ale k interpunkcii (ani to nie sú také podobné slová ) : ak píšem krátke správy alebo komenty tak používam, ale keď píšem niečo dlhé alebo rýchlo tak ani nie....
záleží od situácie rodičov... či by boli schopní zvládnuť dieťa. Pretože to chce enormné množstvo trpezlivosti, času, peňazí...nebudeme si klamať, nie každý by to zvládol.... Ale ak sú rodičia v pohode, zvládali by to a len tak si ho dajú zobrať, je to ohavnosť...
Kedysi som ju nepoužíval, prišlo mi to "cool" a strašne zle sa mi čítali texty s interpunkciou. Potom vo mne niečo cvaklo a odrazu som ja ten, čo ju používa a priam nenávidím ak ju niekto nepoužíva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
len dúfam, že si si checkol slovník cudzích slov pred stvorením tejto povznášajúcej diskusie
Ale k veci, to offer some contribution, nie som proti nej, práve naopak, mám rada keď niekto píše tak ako sa písať má a so všetkým, čo k tomu patrí
Zvyšuje to celkový dojem o človeku a pôsobí oveľa inteligentnejšie. Teda ak oovláda čo to aj z gramatiky
Je to zrejme nejaká fáza dospievania.