Už daavnejšie som rozmýšlala že by som si ostrihala vlasy, ( po krk, možno menej..) ale zas potom to budem lutovat, tak že chcem počut váš názor? .. neviem sa rozhodnút... momentálne ich mám asi tak po prsia.. len zdá sa mi to moc otrepané a ja musím f
Ja som sa tak tiež dala ostrihať na kratšie než som bola zyvknutá, pretože som chcela zmenu. Najprv mi to vyhovovalo, ale teraz mi je to ľúto, pretože by som strašne chcela dlhé vlasy a oni rastú pomalšie, než vyžadujem. Ale keď chceš experimentovať, choď do toho.
ziadne strihanie!!!!!!!....ja som sla dvakrat z dost dlhych (mala som ich asi viac nez len do polky chrbta) na uplne kratke asi 5 cm a patricne som to potom tie dva razy aj pekne olutovala....
davaj odstrihni to zmena je život ...aj ked ja by som svoje tak akčne radšej neodstrihla , takže teraz trošku neviem sa rozhodnúť nehceš len daky strih ?
ja som nad tým uvažovala tiež, len ked som si spomenula, ako mávam panické záchvaty, keď mi kaderníčka odstrihne viac z končekov, zistila som, že to asi nebude cesta
neviem no, ak nie si moc fixovaná na svoje vlasy tak sa strihaj, však nakoniec, ono to dorastie raz...
noo uplne chapem, ja som tiez mala take vlasy ako ty, a riadne som si ich pestovala, proste brutalne som ich milovala, vzdy som sa strihala co najmenej a raz som bola objednana na podstrihnutie, a rano som sa zmotala ze chcem kratke cervene vlasy, tak som to skratila o polovicu(kadernicka sa ma styri razy spytala ci to fakt chcem , a dala na cerveno, a mala som tak po klucne kosti, a sa mi to nepacilo, tak mi to este v ten vecer kamoska dala este o tri cm kratsie takze som mala ledva po ramena a nelutujem, teraz to rastie, a mam pocit, ze sa s nimi citim lepsie ako s tymi dlhymi takze urcite chod do toho, do roka to mas naspat ak tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a zas, dorastú
neviem no, ak nie si moc fixovaná na svoje vlasy tak sa strihaj, však nakoniec, ono to dorastie raz...
mňa tie chytali pred časom také stavy...ale nad ramená isto nie....
chalani - strihat
podľa mňa sa ostrihaj, však vlasy ti dorastú
ja som napríklad teraz spokčo. a ževraj som stráášne zlatučká s takými kratšími vlasmi
*ešte jedno filmové*
NIÉÉÉ