@0sea mám na mysli vojnu, vzhľadom k predchádzajúcim udalostiam, ja rozmýšľam, že odídem do švajčiarska, vzhľadom na to že je to neutrálna krajina a vich bankách je uložené od každej stranykopec bohatstva, myslím si že by sa mi tam mohlo žiť najlepšie, samozrejme na ulici
@soreljulien Takže NATO verzus Rusko? No neviem... Snažil by som sa žiť ďalej, a ak by som už musel bojovať, tak by som sa snažil prebehnúť na Rusku stranu, to by sa mi určite nepodarilo a niekde by ma odstrelili... Koniec.
@0sea ja by som sa nepridal asi ani na jednu stranu, radšej by som nejak prečkal ten čas v ústraní, kým to nepominie, aj keď človek nikdy nevie, či si nezmyslia urobiť povinne nábor do vojska a bojovať pre niekoho záujmy, smutné je, že s masou ľudí dokáže zaobchádzať ako s bábkami aj jeden človek a ovce ho nasledujú
@yoss čítal som dnes, že putinove lietadlo krátko predtým malo tiež letieť danou oblasťou a ruský špeciál mal podobné lakovanie ako toto dopravné lietadlo, mohli si ho pomýliť, ak v tom majú prsty ukrajinci a ak v tom majú prsty iní, tiež sa vyskytne množstvo dôvodov, prečo
@soreljulien som zvedavý, či povedia, kto to vystrelil, či Rusi alebo Ukrajinci, určite o tom vedia, aj NATO to vie, ktovie, čo nám ovečkám zahlásia :/
@soreljulien Záležalo by od situácie. Ak by "naša" strana prehrávala a mali by sme nepriateľov na hraniciach, tak by sme mohli buď kapitulovať... nie, to by sme nemohli, vzhľadom k tomu, že by tu boli prítomné vojská NATO. Ak by neprišli posily zo západu, možno by boli povolaný civilisti, ktovie... ale to by už muselo ísť o vojnu naozaj veľkých rozmerov.
@yoss čo som čítal trošku o danej problematike tak som sa dozvedel, že generálny prokurátor Ukrajiny poprel dobytie domobranou komplexov Buk a S-300,
potom generálny prokurátor ukrajiny V. Jarjoma vyhlásil, že domobrana nikdy nedobyla raketové komplexy Buk a S-300. čo je celkom zaujímavé. Vojaci informovali potom, ako bolo zostrelené civilné lietadlo ich prezidenta, že teroristi nemajú tieto raketové komplexy Buk a S-300, lebo ich nedobili.
17. júla večer radca ministra vnútra Ukrajiny Geraščenko vyhlásil, že Boeing 777 Malaysian Airlines zostrelil raketový komplex Buk. @0sea no ja si myslím, že podstatné je to, že sa jedná o občiansku vojnu a akonáhle sa v tom začnú vŕtať ostatní tak z toho je vojna veľká, vzhľadom k tomu že sú dve strany a k tým sa pripájajú proti sebe ostatní znepriatelení, ako im to vyhovuje, v konečnom dôsledku na to doplatia zasa civilisti, ktorí budú bezdôvodne umierať a bude to len štatistika :-S
Otvorená vojna nebude pokým jadrové zbrane existujú.
Žiadny štát a veľmoc neriskne to,že nastane jadrový armagedon,lebo aj keby vyhrala tak ostane taký bordel po tom,že koniec.
@soreljulien Tak ako stále, žiaľ. My môžme len dúfať, že to neposerú a nezájde to až tak ďaleko... na môj vkus je vo svete príliš veľa vojen v poslednej dobe.
Do švajčiarska by som nešiel ani keby mi platili. Fakt som mal donedávna o švajčiarsku vysokú mienku a myslel som si, že je tam super žiť. Prišiel som tam a už po 2 dňoch som mal chuť zhodiť bombu na celý švajc...
@soreljulien hej, alebo kvôli tomu, že ju nezasiahla vojna (keďže bola neutrálna) a kvôli nacistickému zlatu uloženému v bankách... ...to si fakt naivní ľudia myslia, že švajčiari sú takí strašní borci a všetko bohatstvo nadobudli ťažkou prácou?
