aj ja to niekedy prezivam...každy den skola, potom ucenie, chalan a znova to iste skola, ucenie chalan..........vikendiky su tiez nuda hlavne ked neni ist s kym von, alebo len ked kvasime na lavicke...piatky to iste lebo bary ma nebavia disky su onicom..ja nevem zivot je stereo
no podla mna ma takmer kazdy taky zivot aky je on sam, takze ak si nudny charakter mas nudny zivot, rob nieco akcne, zabavne, odvazne, vzrusujuce, nevsedne... a taky zivot aj budes mat
znepríjemňuješ život ostatným... bože aj ja mám niekedy takéto stavy, ale nehrniem sa s tým na diskusné fórum. lebo by ma to aj tak nebavilo čitať si, čo mi ľudia napíšu. si proste zasraný flegmatik! čo už s tebou...
preboha taká krásna nedeľa a niekto povie, že sa nudí! ja keby sa nudím, tak si zoberiem knihu do ruky a ponorím sa do iného sveta. a tak
a to mas vazne dvadsat rokov??? v takom veku je uz priam zakazane sa nudit absolutne nepredstavitelne, myslela som, ze mas strnast...zvlastne, a co robis inac? chodis na vysku alebo pracujes stereotypne? lebo vyska urcite nie je stereotyp, mas kopec volneho casu, a ked uz to nevies vyuzit, pomoze ti psycholog alebo zmena prostredia, spoznavanie novych ludi, je to tvoja vina, ze tvoj zivot je nuda, sam vravis, ze ta ni c nebavi, tak potom co od nas chces? aby sme ti pocaovali, nech ta zacne bavit?
nemyslela som to vážne, mohol si v tom vycítiť ten ironický poddtón...
veď práve... tv a pc. to sa máš s čím chváliť... : disappointed:ach bože. a nedele vôbec nie sú nudné. to len ty si neschopný urobiť si nedeľu peknú... normálne si ma rozčúlil! zlákaj nejakú nadržanú násťku a choď ju pretiahnuť na lúku ty pako!
23. sak chodim na vysoku a mam vela volneho casu presne ako si povedala...obcas ani neviem co s nim...sa ti priznam ze moja segra ma posiela k psychologovi uz cele roky...
24. mi vravis az z duse presne to chcem nadrzane 14 pretahovat...ale toho paka si si mohla odpustit
ale tvoja sestra to moze mysliet psychiatra , nie psychologa, psycholog je ok, ja som tiez chodila pocas maturit, a potrebovala by som ho aj teraz pred obhajobou prace, nie, nemam problem obhajit ju, ale problem je clovek, ktory bude oponentom, lebo ho obdivujem a ked niekoho obdivujeme, sme docela nervozny aj pred tym clovekom, ze?
a ludia z vysky ta tiez nebavia? nechodis s nimi cez volny cas von? podla mna potrebujes cloveka, ktory ta riadne nadchne v niecom, a potom je zivot stabilnejsi, mas sa o co a koho opriet...a ak mi pamet sluzi, co si mal spomenute, ze si pesimista, tak to by si mal prve na sebe opravit, ver, ze je to vsetko hlupost, nicis sa iba zbytocne...cynicky povedane: nevazis si sam seba a to co mas vokol seba...://
27. mno ale psychiater je skor uz pre blaznov ...chapem ta...no vies ani moc nie lebo sme skoro vsetci co dochadzame z rozneho okolia Nitry a kazdy ma svoj zivot...mame aj par bab s intraku ale niektore z nich cloveka ani nepozdravia...tym clovekom myslis dievca?...ja som uz raz taky pesimisticky clovek vela ludi mi to uz vravelo ale ja sa proste neviem zmenit...nie som jeden z tych ludi co sa stale smeju a tesia sa aj z malickosti...no hej nevazim si nic...sak aj mi je v podstate jedno ci zomrem dnes alebo o 20 rokov...
tak to by si mal urcite ist k psychologovi...ja ta chapem viac nez si myslis, lebo poznam dvoch ludi, jeden z nich je na tom horsie nez si vie ktokolvek predstavit...a nemusi to byt nutne dievca, hoci vztah napomoze k zisteniu niektorych veci, co vlastne v zivote chces napriklad...skus s apozriet na zivot tak, co vsetko mas, aky je svet tvoj a ten vonkajsi, ako ziju ini ludia, a trochu sa aj zamysliet....vies ty prijimas svoje ja ako fakt, lenze tvoje ja sa meni zivotom a ked nebudes prijimat to, co ti zivot ponuka, tak...
