Ohovaranie, nenavist, intrigy..preco taketo veci vobec existuju? Ako je mozne ze uz v takom mladom veku sa formuju taketo zlozvyky, ktore viac ublizuju ako pomahaju? Co to ludom dava? Ako je mozne,ze toto dokaze ludom rozvratit ich lasky alebo priatelstva
Keby sa ludia neohovarali, tak sa o sebe nic nedozvies
treba to brat tak, ako to je, proti tomu nemozes nic spravit, jednoducho treba zavriet oci, mysliet na ine a kracat dalej.
all : ono nejde len o slovensko závisť a ohováranie to je všade a asi to patrí k ludským defektom .
avšak čo je moc to je moc, niekto má s toho obrovskú radosť hádzať špinu, ale to nepokladám zo za normálne.
svet bol celý dobrý odjakživa, to len ľudia čo kedy prechádzali cez to skurvené Slovensko sa tu naučili intrigám, závisti a nenávisti a skazili zvyšok planéty... uvedomujete si, že keď píšete, že také veci sa dejú len u nás, zahŕňate tam i sami seba? alebo je tu snáď niekto natoľko nesebakritický, že sa považuje za výnimku?
Som v UK a nebadam ani zrnko cohosi takeho. V klubovni sa bavia vsetci spolu, ziadne separovane skupinky a particky vyvolenych. Ohovaranie tu urcite je, ale velmi pochybujem, ze v takej miere ako na Slovensku. Slovensko je skutocne v tomto 'trieda'
Takych co "kydaju" na vlast a nic pre nu nerobia tu nepotrebujeme. Ked si nedokazess vaziss ani len svoj vlastny narod, vlastnych ludi, tak tam zacinaju vsetky tie popisane veci.
Ja som v momentalne v usa, bol som vo viacerych krajinach, prichadzal som sem s tym, ze ludia su tu menej zavistlivi, menej ohovarajuci a tak dalej... Vytvoril som si vlastny nazor na zaklade skusenosti a ten je, ze na Slovensku mi ludia vyhovuju viac, celkovo Europania su srdecnejsi.
ale nie ze slovaci su zavistlive kurvy...vy si neuvedomujete ze my sme tii slovacii...ze my sme tie kurvy?...ze my lud robime tu zlo!...tak stym prestanmeee ...a bude vsetkoo krasnee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
treba to brat tak, ako to je, proti tomu nemozes nic spravit, jednoducho treba zavriet oci, mysliet na ine a kracat dalej.
ale tak bez toho by bola nuda nooo...
Ohovaranie, nenavist, intrigy v inom jazyku ani neexisuju
(somzrejme to myslim ironicky)
alebo su to tvoje empiricke poznatky, lebo si dlhe roky zil vo viacerych krajin sveta, ze to vies takto porovnat?
avšak čo je moc to je moc, niekto má s toho obrovskú radosť hádzať špinu, ale to nepokladám zo za normálne.
@15 vies, aj ked niekto vo filme zomrie, to nieje naozaj, on sa potom zase postavi, ked vypnu kameru šok pravda?
juhoamericanov co pisu zapletky do telenoviel muselo nieco k tomu inspirovat, tak tie intrigy a zavist musi byt rozsirena aj v ich koncinach
poznas ludi v zahranici tak dobre ako na slovensku, to si fakt nemyslim.
Iba holyknight bol uprimny a sebakriticky a na jednom fore napisal, ze aj seba povazuje za zavistliveho.
potom sa ospravedlnujem a je mi to luto
Som v UK a nebadam ani zrnko cohosi takeho. V klubovni sa bavia vsetci spolu, ziadne separovane skupinky a particky vyvolenych. Ohovaranie tu urcite je, ale velmi pochybujem, ze v takej miere ako na Slovensku. Slovensko je skutocne v tomto 'trieda'
Ja som v momentalne v usa, bol som vo viacerych krajinach, prichadzal som sem s tym, ze ludia su tu menej zavistlivi, menej ohovarajuci a tak dalej... Vytvoril som si vlastny nazor na zaklade skusenosti a ten je, ze na Slovensku mi ludia vyhovuju viac, celkovo Europania su srdecnejsi.