Moja spolužiačka bola. Stálo to tak 500, tuším. Nebolelo to, ale vypadalo jej veľmi veľa vlasov, pretože mala dva týždne taký turban na hlave a "udusili" sa jej tam. A robili jej to v Ba, neviem kde presne.
keď som bol zasran tiež ma trapilo že mi odstávajú uši. Bolo to vidieť hlavne keď som mal krátke vlasy, neskôr som zistil že mi uši vôbec neodstávajú a iba som si namýšlal Dnes si myslím že moje uši su fajn až nato že som hluchy jak patron a mám jedno netopirie ucho.
...Pozerám na tvoju fotku a vidím tam jedno pekné dievča (hmm ... načo operácia uší ?)
@ poxies@ mima14795 to vôbec nieje vtipné,neviem akože čo si z toho robíte srandu..normálkka že niekomu odstávaju uši..aj spolužiačka bola na tej operácií..tak neviem čo je na tom vtipné,a prečo si z toho robíte srandu.
@8 Ale ja si to nenamýšľam ! Vážne mi veľmi odstávajú, a trápi ma to hlavne kvôli tomu, že nemôžem nosiť bárs aké účesy, aj teraz, keď mám rozpustené, stále mi pravé ucho vidieť...A ďakujem.. .
A ja tiež nechápem, prečo si tu robíte srandu....bola to normálna otázka, keď sa vám to zdá vtipné, tak na to nereagujte... Toľko !
Tak skús teda porozmýšlať nad tou operáciou teda. Ak ti to vadí alebo trápi...popremýšlaj...porozprávaj sa s najlepšou kamarátkou, frajerom, a pozvažuj pre a proti.
@claudus bola som tak pred 4-5-6 rokmi, no dost davno proste stalo to 2000 sk a ono sa mi to vratilo resp. nie ani tak cele ucho, ale iba ten vrch a vyzera to uplne uzasne, to ti poviem
bola som pred 9 rokmi, stalo to 3000 sk, tiez mi prave ucho odstavalo tak, ze ho bolo vidiet aj cez dlhe vlasy, no hroza nebolelo ma to vobec, som spokojna, prve roky to ucho bolo viac "prichytene" k hlave ako to normalne, ale teraz je na nerozoznanie
Bola som Asi pred 3-4 rokmi ? No neplatila som nič . Všetko poisťovňa . Musela som ísť najprv k psychologičke aby usúdila či je to také vážne . A bolo , mala som komplexy z toho Pár dní po operácii som mala strašné stavy bolesť a tak . No a potom som vôbec nebola spokojná ako mi to urobili a teraz pohodička Som im strašne vďačná
ja som bola na operácii nedávno. Som z Košíc, no bola som na odporúčanie v Prešove a platila som 340 eur. Som veľmi spokojná. Prvé 4 dni som mala trocha bolesti, ale potom už nie. Rozhodne ti odporúčam aby si šla. Nie je to nič strašné a oplatí sa to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
robim si srandu....doteraz som nevedel že také niečo robia
...Pozerám na tvoju fotku a vidím tam jedno pekné dievča (hmm ... načo operácia uší ?)
Tak si nechal narásť dlhé vlasy a má po probléme
A neviem s tou operáciou. Možno by si sa mala poradiť s lekárom, rodičmi čo a ako
A ja tiež nechápem, prečo si tu robíte srandu....bola to normálna otázka, keď sa vám to zdá vtipné, tak na to nereagujte... Toľko !
Tak skús teda porozmýšlať nad tou operáciou teda. Ak ti to vadí alebo trápi...popremýšlaj...porozprávaj sa s najlepšou kamarátkou, frajerom, a pozvažuj pre a proti.
Veľa šťastia
ja som bola na operácii nedávno. Som z Košíc, no bola som na odporúčanie v Prešove a platila som 340 eur. Som veľmi spokojná. Prvé 4 dni som mala trocha bolesti, ale potom už nie. Rozhodne ti odporúčam aby si šla. Nie je to nič strašné a oplatí sa to
Ahoj,
chcel by som sa ťa spýtať a kde konkretne v Prešove si si to dala urobiť ? prosím odpíš ...ďakujem