neverím v osud, verím v kauzalitu. tzn., že všetko čo sa stane je niečím podmienené, podmienené zložitou spleťou udalostí, nie je to len "blesk z jasného neba, ktorý nám bol predurčený".
@1 nápodobne. Sama si určujem svoj osud. Čokoľvek spravímm, má to vplyv na moju ďalšiu budúcnosť. Vždy sa môžem rozhodnúť a len od mojich rozhodnutí závisí, čo sa ďalej stane.
ja v osud verim jednoznacne...aj ked mi je teraz na picu viem ze vsetko ma svoj vyznam....a nic nie je bez vysvetlenia...aj ked ostatnym sa to zda picovina ale to je moj nazor...
Osud? Nie, budúcnosť sa formuje všetkým možným, ale svet je tak zložitý a prepletený, že také veci pokladám za jednoducho nepredvídateľné. Bolo by strašné, keby sme boli naporgramovaní na to a tamto a vlastne nemali žiadnu moc. Každý je strojcom svojho šťastia, a je jedno, či to niekto volá osud alebo zázrak, to , čo sa stane, je zásluhou jeho samého a ľudí okolo neho, ktorí mu priamo/nepriamo pomôžu v jeho ceste. Proste putovanie púšťou a tu a tam nejaká fatamorgána, sem-tam na teba môže spadnúť kaktus, ale to je tá blbá náhoda, žiadne predurčenie. Proste si v nesprávnom čase na nesprávnom mieste
Inak ak je osudom cloveka zomriet, tak by vrah, ktory mu to umozni tym, ze ho zabije nemal byt vazneny a zatracovany, ale naopak oslavovany a uctievany! To je uz nenormalne, co za nespravodlivost sa deje na tomto svete. Asi pojdem protestovat nech vsetkych prostrednikov bozej vole pustia z vazeni a prinajmensom aby im stat vyplacal slusnu rentu. Jedine, co ma teraz hreje pri srdci je to, ze sme v tomto mimoriadne pokrokova, civilizovana a spravodliva krajina a vela vrahov je na slobode a ziju si ako prasce v zite.
No este aby som sud niekam nosil! Cely sud aj so sudcami je kacirska organizacia, ktora sa neustale ruha utlacanim bozich poslov, ja ich bojkotujem a rozhodne ich nebudem niekam nosit!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
inak takých diskusií je tu milionpatsto...
1. nech tu je aj miliarda takych diskusii je mi to jedno
no aj tak, veľa vecí sa dá zmeniť...