Ahojte kolko asi zaraba tak pracovnik ktory nahadzuje zapsy na pocitac pri pokladni v stavkovych kancelariach ? kolko zaraba asi za hodinu ?
totiz chcel by som mozno v blizkej buducnosti isty cas vykonavat tuto pracu a preto sa pytam
@jurito ale napriklad v blave niektore nike su otvorene denne od 8 :00 do 20:00 teda 12 hodin , ak je priemerny plat zhruba 2,4 eura ako povedal zajko usko tak potom za den zarobim 29 eur , a za mesiac ak neratam vikendy zarobim asi 29x22=638 eur ???
@stalingrad1000 tam sa robi krátky/dlhý den myslím v nike ...nie si tam 12 hodín...ale ejden den si pár hodín doobeda,potom celé poobedie a tak sa to strieda....ale to som len pocul,nezarucujem ze to tak je....a inak na 99% miest beru len zeny ,cchel som to robit tiez v BA a vsade ma odpíali ze hladaju zenu (ak hladali)
zarobil by si vtedy, keby že robíš načierno...
akonáhle zámestnávateľ ťa prihlási v sociálke a zdravotnej poisťovni, je povinný za teba platiť odvody a daň...
takže z tých 638,-€ odpočítaj aj tieto poplatky a vide ti mzda 400,-€
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
zarobil by si vtedy, keby že robíš načierno...
akonáhle zámestnávateľ ťa prihlási v sociálke a zdravotnej poisťovni, je povinný za teba platiť odvody a daň...
takže z tých 638,-€ odpočítaj aj tieto poplatky a vide ti mzda 400,-€