Minulý týždeň som dobrala antibiotiká a dnes sa mi znovu vrátila bolesť hrdla aj horúčky. Nemôžem si už dovoliť vynechávať školu. Doktorku mám na druhom konci republiky a nemám ani jeden voľný deň v týždni a samé zápočtové písomky.... už neviem čo robiť..
nemôžeš zavolať domov, aby ti napr. mama išla k doktorke po recept na antibiotiká a poslala ti ho 1. triedou? (teda predtým zavolať doktorke a vysvetliť jej, že nemáš čas prísť osobne). a vôbec, chceš ešte brať ATB, ktoré ti nepomohli? ak sa to zhorší, choď normálne na pohotovosť tam, kde študuješ...
a inak bolesť hrdla a horúčku by som prežila v pohode na voľnopredajnom orofare a paralene.
no neviem ci atb su vhodne na hrdlo. skusila si kloktat slanu vodu? lieky v krajom pripade do seba hadzat inak to je uplna picovina. zrat vela cibule a cesnaku a si zdrava jak ryba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a inak bolesť hrdla a horúčku by som prežila v pohode na voľnopredajnom orofare a paralene.