Aj tebe už určite kládli na srdce, aby si sa nevzdával. Nie je však od veci nič nečakať a potom byť prekvapený, keď sa ti niečo podarí a ani si v to nedúfal, ako keď čakáš dobrý výsledok a dostaneš po populi. Čo si o tom myslíš? Je lepšie byť optimistom,
suhlasim s tebou.... ja tiež nič neberiem ako samozrejmosť a radšej si poviem že sa nemam tešiť predčasne... potom ked niečo nevyjde je to menšie sklamanie
som realista nepozeram sa na vsetko ze nieje nemozne (pesimisticky pohlad) ani tak ze vsetko dokazem bude to super a vsetko sa podari (opitimisticky pohlad) lebo ani tak to nieje ... spočítam si koľko je dva plus dva a pozerám sa na to zo zdravým nadhľadom
Ale veď keď nikdy nehovor nikdy tak nikdy nehovor nikdy lebo nikdy nemáš hovoriť nikdy, ale ty vlastne hovoríš nikdy pri nikdy nehovorení nikdy ... Je to komplikované
párkrát sa mi už stalo,že som určitú vec/udalosť absolútne nečakala a výsledok ma potom milo prekvapil a možno je to aj tým že som sa na to cielene nesústredila, lebo potom zas niektoré veci ktoré som chcela, tak nevyšli...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Byť pesimistom tiež nie je dobré,ale ani optimistom.. Treba byť realistom,ktorý vie kedy sa môže stať "optimistom" .