dala som si predavzatie, že budem vykať ľuďom, ktorým by som mala vykať, lebo sa na mňa v poslednom čase nalepil taký blbý zvyk, že tykám všetkým mladším ako 30 rokov
no ja si davam viac :
•nebudem na seba taka hnusna/ nebudem mat zo seba take komplexy
•nebudem sa prezierat sladkosti ani na velku noc, na vianoce,narodeniny,mikulasa a ani cez ine sviatky
•budem spokojna s tym co mam
•ukoncim "vztah" s psychologickou
•zacnem viac chodit von s kamosmi(keby bolo s jakymi )
•budem sa ucit na prijimacky a ma monitor
deli, ty chodíš k psycholožke??? hneď sa mi zdalo podozrivé, prečo si komunikatívna a nebojíš sa povedať nahlas svoj názor platíš inak za ňu?
ja si dám predsavzatie, že urobím všetko preto, aby som neprišla domov z Talianska skôr ako moje pohľadnice
@zipporah to s tou komunikativnostou a vyjadrenim svojho nazoru, v tom bol kusok ironie, vsak?
jj chodim..preplaca mi to poistovna zatial, ale ja osm tam zacala chodit na podnet inej lekarky, konkretne dermatologicky, inak neviem ci by mi preplacala..
Nikdy som si ich nedávala,nemala som potom zlé svedomie,že ich som ich porušila,ale tento rok si asi dám.
Hlavne sa chcem prinútiť učiť (v poslednom čase mi to nejde). a druhé... hmmm,neviem,to si asi nechám pre seba
jáj, no mohlo ma napadnúť, nie, myslím, že pod osemnásť sa neplatí, a ak áno, tak sú ešte väčšie svine tí, čo to navrhovali... nemyslela ironicky, čo si, ja som tiež chodila, prišla som na to, že aj ja môžem byť vypočutá a že môj názor môže mať väčšiu váhu, než akú má neutríno (takmer nulovú a čo je najlepšie na záver, že so mnou niekto môže aj súúúhlasiť dobré, nie? dosť dlho som to totiž nevedela seriózne
jaj tie moje predsavzatia. vydržia vážne len na Nový rok, druhého je všetko po starom ale tak skúsme:
1. nebudem vyjedať sladkosti
2. schudnem nejaké to kilo (vid. predchádzajúci bod)
3. budem viac upratovať
4. budem menej pičovať
5. začnem chodiť normálne do školy a BUDEM SA UČIŤ
6. skúsim niečo urobiť so svojou výbušnou povahou
7. nebudem si všetko tak pripúšťať
8. nebudem si dávať žiadne novoročné predsavzatia
9. ak si už nejaké predsavzatie dám, tak ho nesplním
10. prestanem písať jebnuté veci na birdzi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
•nebudem na seba taka hnusna/ nebudem mat zo seba take komplexy
•nebudem sa prezierat sladkosti ani na velku noc, na vianoce,narodeniny,mikulasa a ani cez ine sviatky
•budem spokojna s tym co mam
•ukoncim "vztah" s psychologickou
•zacnem viac chodit von s kamosmi(keby bolo s jakymi )
•budem sa ucit na prijimacky a ma monitor
ja si dám predsavzatie, že urobím všetko preto, aby som neprišla domov z Talianska skôr ako moje pohľadnice
jj chodim..preplaca mi to poistovna zatial, ale ja osm tam zacala chodit na podnet inej lekarky, konkretne dermatologicky, inak neviem ci by mi preplacala..
Hlavne sa chcem prinútiť učiť (v poslednom čase mi to nejde). a druhé... hmmm,neviem,to si asi nechám pre seba
a ucit na maturu a prijimacky!
a uzivat si priatela
1. nebudem vyjedať sladkosti
2. schudnem nejaké to kilo (vid. predchádzajúci bod)
3. budem viac upratovať
4. budem menej pičovať
5. začnem chodiť normálne do školy a BUDEM SA UČIŤ
6. skúsim niečo urobiť so svojou výbušnou povahou
7. nebudem si všetko tak pripúšťať
8. nebudem si dávať žiadne novoročné predsavzatia
9. ak si už nejaké predsavzatie dám, tak ho nesplním
10. prestanem písať jebnuté veci na birdzi