Mam dost ze ziadne hranice vo fyzickom kontakte (samozrejme nie s uplne cudzimi ludmi), cize posobim ako slutty slut prvej kategorie, lebo ja sa chcem mojkat a skrabkat a sediet vysokym ludom na kolienkach a vsetko
Resp. ani nie že najbližšími, ale skôr len tými, ktorých si takto pustím k sebe. Mám takýchto asi 3 ľudí, ktorých len tak objímem kedy si zmyslím, pritom minimálne jedného z nich nepovažujem za najbližšieho, okrem občasných stretiek nie sme v kontakte a ani sa nezdôverujeme s ničím osobným, proste sa len objímame občas a na druhej strane mám kamarátku z detstva, fakt sa aj poznáme aj všetko, a vždy sa cítim úplne divne, keď ma chce privítať objatím...
rád sa objímam s ľuďmi, ktorí pre mňa niečo znamenajú, hlavne keď som v dobrej natešenej nálade, avšak mám zábrany sa dotýkať cudzích osôb ako prejav priateľskosti, priateľský som len k blízkym a ani s tými sa so všetkými nemám potrebu zbližovať. Dakedy sa možno odviažem a budem sa každého dotýkať, ale dnes to nebude.
Objatie pre mňa znamená povzbudenie a načerpanie novej pozitívnej energie nech je od hocikoho, aj ked výnimky sa určite nájdu... hlavne ked som vyčerpaná smutná a neviem ako dalej idem a hľadám svoje obete
Zhodou okolností, najviac obľubujem objatia s mojou moonshine @lawey
inak, pripomenulo mi to skvelý humorný výrok Stephena Colberta teraz k voľbám:
"“Above all, we as a nation agree that we should never, ever have another election like this one. Now please get out there and kiss a Democrat. Go hug a Republican. Go give a Libertarian a reach-around. You survived. Good night, and God bless America.”
Ten reach-around ma dorazil proste
ako od koho
keď ma ide objať človek, ktorý je len môj známy, poprípade ani to, veľmi ich neobľubujem ak to robia priatelia a rodina, mám ich rada až moc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a potom take kamaratske objatia s par kamaratmi a rodinou, ale len take lahke, ziadne stiskacky to nemam rada
a najkrajsie je samozrejme objatie z lasky s pusou na vlasy
inak, pripomenulo mi to skvelý humorný výrok Stephena Colberta teraz k voľbám:
"“Above all, we as a nation agree that we should never, ever have another election like this one. Now please get out there and kiss a Democrat. Go hug a Republican. Go give a Libertarian a reach-around. You survived. Good night, and God bless America.”
Ten reach-around ma dorazil proste
a nejako mi to asi ani nevadi
keď ma ide objať človek, ktorý je len môj známy, poprípade ani to, veľmi ich neobľubujem ak to robia priatelia a rodina, mám ich rada až moc