30. nemam na neho prachy poviem na rovinu...prestavba domu nas stoji moc vela na to aby som si mohol dovolit ist k nemu ana brigadu pojdme az cez leto asi...ty si mala uz podobne krizy?...ako dobre nevravim ze sa mam nejak moc zle...od malicka som mal skoro vsetko co iny nemali okrem rodinneho domu...uz dva roky mam aj ten takze po hmotnej stranke mi nic nechyba...ano ale dievca by bolo lepsie...jasne sak uz roky zistujem co mam a co iny nie...ale poznam aj takych co maju vsetko milujucu rodinu,prachy,kamosov a zeny...proste takym ludom zavidim...
P.S. ja viem co chcem : chcem ukoncit vysoku skolu...najst si dobre platenu pracu...po vysokej si najst babu na vazny vztah(najlepsie nejaku bohatsiu aby sme spolu mohli hromadit peniaze)...a okolo tej 30 aj nejake 1-2 deti
no a to dost nastiepi vyvoj cloveka, ked dostane to co chces povecsine (lebo uplne vsetko nedostanes, co sa tyka materie, a co sa tyka veci nehmataltelnych, to uz vobec nie)...hmotky ti nikdy nezabezpecia dosstatocny pocit naplnenia, tak sa ani necudujem, ze vlastne aj si visel na tom a nepestoval si si svojho ducha, nezapajal sa do situacii, kedy cloveka naplnia spomienkami, dolezitymi poznaniami zivota...ludska spolocnost a priroda dva aspekty v zivote, ktorym sa treba najviac venovat, zit nimi
psycholog by mohol byt pokojne napriklad clovek, ktoreho si si mozno predtym nevsimol, alebo mu nedal prilezitost, aby ti pomohol...
treba sa povzniest nad nimi, vsak aj ja som cholericky optimista obcas a nemam trpezlivost, a kedykolvek mozem lahko padnut do zlych vôd, takze ani my to nemame lahke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
mam toho tolko ze nemam cas na nudu ja proste nemam cas poziacim ti zo svojho
A to som stale na kompe
Netreba sa tesit na nejaky daleky horizont co ja viem auto , robota , hmotna vec ... na kazej situacii je neico nove da sa robit tolko veci..
Dokazat sa radovat z malickosti.
Obycajna prechadzka po lese mi vzdy tak zdvihne naladu
znepríjemňuješ život ostatným... bože aj ja mám niekedy takéto stavy, ale nehrniem sa s tým na diskusné fórum. lebo by ma to aj tak nebavilo čitať si, čo mi ľudia napíšu. si proste zasraný flegmatik! čo už s tebou...
preboha taká krásna nedeľa a niekto povie, že sa nudí! ja keby sa nudím, tak si zoberiem knihu do ruky a ponorím sa do iného sveta. a tak
haha
veď práve... tv a pc. to sa máš s čím chváliť... : disappointed:ach bože. a nedele vôbec nie sú nudné. to len ty si neschopný urobiť si nedeľu peknú... normálne si ma rozčúlil! zlákaj nejakú nadržanú násťku a choď ju pretiahnuť na lúku ty pako!
24. mi vravis az z duse presne to chcem nadrzane 14 pretahovat...ale toho paka si si mohla odpustit
a ludia z vysky ta tiez nebavia? nechodis s nimi cez volny cas von? podla mna potrebujes cloveka, ktory ta riadne nadchne v niecom, a potom je zivot stabilnejsi, mas sa o co a koho opriet...a ak mi pamet sluzi, co si mal spomenute, ze si pesimista, tak to by si mal prve na sebe opravit, ver, ze je to vsetko hlupost, nicis sa iba zbytocne...cynicky povedane: nevazis si sam seba a to co mas vokol seba...://
://
:// super smajle:// :// ://
napr. odstahuj sa, niekde uplne ...
P.S. ja viem co chcem : chcem ukoncit vysoku skolu...najst si dobre platenu pracu...po vysokej si najst babu na vazny vztah(najlepsie nejaku bohatsiu aby sme spolu mohli hromadit peniaze)...a okolo tej 30 aj nejake 1-2 deti
psycholog by mohol byt pokojne napriklad clovek, ktoreho si si mozno predtym nevsimol, alebo mu nedal prilezitost, aby ti pomohol...
co ta bavi nie?!