Ahojte surne potrebujem nejaku ospravedlnenku do školy , potrebujem ju na tento štvrtok , mame totiz pisat tazku písomku a ja ju vobec nwm proste nech je to nejaka ospravedlnenka od doktora a nech to je od nejakeho doktora ktory ordinuje v Bratislave
a keď bude opravák, tak čo? normálne sa začni učiť, panebože, na strednej nemôže trvať učenie sa na písomku dlhšie, ako 3 hodiny, za ten čas som sa naučila celé polročné učivo v druháku... a keď to napíšeš zle, tak to napíšeš zle... tvoj problém... och tieto dnešné decká, iba by sa to zodpovednosti vyhýbalo...
@stalingrad1000 stará dobrá hnačka ta ne? idem za doktorom "mám hnačku" a hneď ťa nechá doma a inak neviem ako ty, ale ja by som to skúsil skôr tak že sa to naučím
No, nejdem ti tu vypisovať múdre reči čo by si mal a nemal robiť, aj tak ťa to nezaujíma, odignoruješ to a máš to v riti (vlastná skúsenosť, mno ) A to si nemôžeš napísať ospravedlnenku sám? A ver, že za 20-30 eur by ti to napísal každy doktor, ale zbytočne rozhadzuješ prachy. To sa ti už lepšie oplatí mať 1-neospravedlnenú hodinu... To ešte nikoho nezabilo, no..
hihi ja som si písal ospravedlnenky sám alebo chodil na rehabilitácie ja som najliečenejší človek bez diagnózy super téma ma napadlo toľko spomienok a zážitkov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
20 rokov?
Preber sa.