Rozlúčil by som sa so všetkými priateľmi a známymi a snažil sa zanechať nejaký odkaz, aby môj život aspoň pre niekoho znamenal prínos.A možno nejaký sen si splniť cez reflex
išla by som na Ibizu poriadne sa zabaviť do tých najlepších klubov každý deň a ešte by som si nakúpila aj mega zásoby najoblúbenejších čokolád,sladkostí a jedla by som ich kolko by som vládala
Vynadala by som všetkým ktorý mi ležia v žalúdku, iným povedala že ich mám veľmi rada a nech na mňa spomínajú v dobrom a vybavila s rodičmi náhrobný kameň
spieval by som si salalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala
najprv na pivo, tak sa schlastať a poriadne si to užiť... minuť šecky love čo budú po ruke a nemyslieť na žiadne následky... skúšala by som šecko, čo som dovtedy neskúsila... šla by som na najviac obľúbené miesta a zabávala by som sa... už by mi bolo šecko jedno, takže to by sa mi páčilo (bez dôsledkov...)
ja by som sa snažila splniť si aspon čiastočne svoje sny a tie dva tyzdne prezit co najkrajšie a najhodnotnejsie asi ako každý den odkedy sa mi zmenil zivot od zakladov. Snazim sa kazdy den plnohodnotne prezit lebo nikdy neviete ci tu prave dnes nieste naposledy svetá pravda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
-alebo by som urobil všetko čo som nestihol a hlavne povedal, svojím priateľom že ich mám veľmi rád.