@mielikki na úlohu z nemčiny( s nemeckou lektorkou).... a definovala som to tm.. spevák, herec, spisovateľ, fylozof... to je jedno, len nech je to meno známe....
aha... no, ja osobne by som hovorila o Angele Gossow, teda o tejto tete tu:
ale predpokladám, že tebe nič hovoriť nebude, tak skús inú Angelu, Merkelovú, ak máš aspoň trocha chuť miešať sa do politiky... alebo (snáď ešte žije, ale asi ešte nemal prečo umrieť), možno taký Süskind, ak si čítala/videla sfilmovaný Parfém - príbeh vraha, tak to napísal on, alebo... ešte porozmýšľam (napádajú mi samí Goetheho súčasníci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
herec-Thomas Kretschman
ale predpokladám, že tebe nič hovoriť nebude, tak skús inú Angelu, Merkelovú, ak máš aspoň trocha chuť miešať sa do politiky... alebo (snáď ešte žije, ale asi ešte nemal prečo umrieť), možno taký Süskind, ak si čítala/videla sfilmovaný Parfém - príbeh vraha, tak to napísal on, alebo... ešte porozmýšľam (napádajú mi samí Goetheho súčasníci
Speváci: Bill Kaulitz z Tokio Hotel s samozrejme Adolf Hitler.
» sk.wikipedia.org/wiki/Gentleman_...
Nemecko je v podstate ,,druhé Grécko" čo sa filozofie a metafyziky týka, najmä v 19. a prvej polovici 20. stor.
Nena
Die Aerzte
Til Schweiger
jasné, že Gottschalk
a potom vedci a ten minister, ktorý po odhalení plagiátorstva naozaj odstúpil......a pri odstúpení mu vojenská kapela hrala ,,Smoke on the water"....