@openmindedfreak vieš kedy naposledy sa vo švajčiarsku odohrávala nejaká vojna? a ktorá krajina je najbezpečnejšia a možná najlepšieho dožadovania práv? slovensko na čele s korupciou a podobnými pofidérnymi vplyvmi asi nie, teda aspoň pre mňa @smis s tureckými prisťahovalcami určite
@soreljulien práve o to mi ide, že sa tam vojna neodohrávala vtedy, keď vo väčšine okolitých krajín zúrila...ale s druhou časťou súhlasím, táto malá krajina ja na tom biedne v tomto smere...
Radsej by som bol keby vojna nebola a nemusel som odist. Bola by to dilema. Clovek by sa mal snazit zachranit v prvom rade svoju rodinu. Na druhej strane co ludia co zostanu? A do kedy sa da utekat. Ak by pocas 2WW vojny a pred nou vsetci usli ako by vyzeral svet? Tazka dilema. Ja by som nechcel zit v svete aky tvorili nacisti. Trenoval som bojove umenia a je velmi dolezite vediet konat tak aby k boju nedoslo, nie vzdy to je bohuzial mozne, nie vzdy je mozne utiect.
@smis aj tak by som sa tam nebál, zahrabal by som sa na ľadovci a lyžoval si každý deň večer by som sa išiel opiť a vyliať srdce nejakej pipke to by bol život, nie aký vedie väčšina ľudí na slovensku, že žijú v období zvinutého kapitalizmu, keď posranci a finančné skupiny sa zvíjajú od smiechu a občania sa zvíjajú od hladu
@james144 no v donecku pozatvárali fabriky takže som zvedavý z čoho tí ľudia čo prežijú budú žiť, ale v konečnom dôsledku pre investorov a hráčov je perfektný kšeft nakúpiť obrovskú časť nejakej krajiny alebo čoho za smiešnu sumu napr. kedysi v usa úmyselne vytvárali oraganizovaný zločin v istých lokalitách aby spadla až úplne na zem cena nehnuteľností potom to skúpili a dali do poriadku a profit ako sviňa verím tomu, že keby niekto skúpi v BA celý pentagon a následne to tam vykinoží tak by bol za vodou
dnes si chce ist kazdy kto ako tak ovlada jazyk zarobit do zahranicia a vela ludi tam ostava, ale k tomuto davu sa ja osobne neprijajam pretoze keby kazdy odtialto odisiel co tu ostane? keby bola vojna tak by som tu tiez ostala ale myslim ze vojna nebude, pretoze by tym nikto nic neziskal
@motylik141 no čo zmení sa tu osadenstvo bolo by viac pričmudených, stredná vrstva by zanikla a dobehli by sem aziati tí sa zakorenia všade a vedia z hovna upliesť bič, ale to sa nestane že by odišli všetci, pretože si nerobím veľké nádeje a poznám zloženie obyvateľstva a viem že veľká skupina ľudí je na slovensku v dnešnej dobe neschopných ničoho a len čakajú, že sa o nich niekto postará
Keby ze bola vojna tak jedine tak do riti palovej by si usiel do je prva vec samozrejme ak by si nebol vplyvný a ťažko za vodou, druha vec je ze aj keby vojna bola, nejednalo by sa o nejaku genocidu, cize ako civila by ta nechali, bombardovali by sa vojenske a inac strategicke ciele nie krizom krazom. Urcite by sme to pocitili lebo by vznikol chaos, nedostatok potravin, ak by to bola fakt vojna s cielom znicit nas nie len obsadit, vyradili by elektrarne, zdroje vody, plynu, ropy a pokapali by sme sami. No sme tak bezvýznamný stat ze tu by len kludne dosli obsadili nas a zivot by isiel dalej samozrejme v takom nudzovom rezime da sa povedat A taktiez sme slovania pchame sa do NATO, EU a kade kde ale stale inklunujeme k slovanským narodom
fajn uvaha odist do svajcu, problem je, ze oni pristahovalcov velmi nemusia takze u nich budete dalsich 20 rokov akurat pofiderne individua z vychodneho bloku..nuz, ale proti gustu...
