze v zivote nespravim, a tuzba ma ovladla.. alebo neviem čo.. vtedy som si hovorila ze som krava (teda nie, mne to hovorila "kamaratka").. ale ja som sa nejako vnutorne z toho aj tesila.. spravila som to elbo v tej chvili som to tak chcela.. a asi nič nelutujem