och vlastne hej. Ako som to vnímal? tak boli dve situácie .
1) keď som chcel byť s inou osobou
2) keď som videl že nezapadám do skupinky ľudí a bol som akosi vyčleňovaný
ťažko zhodnotiť kedy to bolo horšie alebo tak niečo, ale tak myslím že v obidvoch prípadoch ma premohla akási úzkosť ak sa to tak dá nazvať. Iné pocity fú.. neviem. tam nie je moc nad čím sa zamýšľať , proste sa človek necíti dobre no nie?
ešte k druhému prípadu by som dodal že vtedy na to zväčša serem...otočím sa a idem domov , nemali ma volať keď ma tam nechcú.
dosť často a vlastne aj keď mi nič nechýba sa cítim čudne, som v akomsi strese neustále, aj keď naozaj nemám dôvod...asi je taká doba, všade zhon a tak
ano dost casto sa citim osamela, aj ked som v spolocnosti ludi .. napr na pohode ked som bola a okolo mna 30000 ludi a aj vtedy som sa citila sama .... kamarat mi to vysvetlil tak, ze to nie som sama, len tam nezapada, alebo mam pocit, ze tam nepatrim ... a to preto lebo som to riesila... clovek nemoze riesit prilis riesit to kde je a taketo veci ... aj ked podla mna je to blbost... dost casto si uvedomujem, ze niekde nezapadam, ze som mimo... mozno je to len blbym sebavedomim, a mozno su to ,,len,, fakty, ze proste som niekde navyse a nie som v kruhu ...
Zo zaciatku je to vydrzatelne ak mas silne racio a vies si tu osamelost zdovodnit. Lenze je to ako prechladnutie - ak to eskaluje do obrovskych rozmerov(zapal pluc) tak to zacne nahlodavat vsetky dolezite funkcie
ja mám opačný problém- CHCEM CHVÍĽU POKOJA, bez telky, ktorá mi v kuse hučí za chrbtom, pretože mám "izbu" v obývačke a moja kreativita potrebuje ticho a dobrú trávu.
ja mám pocit, že u mňa je to skôr ako nejaká paranoja, že to príde a myslím si to len ja....ale viem, že to je len v hlave....prečo ľudia mávajú takéto pocity? načo to komu je? u mňa to už pominulo, začína to len v nedeľu a v pondelok ráno končí....a ja na pohode som sa cítila podobne, ale nie preto, že by som nezapadla, ale to bolo fakt blbé obdobie
tak u mna je to tiež podobne, je to silné, a nepríjemné. Ale z väčšej miery si to vytváram sám, nuž a keď sa dá, dištancujem sa od ludí zámerne, pomáha na to najviac najlepší kamarát, či priateľka ktorá ťa chápe . pokiaľ to nie je z rozchodu ...
napr. keď si ma chvíľu nikto nevšíma alebo som v spoločnosti, kde vyniká viac niekto iný Nemám rada, keď som odstrkovaná resp. zatienená. Nenadarmo som znamením BARANisko!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
1) keď som chcel byť s inou osobou
2) keď som videl že nezapadám do skupinky ľudí a bol som akosi vyčleňovaný
ťažko zhodnotiť kedy to bolo horšie alebo tak niečo, ale tak myslím že v obidvoch prípadoch ma premohla akási úzkosť ak sa to tak dá nazvať. Iné pocity fú.. neviem. tam nie je moc nad čím sa zamýšľať , proste sa človek necíti dobre no nie?
ešte k druhému prípadu by som dodal že vtedy na to zväčša serem...otočím sa a idem domov , nemali ma volať keď ma tam nechcú.
Necítil som sa s tými ľuďmi dobre preto lebo každý mal iné názory. Tak som len odišiel a bolo. Niekedy je lepšie samému ako s niekým.
teší ma.
[/IMG]