nedávno som videl brutálne video,na ktorom teroristi odrezali zaživa nožom hlavu asi novinárovy,alebo unesenému vojakovy-neviem nebolo to uvedené.Ale chcem vediet,čo by ste robili alebo ako reagovali ak by ste boli uveznený a čakal vás rovnaký osud??
Asi žiadno. Ako by som mala reagovať? Keby ma ten osud "čakal", tak by už bolo isté, že sa mi to stane (že mi odrežú hlavu) a naozaj neviem, ako by sa dalo vhodne reagovať. Robila by som asi všetko to, čo dovtedy, takže asi skoro nič, keďže by som bola uväznená a zrejme by som bola pod prísnym dozorom, keď by sa mi chystali odrezať hlavu... Odpor by už asi nemal zmysel, nemola by som zavolať zavolať ľuďom, ktorých mám rada a povedať im, čo pre mňa znamenajú. Myslím, že by vážne nebolo veľa možností, čo spraviť. Takže by som asi iba rozmýšľala, spala a počúvala príkazy tých teroristov, ktorí ma akože uväznili...
co by som robil keby ma ckal rovnaky osud ako jeho? (inak som to uz videl je to pekne stare)
Modlil by som sa aby som to mal uz za sebou. a posledny krat by som si vybral skobku z nosa a rozpraval by som sa s nou co nerobim len tak casto srandujem
ale to o tom, zeby som samodlil aby som to mal uz za sebou ano to som mylsel vazne
mna nezaujima, co by bolo,keby bolo, a zaraza ma takyto pristup, vlastne nezaraza, to iba ja som taka, ze sa na to pozeram trochu inak, vdaka Bohu, ze som usetrena takymto zverstvam, pre toto nepozeram televizne noviny, nech si vravi, kto co chce, inteligentny clovek pochopi...
Ja by som len dúfal, že majú ostrý nôž...lebo keby ti chcem prekrojiť krk príborovým nožíkom tak to by bolo horšie než umrieť 2x. Ale určit by som sa snažil akokoľvek sa vyslobodiť a utiecť, i keby ma zastrelia..vždy lepšie ako pomalá smrť.
Matrixicek & Lienka: tie om videl aj ja, ale v porovnani s tymto, to je nic...
Btw keby am to caka, tak spravim vsetko pre to, aby sm usiel (alebo aby ma aspon zastrelili pri uteku ) a ked ani to nie, tak ôlen dufam, ze sa ti hajzli dostanu na ranu spojencom...
napr ja, samozrejme podla možnosti, určite by som sa zblaznil... ale v tom zmysle, že by som tych halzlov chćel dostať, kopal hrizol, bil sa až kym by ma radsej z nervov nezastrelili, potom nech si robia čo chcu, ale určite by som neodisiel zo sveta ako baranok,,
odrezať hlavu,, no neviem ale ta predstava by asi vo men vypudila zvieracie pudy-pud sebazachovi,,,, vraj je dost silny
ja by som cakal na pomoc lebo som si isty ze by ma moji mocny kamarati zachranili omerta je omerta musime dat za seba zivot aj a nerozmyslal by osm nad tym ako by osm to prezival ale rozmysall nad tym ako uz pojdem domov a vypijem si kavicku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Modlil by som sa aby som to mal uz za sebou. a posledny krat by som si vybral skobku z nosa a rozpraval by som sa s nou co nerobim len tak casto srandujem
ale to o tom, zeby som samodlil aby som to mal uz za sebou ano to som mylsel vazne
nechapem tých ludi ako to mozu vlastne natocit pre kristove rany
Btw keby am to caka, tak spravim vsetko pre to, aby sm usiel (alebo aby ma aspon zastrelili pri uteku ) a ked ani to nie, tak ôlen dufam, ze sa ti hajzli dostanu na ranu spojencom...
asi jedine video z ktoreho mi bolo fakt ze zle, a to som pri videu pitvy v pohode jedol.
Ale videl som aj take ako nejaki sedlaci zabijaju prasa s krompacom.. Dali ho na tri rany do hlavy, tiez dost neprijemne.
Skôr by som nevydržal ten nápor bolesti a skapal by som v krutej agónii. Tiež som toto video videl a tí teroristi sú obyčajné kurvy....
Hm a neviem si predstaviť čo by som v tej situacii mohla robit...dufam že sa mi take nestane
No neviem ale keby som mal ja možnosť zistiť aké to je keď mi režú hlavu ti to vedieť nebudeš lebo ti to už nepoviem.
odrezať hlavu,, no neviem ale ta predstava by asi vo men vypudila zvieracie pudy-pud sebazachovi,,,, vraj je dost silny
Je ťažké myslieť na to čo by som robil,ale myslím že by sa ma zmocnil pocit zachrániť si život a utekal by som ak by ma chceli chytiť.
To by ma najpravdepodobnejšie asi zastrelili
a zomrel by som rýchlejšie než keby mi mali brrr...rezať hlavu
(ale tiez by som sa snazil zdrhnut...)