inak toto podľa mňa vždy bude medzi čuch/chuť/hmat, príp. reč (aj keď to nie je zmysel), neviem si predstaviť človeka, čo by si vybral dobrovoľne zrak alebo sluch
Ak by som si mal vybrať tak čuch a chuť chuť lebo by som neriešil čo mi chutí a nechutí a jedol by som aj zeleninu ktorú moc nemám rád a už by som ani nepoznal chuť sladkostí čiže by som ani to nejedol a jedol len to čo uvarí mama
A čuch preto lebo hmat chcem mať neviem si predstaviť že sa niečoho dotknem a bude to ako keby som mal na prstoch natiahnutý sáčok alebo čo zrak chcem mať, sluch tiež a reč tiež lebo keby som bol nemí tak by som sa sám asi zošalel :<
nič: zrak potrebujem a veľmi,viem to lebo jeden celý rok som bola prakticky slepá, sluch taktiež potrebujem, neviem si predstaviť život v úplnom tichu, chuť taktiež potrebujem lebo bez chuti nemá zmysel nič jesť, čuch rovnako potrebujem, čo keby niekde unikal plyn a ja to neucítim? zadusím sa plynom...takže tak
nic. zrak, sluch etc su snad jasne preco nie, no a cuch potrebujem na to, ak by niekde unikal plyn/etc a chut taktiez kvoli podobnym pripadom.. ale priklanam sa skor k chuti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
zrak, sluch a cuch mi treba, tie nedam a hmat mi asi treba tiez, ale nad nim som sa nikdy nezamyslala.
chuti by som sa nevzdala, neviem si predstaviť ako by som potom nasilu jedla, aby som neumrela od hladu
nedá sa to presne povedať, lebo všetky sú dôležité, ale keby som mal obetovať, tak najskôr ten čuch...
2. reč
2. toto je ťažšie vybrať..asi reč
A čuch preto lebo hmat chcem mať neviem si predstaviť že sa niečoho dotknem a bude to ako keby som mal na prstoch natiahnutý sáčok alebo čo zrak chcem mať, sluch tiež a reč tiež lebo keby som bol nemí tak by som sa sám asi zošalel :<
a jednoznačne reč