@soreljulien urcite by som odporucal ostat a najlepsie ak byvas na dedine, ked uz chces riesit katastroficke scenare tak starý podpivniceny dom kde mas hrubku mura 600mm zide sa, na dedine bezne zasoby (kompoty, plny mrazak mäsa atd.) vlastna studna + nejake zvierata aspon sliepky. Takto by sa to dalo celkom vydrzat. Pri extremne extremnom scenáry tak najlepsie mat tie iste veci k dispozícii ale aby to bolo niekde v horach kryte kopcami a lesmi
@davidkq nuž zaujíma ma ako tieto veci ľudia vnímajú, takže je fajn počuť rôzne myšlienky ... ja som skôr typ ako myš, zaleziem do bezpečia a keď cítim nebezpečenstvo nie je toho boha aby som tam ostal
@davidkq@43 američania si zgustnú aj na civilné ciele to je ich obľúbená zábavka... Takže ako civil nebuď prekvapený keď budeš trpieť v ťažkej agónii pod sutinami paneláku...
Už vôbec neviem prečo by Amerika riesila nás ? My sme úplne ľahký cieľ a cesta do okolitých krajín, načo by to tu bombardovali a pod. ? Aby potom mali stezeny presun, alebo aby nemali kde doplniť pohonne hmoty, jedlo, vodu atd. ? Alebo zbombarduju jadrové elektrarne čím znicia stat ktor ma jeden h najväčších zasob pitnej vody a taktiež zamoria všetko čo by bolo pouzitelne ?
to ste teda SLOVÁCI ! Budem brániť našu zem ! Kam pôjdem? Pôjdem asi do bývalej raketovej základny čo tu mame v lese.. zo Slovenska neodidem nikdy..Väčšina mladých v dnešnej dobe by asi moc neubranila Slovensko no..nagelovane vlasy atd..nie jak kedysi,že Slovenskí mladí chlapci boli odhodlaný brániť SR.
A myslím si,že väčšina by bola aj tak povolaná do vojny od 15rokov či 18 teraz neviem..ale kebyže tam pridu SWAGery..tak by so zbranou asi vela nevedeli..
ak by sa vypukla, tak si zbalím veci a utekám kade ľahšie preč zo Slovenska
(ale len v prípade že by zaútočili na mesto kde bývam a ja by som vtedy nebola doma a tak by si rodina myslela že som zomrela a keby skončila tak o tri roky nato by som sa vrátila na návštevu; dúfam že z Francúzska alebo Anglicka)
nie som na slovensku a nechystám sa naspäť, lebo krajina je to krásna len národ dementný .. (viac menej a česť výnimkám .. napríklad keď vidím toto: » www.facebook.com/groups/27377285... tak sa mi chce ryhať)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
@freeking
potom generálny prokurátor ukrajiny V. Jarjoma vyhlásil, že domobrana nikdy nedobyla raketové komplexy Buk a S-300. čo je celkom zaujímavé. Vojaci informovali potom, ako bolo zostrelené civilné lietadlo ich prezidenta, že teroristi nemajú tieto raketové komplexy Buk a S-300, lebo ich nedobili.
17. júla večer radca ministra vnútra Ukrajiny Geraščenko vyhlásil, že Boeing 777 Malaysian Airlines zostrelil raketový komplex Buk.
@0sea no ja si myslím, že podstatné je to, že sa jedná o občiansku vojnu a akonáhle sa v tom začnú vŕtať ostatní tak z toho je vojna veľká, vzhľadom k tomu že sú dve strany a k tým sa pripájajú proti sebe ostatní znepriatelení, ako im to vyhovuje, v konečnom dôsledku na to doplatia zasa civilisti, ktorí budú bezdôvodne umierať a bude to len štatistika :-S
Žiadny štát a veľmoc neriskne to,že nastane jadrový armagedon,lebo aj keby vyhrala tak ostane taký bordel po tom,že koniec.
V Nemecku je omnoho lepšie.
jk, balím švestky smer austrália
@smis s tureckými prisťahovalcami určite
A na druhej strane neboj sa tých oboxovaných ľudi behá po švajci až až
V prepočte na 1 ob, alebo na hdp alebo na čo chceš ich bude viac vo švajci.
a vonja nebude si myslim
(ale len v prípade že by zaútočili na mesto kde bývam a ja by som vtedy nebola doma a tak by si rodina myslela že som zomrela a keby skončila tak o tri roky nato by som sa vrátila na návštevu; dúfam že z Francúzska alebo Anglicka)
alebo len tak na naštevu za dakým čo je neblízko.
tak sa mi chce ryhať)