“This is my simple religion. There is no need for temples; no need for complicated philosophy. Our own brain, our own heart is our temple; the philosophy is kindness.”
— Tensin Gyatso. Dalai Lama XIV
“When I loved myself enough, I began leaving whatever wasn’t healthy. This meant people, jobs, my own beliefs and habits - anything that kept me small. My judgement called it disloyal. Now I see it as self-loving.”
— Kim McMillen
" Alebo si už jedla?"
" Nie, ešte nie. Čakala som na teba."
"Ale nemáš na mňa čakať. Nikdy. To je hrozný pocit na niekoho čakať."
Potriasla hlavou. "Tomu ty nerozumieš, Robby. Hrozné je iba, keď človek nemá nič, na čo by mohol čakať."
"Live for the moment, becuse life too short.."
"Live your dream and never wake up.."
"Never say goodbye, because saying goodbye means going away, and going away means forgetting."
"Everything will be okay in the end. If it's not okay, Then it's not the end."
"You can close your eyes to the things you don't want to see, but you can't close your heart to the things you don't want to feel."
""No matter how hard life is, don't lose hope."
Nikdy nebudeš dosť dobrý na to, aby si každému vyhovoval.
-Budeš so mnou chodiť?
Až budú jednorožce obedovať u nás v kuchyni.
(po obede)
-Takže, jednorožec doobedoval.
Falošný úsmev a každý si myslí že si šťastný, ale vždy je pre čo byť šťastným, iba sa treba na svet pozrieť inými očami.
Ak nemôžeš ostať s tým koho miluješ ty, budeš s tým, kto miluje teba?
21. st. bez internetu je ako tučný jednorožec bez rohu. Úplna sviňa.
Život je ako je ako skladačka bez 'návodu'. Nie je ľahké ju poskladať, ale až ju poskladáš, zistíš čo to vlastne je.
Ale v kvetináči si, keď ti chýba jedna časť. Preto skúšaj vo svojom živote veľa nových vecí, aby si potom nemal pocit, že ti v tvojom živote niečo chýbalo.
"You never know how strong you are, Until being strong is your only choice. "
"Svet vyzerá tak ako vyzerá preto, lebo hlúpy ľudia sú plný sebavedomia a múdry pochybností."
"Ja som, mimochodom, pesimista. Podľa mňa blesk nielenže neudrie dvakrát na to isté miesto, ale obyčajne neudrie ani raz."
"Musíme věřit v to dobré v lidech - na to špatné se můžeme spolehnout."
"Jestliže být gay je volba, kdy jsi se ty rozhodl/a být heterosexuální?"
"Nikdy nedovoľ aby sa pre teba stal niekto prioritou, pokiaľ si ty pre neho len jednou z možností."
(Mark Twain)
"Dnes niekto sedí v tieni, pretože ktosi kedysi dávno zasadil strom."
(Warren Buffett)
"Everyone wants happiness, nobody wants pain, but you can't have a rainbow without a little rain."
"I see it all perfectly; there are two possible situations - one can either do this or that. My honest opinion and my friendly advice is this: do it or do not do it - you will regret both." - Soren Kierkegaard
"Šťastný si vtedy, keď to, čo si myslíš, to, čo hovoríš, a to, čo robíš, si navzájom neprotirečia." (Gándhí)
And in that moment, I swear, we were infinite.
Ani nie citát, ale úryvok z knihy The perks of being a wallflower od Stevena Chbosky, ale neskutočne to milujem a všade to píšem
,,Čoho sa na nás dopustili druhí, s tým už sa nejako vyrovnáme. Horšie je to s tým, čoho sme sa na sebe dopustili sami,, ( François de La Rochefoucauld )
"Na tomto svete nie sú žiadne istoty, iba dane a smrť."
„ Ak sa nestane to, čo chceme, potom sa stane to, čo je pre nás lepšie."
Láska je trpezlivá, láska je dobrotivá, nezávidí, nevypína sa, nevystatuje sa, nie je nehanebná, nie je sebecká, nerozčuľuje sa, nemyslí na zlé, neteší sa z neprávosti, ale raduje sa z pravdy. Všetko znáša, všetko verí, všetko dúfa, všetko vydrží.
Láska nikdy nezanikne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
» p.twimg.com/AyGXwwRCIAAEvBX...
— Tensin Gyatso. Dalai Lama XIV
“When I loved myself enough, I began leaving whatever wasn’t healthy. This meant people, jobs, my own beliefs and habits - anything that kept me small. My judgement called it disloyal. Now I see it as self-loving.”
— Kim McMillen
ešte?
