ja som svoju odmietla "liečiť" (t.j. brať lieky), chvíľku to bolo fayn, a teraz mi povedali, že tie bolesti hlavy, uší a celková únava sú z alergie
a predtým to bol ekzém
ono sa to furt jakeby vyondí do dačoho, ale to je ťažko zistiť, či je to z toho, lebo mne doktorka proste na všetko povie, že je to z alergie
Ako povedal hetfield, skutočne môže prejsť až do astmy. Ja sa liečim na alergiu už cca 10 rokov a som rada, že tie lieky mám lebo bez nich by som nebola schopná fungovať. Ten zdravotný stav vtedy a teraz predstavuje obrovský rozdiel.
mam alergiu na pel, travy apod. hlavne pocas Juna a Jula...alergologa nenavstevujem, lebo bol nanic...tento rok experimentujem s vitaminom C, denne si dam 2-5g a pokial nezjem vobec ziaden mliecky vyrobok, ani len mliecnu cokoladu, tak nie je ziaden problem...u mna je to ucinnejsie, nez bezne volnopredajne lieky na sennu alergiu apod.
neviem ale dajaké lahšie sa dajú "vytriasť" ja som prakticky odmala mala lahkú alergiu na jaqesi trávy a prach a odmietla soms a furt pchať tabletkami (+vždy som na ne zabúdala) a zrovna v tom čase som zrobila ja velke rozdiely v životosprave (mindrevolutions, +pohyb, rozmýšľanie nad stravou)
a tiež mi hovorili že mám nábeh na astmu... čo som tam bola naposledy na mamino naliehanie (ona i sestra milioooon alergií) tak šétko okej len že čosik tam bolo, tuším prach alebo čo...ale to bolo rok dozadu
no môžeš z nej dostať astmu
ale inak neviem či sa dá vyliečiť, ale ja trebárs berem nejaké francúzske lieky čo budem vrať 5 rokov ako keby malé dávky toho alergénu do tela a že telo si na to zvykne , takže potom mu to vadiť nebude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
+ lieky som nebrala žiadne
+
ÚPLNOU NÁHODOU ten čas korešponduje s vylúčením živočíšností a procesnutých pokrmov z jedálnička
a predtým to bol ekzém
ono sa to furt jakeby vyondí do dačoho, ale to je ťažko zistiť, či je to z toho, lebo mne doktorka proste na všetko povie, že je to z alergie
a tiež mi hovorili že mám nábeh na astmu... čo som tam bola naposledy na mamino naliehanie (ona i sestra milioooon alergií) tak šétko okej len že čosik tam bolo, tuším prach alebo čo...ale to bolo rok dozadu
ale inak neviem či sa dá vyliečiť, ale ja trebárs berem nejaké francúzske lieky čo budem vrať 5 rokov ako keby malé dávky toho alergénu do tela a že telo si na to zvykne , takže potom mu to vadiť nebude