Záleží na tom aký vzťah máš k vojenským filmom. Ale nie typ Pearl Harbor a Dear John (ktoré mám mimochodom veľmi rada).. ale také tie klasické filmy bez veľkej lásky a romantiky.. Ja môžem dej tejto blbosti zhrnúť do pár slov.. ratatatatatatatatata a o tom je to celé. Kamarát ma to kedysi nútil pozerať a skoro som pri tom zomrela od nudy takže asi tak
najlepší vojnový seriál a taktiež aj The Pacific....už len to že sa na produkcii podielali Steven Spielberg a Tom Hanks týto dvaja keď to dajú dokopy vytvárajú najlepšie filmy s vojnovou tématikou ... teraz sa chystá dokonca tretí seriál ale odporúčam
@hetfield ježiš dobre... mňa tá tématika proste nezaujíma a len hovorím, že ak sa v tom tiež nevyžíva baviť ho to nebude. Ak áno tak nech si to pozrie nikto mu v tom nebráni
Mna práveže velmi zaujima obdobie druhej svetovej tak asi kamoš vedel prečo mi ho poradil diky za komenty podla vašich komentov usudzujem že to je fakt špica
a hlavne to nepozeraj v cz dabingu !!! Tak to pokokotili že to ani možne nie je. Proste typek kvoči uprostred bojoveho pola vidiš okolo neho jak tam 100 ľudí strieľa okolo padajú bomby ale jediné čo ty počuješ je úplne monotonny hlas typka čo na ňom vidno že riadne hučí a okolo ticho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov