Ahojte... tak sa pozeram na zaciatok tohto roku, ako som si povedala ze ked uz si tento rok nikoho nenajdem som totalna luzerka... a stale ziadna zmena .. pripadne ze na sebe nieco uz fakt zmenim a pod..neboli to ziadne predsavzatia, len take myslienky
podarilo sa mi prestahovat do londýna a tým som zmenil všetko ....ku úplnému 100% stastiu mi chýba len partnerka ....to ale neznamená,že som neštastní alebo,že by som depkoval ....som úplne v pohode a spokojný a ak sa nad tým zamyslím ani nerobím nič preto aby som nejakú mal,čiže to je len také,že ak mi ešte niečo v živote moze pridat viac radosti,už je to len partnerka
Pár minút trval rok 2015 a ja som dostala košom. Áno bolo pár minú po pol noci. Tento rok bol úplne chudácky a úbožiacky ale nejdem so žiadnymi očakávaniami do nového
Nehodnoť svoje lúzerstvo podľa samoty. Možno si iba potrpíš na kvalitu alebo čo
začiatok je jednoduchý, male ciele sa určite ľahšie zvládaju...
na kieho ďasa si chceš nasilu najsť partnera, to si myslíš, keby že aj niekoho "uloví", že by to bolo akože OK, na prvom miesta je láska, ak tvojom živote sa nevydáš z lásky potom je to vypočitavosť a skazený život, lebo nemôže byť absolutne dobrý a ešte skazíš život aj druhému...
nechaj všetkému čas a zahoď myšlienky, že budeš stara nervozna fúria, ktorá je nemožná a ani si frajera nevie najsť, lebo to je to čo ti zožiera dennodene tvoju dušu, myseľ a normálnu existenciu žiť...
@zajkousko nechcem najst nasilu a ani tak, ze aby som dakoho mala.... to by som uz davno s niekym chodila.... ano ja cakam ze sa zalubim... preto stale nic.. lebo som nikoho takeho nestretla.......... a tento rok uz si to nepoviem... ked rpide to, pride
@dreamingsoul
jasne, venuj a iným myšlienkam, to je najlepšie...
on sa znenazdajky objaví a ty ale musíš pozorne zvažovať a dávať pozor či to je práve on s ktorým by si bola šťastná, do ničoho sa nehrň, všetko potrebuje čas...ale to už hadam ti nemusím písať..
všetko dobré
Tento rok som začala chodiť na strednú a oproti základke to bola pre mňa veľká zmena. Nový kolektív, veľa učenia. To že to zvládam v pohode, bez nejakých väčších problémov je pre mňa celkom úspech si myslím. A som mala nejaké plány na tento rok, ale väčšina z nich sa nesplnila, takže niektoré posúvam do budúceho roka. Čo sa týka frajera, tak si myslím, že času dosť, nehrniem sa za každou príležitosťou mať, ani všetkých neodmietam. Čakám, že sa skutočne zaľúbim, lebo doteraz to boli také platonické lásky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
podarilo sa mi zmeniť určité veci, vymeniť finančné príjmy za iné ... ale nič extra
nepodarilo - schudnúť.....ale ešte mám pár dní dokonca
do silvestra to dám
Nehodnoť svoje lúzerstvo podľa samoty. Možno si iba potrpíš na kvalitu alebo čo
na kieho ďasa si chceš nasilu najsť partnera, to si myslíš, keby že aj niekoho "uloví", že by to bolo akože OK, na prvom miesta je láska, ak tvojom živote sa nevydáš z lásky potom je to vypočitavosť a skazený život, lebo nemôže byť absolutne dobrý a ešte skazíš život aj druhému...
nechaj všetkému čas a zahoď myšlienky, že budeš stara nervozna fúria, ktorá je nemožná a ani si frajera nevie najsť, lebo to je to čo ti zožiera dennodene tvoju dušu, myseľ a normálnu existenciu žiť...
jasne, venuj a iným myšlienkam, to je najlepšie...
on sa znenazdajky objaví a ty ale musíš pozorne zvažovať a dávať pozor či to je práve on s ktorým by si bola šťastná, do ničoho sa nehrň, všetko potrebuje čas...ale to už hadam ti nemusím písať..
všetko dobré
kebyže to robím, tak mi jebne a som mimo.
Bežím, pretože aj čas beží,
verím, že som vyvolený...