Často sa stretávam s touto vetou od dospelých. Viem, že nie som jediná ktorej to hovoria ale o to tu teraz nejde. Zaujíma ma, či je to podľa vás naozaj pravda. Väčšinou je to v súvislosti s randením, párty, alkoholom.. na jednej strane je pravda, že
nikdy sa nezaradzuj medzi ludi bud sama sebou. myslim ze v 15tich ti ozaj este nic neutecie, aj ked ako pises teraz je taka doba. poviem ti jedno - zi podla seba, na co sa prave citis a ako to citis. len pouzivaj rozum aby si nikomu neublizila, ani sebe
@nightmare96 ja viem, že je dobré mať svoj rozum a aj ho používať. len ma zaujíma, ako to vnímajú ľudia, ktorí to už majú za sebou. či by sa tí, ktorí žili naplno chceli vrátiť späť a žiť striedmejšie alebo tí, čo žili striedmejšie, či by radšej žili predtým naplno.
Myslím si, že to vravia len preto, lebo ti závidia mladosť ( alebo ju sami mali lepšiu, takže nevedia, o čom hovoríš) a preto ťa ani neľutujú, keď si nevieš užiť mladosť. Samozrejme že si treba užiť, keď je na to správny čas a keď to teraz zmeškáš, potom to už nebude... Áno, sú veci, ktoré ti môžu utiecť. Je to o prioritách...
@mojenovelepsieja to obdobie mam uz za sebou aj ja zila som myslim tak akurat, od 16 do 18 trocha divokejsie a potom sa to zacalo postupne ukludnovat, vyburila som sa dosyta a nemenila by som. poznam ludi co im "piatkovice" prerastali cez hlavu a teraz sa ich drzia ako klieste akoby nechceli mladost nechat ist. pritom prichadza len dalsia faza mladosti
Sesternicu nechceli púšťať vonku v noci s tým že jej tiež nič neutečie... Zrazu mala 19,začali ju púšťať von a ona povedala,že sa jej už nechce,že to už môže ondiť...
Som zástanca názoru,že ,,jasné,že ti všetko utečie "
niekore veci som skusila moc skoro, niektore akoratne a niektore mi neutečú....a keby nahodou áno a skoám dokedy vykonám tak bolo to moje rozhodnutie ktore ma zaklady v dlhych uváženiach alebo záasadách
@barky nepochopil si, o čom som písala. Bolo to myslené tak, že aj keby som celé dni trávila doma nad učením tak ostatní medzi tým získajú rôzne zážitky a nebudú na mňa čakať. neznamená to, že musím neodkladne robiť to čo iní. Nechcem len prísť o chvíle, na ktoré budú všetci moji priatelia spomínať aj po rokoch s tým, že bolo super a škoda, že si tam vtedy nebola.
mladost ti utecie!...ved ked budes do 20 zit "asketickym" zivotom, a potom zrazu pojdes do baru, tak budes socialne neskuseny, a to ani nehovorim o baleni zien....ale zase nevravim,ze by si mal byt najvacsi buric na svete, ale uvedom si, ze najlepsie roky na party, randenie a pod. su na strednej, lebo mas este ako-taku volnost, si bez vaznych zavazkov a pod....na vysokej este v prvaku sa vyburis ako o dusu, ale potom to bude kludnejsie, a pride praca, povinnosti, malo casu na osobny zivot
navyse si myslim, ze kazdy by sa mal vyburit...ak sa nevyburis v mladosti, potom ta to dostihne, a v takej 30-tke budes balit 20-tky ako stary kanec, chodit na skoro kazdu party a pritom budes vyzerat pri nich ako stary dedo, lebo to uz budu ine generacia
Takze si uzivaj to, co mas, a to je cas....ak nechces chlastat v kazdy piatok, nerob to, ale porozmyslaj, ci ti to nebude o 10 rokov chybat...ak nechces balit holky, tiez to nerob, ale stavim sa, ze budes chciet skor-ci neskor....ak sa ti nechce vytvarat kontakty /kamaratstva, nerob to, ale uvedom si, ze na vysokej uz nie je taka particka, a socialne vyzitie ti bude chybat, ak nie si introvert...proste stale si predstav sameho seba v buducnosti, a odpovedz si, ci to nebudes lutovat
proste mas ten vek na hentake kokotiny, a ak si to neuzijes teraz, tak to urcite pride na teba neskor. a potom to uz nebude vhodne tvojho veku, cize to bude vyzerat blbo
je pravda, že sa teraz, keď už môžem snažím dohnať všetko naraz, neni to dobré.
človek by mal v prvom rade sám zistiť, že už ho niečo nebaví a že je čas "prejsť do ďalšej fázy", ak mu je ten prirodzený vývoj zakazovaný, tak potom keď bude zrazu mať možnosť spraví všetky blbosti čo za tie roky zameškal naraz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale inak,vedia o com hovoria v kolkych rokoch ta mali rodicia?
a odpovedala si si sama
a k zaveru..nuz..co sa ma stat,stane sa a co sa stalo uz sa neodstane..
Som zástanca názoru,že ,,jasné,že ti všetko utečie "
Dúfam že ked začnú všetci skákať z okna prídáš sa k nim
navyse si myslim, ze kazdy by sa mal vyburit...ak sa nevyburis v mladosti, potom ta to dostihne, a v takej 30-tke budes balit 20-tky ako stary kanec, chodit na skoro kazdu party a pritom budes vyzerat pri nich ako stary dedo, lebo to uz budu ine generacia
Takze si uzivaj to, co mas, a to je cas....ak nechces chlastat v kazdy piatok, nerob to, ale porozmyslaj, ci ti to nebude o 10 rokov chybat...ak nechces balit holky, tiez to nerob, ale stavim sa, ze budes chciet skor-ci neskor....ak sa ti nechce vytvarat kontakty /kamaratstva, nerob to, ale uvedom si, ze na vysokej uz nie je taka particka, a socialne vyzitie ti bude chybat, ak nie si introvert...proste stale si predstav sameho seba v buducnosti, a odpovedz si, ci to nebudes lutovat
proste mas ten vek na hentake kokotiny, a ak si to neuzijes teraz, tak to urcite pride na teba neskor. a potom to uz nebude vhodne tvojho veku, cize to bude vyzerat blbo
človek by mal v prvom rade sám zistiť, že už ho niečo nebaví a že je čas "prejsť do ďalšej fázy", ak mu je ten prirodzený vývoj zakazovaný, tak potom keď bude zrazu mať možnosť spraví všetky blbosti čo za tie roky zameškal naraz.
a dám ti radu- užiivaj si a hlavne si nerob dieťa skôr než dovŕšiš 25!