"Chcieť byť niekým, kým nie si, je mrhanie človekom, ktorý si." - Kurt Cobain
"Peklo je prázdne a všetci diabli sú tu." - William Shakespeare
"Nepriateľ je strach. Myslíme si, že je to nenávisť; ale je to strach." - Gándhí
"Každý, koho stretnete vie niečo, čo vy nie." - Bill Nye
"Pamätaj, že dnes je zajtrajšok, ktorého si sa včera bál." - Dale Cornegie
"krása nie je o tom mať peknú tvár. Je to o tom mať krásnu myseľ, pekné srdce, a čo je najdôležitejšie, krásnu dušu." - Neviemkto
"Radšej byť bláznivý a šťastný, ako byť normálny a zatrpknutý." - Paulo Coelho
"Zisti, čo máš rád a nechaj to zabiť ťa." - Charles Bukowski
"Keď človek, ktorého milujete zomrie, nie je to cítiť skutočne. Je to ako keby sa to dialo niekomu inému." - ?
"Som vďačný za náročných /tvrdohlavých/ ľudí, ktorých som stretol. Oni mi ukázali, kým nechcem byť." - ?
"Si tak statočný a pokojný, že som zabudol, že trpíš." - Ernest Hemingway
"Užitočné a neužitočné, tak ako dobro a zlo všeobecne, sa musia rozvíjať spolu a človek si musí vedieť vybrať." - Mahátmá Gándhí
"Prestaňte čakať na princa na bielom koni. Vstaň a nájdi ho. Ten idiot môže byť prilepený na strome alebo tak niečo." - ?
A tak ďalej.
if we admit that human life can be ruled by reason, then all possibility of life is destroyed
I'm going to paraphrase Thoreau here... rather than love, than money, than faith, than fame, than fairness... give me truth.
" Nie, ešte nie. Čakala som na teba."
"Ale nemáš na mňa čakať. Nikdy. To je hrozný pocit na niekoho čakať."
Potriasla hlavou. "Tomu ty nerozumieš, Robby. Hrozné je iba, keď človek nemá nič, na čo by mohol čakať."
Erich Maria Remarque- Traja kamaráti
Ďakujem. No, ja som o nich tiež nepočula asi do začiatku decembra.
A vidíš, ako som na toto myslela, lebo ja ich mám napísané v angličtine.
"Live your dream and never wake up.."
"Never say goodbye, because saying goodbye means going away, and going away means forgetting."
"Everything will be okay in the end. If it's not okay, Then it's not the end."
"You can close your eyes to the things you don't want to see, but you can't close your heart to the things you don't want to feel."
""No matter how hard life is, don't lose hope."
-Budeš so mnou chodiť?
Až budú jednorožce obedovať u nás v kuchyni.
(po obede)
-Takže, jednorožec doobedoval.
Falošný úsmev a každý si myslí že si šťastný, ale vždy je pre čo byť šťastným, iba sa treba na svet pozrieť inými očami.
Ak nemôžeš ostať s tým koho miluješ ty, budeš s tým, kto miluje teba?
21. st. bez internetu je ako tučný jednorožec bez rohu. Úplna sviňa.
Život je ako je ako skladačka bez 'návodu'. Nie je ľahké ju poskladať, ale až ju poskladáš, zistíš čo to vlastne je.
Ale v kvetináči si, keď ti chýba jedna časť. Preto skúšaj vo svojom živote veľa nových vecí, aby si potom nemal pocit, že ti v tvojom živote niečo chýbalo.
"Svet vyzerá tak ako vyzerá preto, lebo hlúpy ľudia sú plný sebavedomia a múdry pochybností."
"Ja som, mimochodom, pesimista. Podľa mňa blesk nielenže neudrie dvakrát na to isté miesto, ale obyčajne neudrie ani raz."
"Musíme věřit v to dobré v lidech - na to špatné se můžeme spolehnout."
"Jestliže být gay je volba, kdy jsi se ty rozhodl/a být heterosexuální?"
"Nikdy nedovoľ aby sa pre teba stal niekto prioritou, pokiaľ si ty pre neho len jednou z možností."
(Mark Twain)
"Dnes niekto sedí v tieni, pretože ktosi kedysi dávno zasadil strom."
(Warren Buffett)
"Everyone wants happiness, nobody wants pain, but you can't have a rainbow without a little rain."
"I see it all perfectly; there are two possible situations - one can either do this or that. My honest opinion and my friendly advice is this: do it or do not do it - you will regret both." - Soren Kierkegaard
"Šťastný si vtedy, keď to, čo si myslíš, to, čo hovoríš, a to, čo robíš, si navzájom neprotirečia." (Gándhí)
Ani nie citát, ale úryvok z knihy The perks of being a wallflower od Stevena Chbosky, ale neskutočne to milujem a všade to píšem
-KURT COBAIN
,,Čoho sa na nás dopustili druhí, s tým už sa nejako vyrovnáme. Horšie je to s tým, čoho sme sa na sebe dopustili sami,, ( François de La Rochefoucauld )
„ Ak sa nestane to, čo chceme, potom sa stane to, čo je pre nás lepšie."
Láska je trpezlivá, láska je dobrotivá, nezávidí, nevypína sa, nevystatuje sa, nie je nehanebná, nie je sebecká, nerozčuľuje sa, nemyslí na zlé, neteší sa z neprávosti, ale raduje sa z pravdy. Všetko znáša, všetko verí, všetko dúfa, všetko vydrží.
Láska nikdy nezanikne.