9-10, ale budik mam nastaveny na 8mu, aby som vobec o tej 10tej vstala . mam totiz overene, ze ked clovek neprespi cele dopoludnie, tak ten den je potom taky... dlhsi a da sa stihnut tolko veci, ze waw !!! cize postupne presuvam vstavanie na skorsiu hodinu
@petronellka - pretože mám nejaké povinnosti ktoré určite nepočkajú len preto že sa mi nechce vstávať A navyše vstávať o siedmej je pre mňa lahoda keďže zvyšných 10 mesiacov vstávam každý deň o piatej
rozne xD bezne idem spat o stvrtej poobede a vstanem o pol desiatej vecer... niekedy idem spat pa:t minut po polnoci a potom vstanem pred osmou rano... niekedy idem spat kolom poludnia a zobudim sa o piatej popoludni... takze absolutne mi tam chyba nejaka synchronizacia s casom...
Pred obedom iste nie... To len vtedy keď potrebujem niečo vybaviť, alebo ma niekto zobudí, a to by som ho vtedy vedela zabiť bo chodievam spávať okolo 4-5
kedze chodim spat okolo 5 tak potom spim dlho..do tretej v pohode...pootm idem von, vecr pridem a na druhy den zas.. ..popripade ked neviem zaspat ani o tej 6 tak uz som hore cly den...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov