Ahojte...mne sa pači jeden chalan. ja som mu tho povedala.a on mi napisal ze ja sa jemu pacim.Nho ale za chrbtom som pocula ze hovori ze som p***.nho a som mu tho povedala a on povedal ze tho len thak zo srandy ze spoluziaci zavidia.nho a ja som nepochop
thy kokso , thak tho fhakt neviem. ale asi odporucam vynechat to h tam kde nema byt, prestat sa chovat ako dieta a mat svoju dostojnost, lebo naozaj si budem mysliet, ze mas tych 13 ... (13ka je oblubeny vek na fake nickoch, to jest, ludia ktori si spravia duplicitne konto a prihlasia sa dokopy 3x ... a pod.)
Boze dievca daj si dve facky on vravy ze si pica a ty chces snim chodit ved si bude robit steba picu stasle fuu kde mas dostojnost hm splachla si ju aj s rozumom?
Tanicka57- ja som to skusila ja som sa prva opytala chalana ci chce so mnou chodit a povedal ze ANO.. je to nahodou nezvycajne ... ale sranda mne sa to pacilo konecne spravila baba prvy krok a ne chalan -.
ako sa dnes mate? mna odrha a nepohol mi ani septolete. Ale k teme radsej. neries nic. spravila si prvy krok ty a v tom ti davam + fakt. vykasli sa naneho. a teraz som si vsimol to Upozornenie volake male to tam je
Neverila by som tomu, čo hovoria ostatní, ale on sa vlastne priznal. Takže vieš, čo môžeš takého chalana. Poznám takých chalanov pred partiou povedia hocičo. Keď si s nimi sama, dá sa s nimi rozumne porozprávať, ale keď sú v partii... No strašné. Ale ešte, že nie sú všetci takí.
kua...........aj toto je velmi filozoficka tema...........a sa pichni na neho.ze zo srandy.......take veci chalan nehovori zo srandy.asi je tak trochu zaostaly dusevne.ked za chrbrtom o tebe hovori ako o p* a pritom ti povie ze ste s tebou chodit...........sa na neho vykasli
Sorrac Tanicka57, ale asi viem, preco o tebe ten chalan povedal, ze si p***. Asi kvoli tym h-ckam co vsade trepes. Ako povedala Verculka89, radsej nerozmyslaj nad sprostostami a uc sa. Ked budes lepsia v gramatike, budu ta chciet vsetci chalani a nikto ti uz nikdy viac nepovie, ze si p***.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
citujem:
UPOZORNENIE:
V diskusných príspevkoch je zakázané:
1. písať nadávky, vulgarizmy alebo urážať iných ľudí
ked uz musite, aspon to cenzurujte!
1. mas ece cas kam sa nahlas?
2. radsej sa uc do skoly
3. ked mas vela casu, tak sa opat uc dopredu
PS: Radsej sa uc, a nevymyslaj debiliny...
mat tak tieto problemy