Takže, mám jeden pierc pod perou vľavo a včera som sa rozhodla že chcem jeden vedľa neho ešte viac vľavo a že dneska si to prepichnem. Tlačím tam tú ihlu, už je trošku vnútri a chytí ma akási panika tak ju vytiahnem. A čo nevidím? Potok krvi O.o Prvi prvo
ja som si sama prepichla nos a nemala som s tym ziadny problem... pocuj pri ustach mas strasne vela ziliek a nervovych zakonceny...preto aspon tam by ti to mal urobit profesional. Nielen koli tomu ale aj ked si to budes chciet vybrat tak ti tam aspon nic nezostane ked si to prepichnes sama vacsinou si poskodis ovela viac tkane a zostane ti nepekne flaky a jazvy (ak nemas naozaj stastie)
ja som si prepichovala peru tiez sama...lekarskou ihlou a vobec to nebolelo akurat ze ptm to paradne napuchlo ale ani kvapka krvi ani mi to nehnisalo....akurat ze mi to dlho nevydrzalo lebo nasi ale tak sranda...ale neodporucam ti to doma...
@malapohroma veď nie si zo severu? tam býva jedna dievčina, čo má všetky potrebné veci na prepichovanie a piercovanie po ruke. už som u nej bola asi dvakrát. nedá sa na ňu sťažovať, eňo-ňuňo a myslím, že viac ako 10 eur to stáť nebude.
ľoľ....prepichovala mi kamarátka..ale viac krát by som do toho nešla....spomínana kamarátka si sama prepichla 3krát jazyk (áno má tam tri piercingy), obočie,bradu (tiež tri piercingy má v brade) nad perou ,brucho a medzi palcom a ukazovákom kožu a urobila si tunely do oboch uší..dosť silná káva....ale osobne si myslím že DOVTEDY SA CHODÍ S DŽBÁNOM PO VODU,KÝM SA NEROZBIJE!....úprimne ti radím...počkaj...šetri pomaly....a daj si to spraviť profesionálom...stojí to za to ...za tvoje zdravie
urcite mas v okoli vela ochotnych a schopnych piercerov, ti su dnes uz vsade.
treba len pozhanat. a ak uz to chces silou mocou skusat sama - na nete su aj navody. aku pouzivas ihlu? odporucam daku kanylu z lekarne - dostatocne hrubu. a samozrejme dezinfekciu. ak nie si alergicka na jod-tak aspon cosi take.
u kazdeho inac. ale lepsie je, ked si nasetris, a pojdes si to dat spravit k profesionalovi. predsa len, ani nevies ako a mozes chitit infekciu alebo zltacku, a ani otom nevies.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Co mate vsetci s tou krvou , normalna tekutina
( prpeich stoji 10euro )
@mm47 chcel by si to vidiet? vytiahnem z toho ihlu a ta krv mi vyslovene vytriska mala som z toho cervene tricko aj ruku a trosku to pali
Radšej si našetri na to peniaze a daj si to spraviť, naozaj si môžeš len uškodiť.
treba len pozhanat. a ak uz to chces silou mocou skusat sama - na nete su aj navody. aku pouzivas ihlu? odporucam daku kanylu z lekarne - dostatocne hrubu. a samozrejme dezinfekciu. ak nie si alergicka na jod-tak aspon cosi take.
neprepichovat na etapy - naraz!!!
@janu od nej mam ten prvy, ale stalo ma to 20