prečo je "ožrať sa" synonymom "opiť sa", keď "prežrať sa" je synonymom "prejesť sa"? veď aj logicky v slove oPIť je jasné že ide o pitie ale v oŽRAŤ ide o žranie, tak prečo sa to tak hovorí?
ožrať sa mozes s z napojov prezrať sa mozes s jedla no nie z napojov jednoduche a ked sa clvoek prezere nevladze sa ani pohnut a ked sa clovek ozere tak nevladze stat na nohach, celkom logicke mi to pride nie?
alebo v minulosti sa nitko volal napr. karol Ožralec a stale pil a pil a pil, a ked dakto iny pil, po miernej uprave takym prischlo ze to je ozran a podka a nakoniec sa to rozsirilo vsetko ma svoje vysvetlenie
@vik21 túto vetu nenávidím zo všetkého najviac pre vysvetlenie, mám aj iné problémy ale tie nebudem vycapovať do fóra nech všetci vedia bože jak ja tú vetu nenávidím...
@fialkasirotkova tak prepáč ja som myslel že nenávidíš skôr slovné spojenie neni som tu a podobne ale ďakujem za vysvetlenie ... to bude asi ten dôvod prečo ja často diskusie nezakladám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja som to pochopila inak, ale žeby to dávalo logiku.. šak slováci, isto neboli triezvi tí, ktorí to vymysleli
alebo v minulosti sa nitko volal napr. karol Ožralec a stale pil a pil a pil, a ked dakto iny pil, po miernej uprave takym prischlo ze to je ozran a podka a nakoniec sa to rozsirilo vsetko ma svoje vysvetlenie