aj mne uz lezu na nervy... ak si dam cokolvek sachovnicove na seba, kazdy ma hned oznaci za emaka... ale od toho mam dost daleko, ale sachovnice su typicke pre ska. fakt by si uz mohli vymysliet nieco ine...
he sila ale fakt. pozeraj sa po sebe autor a nepis to co tu bolo. ako napisat mozes radi ti odpovieme aspon ja ale toto? emo je emo ak zavidis tak sa opic ja ich mam v pazi a nevadia mi tu vobec. vsak su to normlany ludia. maju len iny styl ako napr HIP HOP ktorych je tu viac nez dost alebo iny styl a tych necha kazdy na pokoji tak radsej si vstupit do svedomia a cusat
Prečo každému vadia emáci?Nezamysleli ste sa že aj vy možete vadiť emákom....?Asi nemáte čo robiť však?? Ale zasa je pravda, že sa nejako rýchlo množia
emo tu bolo vzdy, ale teraz sa s tym spravil velky bum a kazdy si mysli, ze ked si da ofinu na oci, cinany a budu sa tvarit smutne, tak su emo, lenze to je ich vec... nechapem, preco to vsetci riesia! sak ved sloboda prejavu to je len fraza?? nechajte ludi na pokoji, ked sa chcu pretvarovat, nech. sak to je vec kazdeho cloveka co chce byt a ked chce byt kopijou dakoho ineho tak nech je, boze.. sak ved ozdaj to je jeho vec a ne vec polzemegule!
mne viac vadia ploche siltky na traperoch ako emacke ofiny...ale to len co sa tyka vzhladu...mam kamaratov aj emakov aj hiphoperov a su vpoho...imidz je proste na nic
No a co? Nech je kazdy, taky aky byt chce... Je to uplne jadno, ak ti vadia, tak ich ignoruj... Niekto je hip-hoper, niekto metlak, niekto infantilny, niekto egoista, niekto cudzinec...keby sa proti kazdej vrstve zakladalo forum, bolo by to niecim zaujimave? Nie, lenze pindat na emakov je teraz prudko IN, tak preco by sme nezalozili forum, no nie?
podla mna ich neni vela, viac je hip hoperov ale na tych uz nikdo nepinda pretoze je ich tak vela ze by nas tu prehlasovali...pindat na emo je asi naozaj in, jak by ste inak vysvetlili asi 20 diskusii na tu istu temu? nechajte to uz tak...
myslim si to ise co ty:este prednedavnom som emo uplne odsudzovala,le jeden kamarat je emo a otvoril mi oci .zistila som,ze ja sama som sa citila a zila tak,ako ziju oni,len som si pred tym zatvarala oci.dnes viem ze k EMO mam strasne blizko..........nenosim len cierne oblecenie,nemam cierne vlasy,nenosim na cierno namalovane linky pod ocami a ani nemam dlhu ciernu ofinu,,,,,ja mam totiz emo v sebe a nie na sebe.velmi ma ale mrzi,ze vela ludi si bude mysliet,ze som"emo"len kvoli tomu,e je to in!.ale tak to nie je!mozno topochopis,mozno nie
@trash Páči sa mi tá oddanosť k téme aby mi niekto reagoval na 5 rokov staré fórum
Každopádne, no vývoj to určite je, aj keď teda dnes už rozhodne o EMO toľko nepočuť čo pred.. tými 5 rokmi . Takže to už dá sa povedať nie je ani alternatívny mainstream ako kedysi, ale skôr tak periférnejšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Mne to nevadi ... a ze by mi dako zavadzali je to ich stly ako sa prezentovat ty sa prezentujes inac oni svojim emom tak sa uz do nich nestarajme..
myslim si to ise co ty:este prednedavnom som emo uplne odsudzovala,le jeden kamarat je emo a otvoril mi oci .zistila som,ze ja sama som sa citila a zila tak,ako ziju oni,len som si pred tym zatvarala oci.dnes viem ze k EMO mam strasne blizko..........nenosim len cierne oblecenie,nemam cierne vlasy,nenosim na cierno namalovane linky pod ocami a ani nemam dlhu ciernu ofinu,,,,,ja mam totiz emo v sebe a nie na sebe.velmi ma ale mrzi,ze vela ludi si bude mysliet,ze som"emo"len kvoli tomu,e je to in!.ale tak to nie je!mozno topochopis,mozno nie
Každopádne, no vývoj to určite je, aj keď teda dnes už rozhodne o EMO toľko nepočuť čo pred.. tými 5 rokmi . Takže to už dá sa povedať nie je ani alternatívny mainstream ako kedysi, ale skôr tak periférnejšie.
No a inak je všetko nové vývoj.