Škatuľkujem skutky na vedomé a nevedomé, a podľa toho sa zariaďujem, v zásade sa ale riadim myšlienkou, že ak niekto ublíži vedome, má tendenciu to opakovať a tým pádom je pre mňa nebezpečný. Nech už ten človek je pre mňa akokoľvek prínosný.
záleží naozaj od sitácie.. a aKo tu už spomenuli aj po odpustení nezabudneš ale väčšinou aK už nieKomu aj odpustím, už niKdy nebude pre mňa taKý aKo predtým.. viac-menej už tomu človeKu vôbec neverím
ano, odpustam.... neviem preco som taka naivna :/.... ale ja neviem vzdy ma to prjde a odpustim..... vsetko ale neviem preco to potom cakam aj od ostatnych? to asi ta moja naivita :/
kedysi som bez vahania odpustala, ale to je blbost, lebo niektori ludia su take svine, ze ked vidia, ze im to clovek x krat prepaci, tak to robit ani neprestanu
ano odpúšťam aj keď záleží od toho aký bol prečin a či to bolo urobené schválne, ja som tiež len človek a dopúšťam sa omylov a tiež mi bolo odpustené akurát neznášam takých vypočítavcov ktorí robia veci úmyselne vtedy som nekompromisná a neodpúšťam nemám rada ak sa zo mňa snaží niekto urobiť blbca
nedávno som odpustila človeku o ktorom som vyhlásila že mu nikdy neodpustím čo mi urobil...nie síce úplne,ale už sa s ním aspoň rozprávam a tak...ale podla mňa to čoskoro ajtak olutujem...ale jemu sa proste nedá neodpustiť,v tomto prípade som aj ja bezmocná
sama niekedy neviem co spravim..niekedy mam pocit ze sa vobec nepoznam a ze patrim na uplne inu planetu..myslim si ze odpustat treba...ale treba vediet komu a za akych okolnosti....tiez by sa mi nepacilo keby som koli obycajnej hluposti stratila cloveka na ktorom mi zalezi a ktooreho mam rada....
Odpúšťam. Praktický bez výhrad a výnimok... Mnohí písali, že odpustia, ale nikdy nezabudnú... To je podľa mňa také polovičaté odpustenie : ) Ja väčšinou odpúšťam z veľmi sebeckých dôvodov : ) Keďže ja veľa vecí robim zo sebeckých dôvodov... Načo sa ja tým budem trápiť, hnevať a užierať... Dotyčnému je buť jedno, že to spravil a potom prečo týrať seba, keď jeho tym nepotrestám, alebo mu je to ľúto a potom prečo ho trápiť ešte viac, keď vidím, že sa trápi... Holyknight písal myslím niečo v zmysle, že nevera sa odpustiť nedá... Ale dá. A my to väčšinou tiež robíme zo sebeckých dôvodov... Keď to odpustíme, menej na to myslíme... A možno kúsok menej nás to bolí. Aký zvláštne, že niečo také čisté ako odpúšťanie môže byť také egoistické...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Škatuľkujem skutky na vedomé a nevedomé, a podľa toho sa zariaďujem, v zásade sa ale riadim myšlienkou, že ak niekto ublíži vedome, má tendenciu to opakovať a tým pádom je pre mňa nebezpečný. Nech už ten človek je pre mňa akokoľvek prínosný.