s maminou sme len dvaja, lebo ocino tento rok zomrel , ale aj tak nikto nikdy nestával od stola, máme pri vianočnom stole v obyváku servirovaci stolík ........filip
Babka to dodržiava .Musí nás byť pri stole párny počet a vstávame ale tak , aby ten párny počet pri stole vždy ostal ( čiže po dvoch nie po jednom ) . Minule všetci načas neprišli ( boli sme len piati ) , tak babka posadila ku stolu takého veľkého plyšového medveďa Ale inak je to fakt na nervy !!!
u nás to je tak, že sa všetko dopredu pripraví a položí na stôl a od úvodnej modlitby do skončenia večere by sa nemal nikto postaviť, lebo ten ževraj do roka umrie ale raz asi pred 10 rokmi sa mamka postavila, lebo sestra strašne revala a nikto neumrel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
a robí to ocino.
myslim si ze keby som vstala, tak by ma nikto nezabil
ale potom ja odchadzam od stola
inak netusim, o o ide.
@ouch
...pocas stedrej vecere prosto nikto nemoze vstat od stola. Jedine clovek, co je povereny odnasanim tanierov, prinasanim jedla atd.
a áno u nás sa striktne musí dodržať, a raz som chcel isť na zachod, tak to bolo kriku a pohľadov a mama
Ale ak spolu veceria 13 ludi, ten kto prvy vstane od stola, prvy zomrie....
aj keď dnes sme večerali u babky, takže to bola práve ona.