tak ja som už dve mesiace blond hoc ešte furt nesom spokojný ale moja kamoška je pravá blond a teraz študuje na právnickej prvý rok jej jak z toho filmu pravá blondínka či jak sa to volalo
na jednej strane neznasas, ked niekto povie, ze dedincania su sporsti a na druhej strane povies, ze vtipy o blond nie su nahoda a vsetky blond co poznas su tukle...
sorry, ale vsetci laznici, ktorych poznamja sa vacsinou nezapru, ze su z lazov
je vedecky dokazane, ze muz ktory sa prave rozprava s blondinkou pouziva o 30% menej mozgovej kapacity ako pri brunetke zaujimave ze aj vlasov sa podvedomie tyka
hmmm som striktne proti akemukolvek skatulkovaniu a zaradovaniu, ze ti su hlupi ti mudri, ti dedincania, ti mestania, ti Slovaci, ti Madari, ale este par podobnych zazitkov a porusim to: zacnem si mysliet ze vsetci birdzaci su zakomplexovani predsudkari horsi ako babky demokratky
Ak napríklad rozprávam s človekom z dediny a zatiaľ o tom človeku nič neviem tak si o ňom nevravím, že bude taký a taký, lebo je stadiaľ a stadiaľ ...
Ale za tým čo som povedal si proste stojím, netvrdím, že sú všetci takí a rovnakí, nepchám ich všetkých do rovnakej škatuľky, iba hovorím veci, ktoré jasne vyplývajú zo štýlu života, na dedine ľudia žijú jednoducho, nepotrebujú toľko rozmýšľať a cibriť mozog ako ľudia v meste a niektoré "vybrané dediny" ako napr. dedina, kde býva môj dedo a babka sú proste dediny plné dôchodcov, pre ktorých je veškerá duševná potrava pravidelná omša
... ... ...
Inak to s tým iq si mi úplne dokomolila, môžeš mi vysvetliť ako sa môže všade nájsť vyššie percento ľudí s nižším iq?
Ono to slovo "VYŠŠIE percento" bolo myslené komparatívne, typu "vyššie ako inde", teda v tomto prípade "vyššie ako v mestách" ...
Samozrejme, hovorím o klasickom už trocha zastaralom spôsobe vidieckeho života, nie o dedinách ako takých, v tom som sa možno vyjadril nejasne, napríklad dediny v aglomeráciách okolo priemyselných centier určite tiež vyzerajú inak ako dediny niekde na konci sveta
@26 "na dedine ľudia žijú jednoducho, nepotrebujú toľko rozmýšľať a cibriť mozog ako ľudia v meste"
toto ako myslis vazne?? a prosim ta cim si ludia v meste akoze viac cibria mozog ? ludia na dedine nepotrebuju tolko rozmyslat?? vazne si myslis ze zivot na dedine je jednoduchsi ako v meste? lebo z toho co si napisal to tak vyplinulo.nemusia tolko rozmyslat takze maju lahsi zivot..
Na dedine prevládajú roľnícke práce, ak je tam nejaká škola tak len základná a ako som hovoril, často zúčastnení trávia voľný čas len okopávaním, návštevou kostola, počúvaním dychovky, či okopávaním záhrady ...
Kdežto v mestách ľudia pracujú diametrálne odlišným spôsobom, v takej BA je obrovská kopa vysokoškolákov, takisto sú tam desiatky-stovky firiem s veľkými budovami plné ľudí, čo si lámu hlavu pri počítači (nevravím, že je to extra zdravé, ale tak posúď sama, či viac vytrénuje mozog toto, alebo oranie )
zato, že tvoja babka a tvoj dedko hej, a nahodou žiju v tej dedine len samí dôchodcovia, to neznamena, že su také všetky dediny,....
no a ešte takto, tie stovky vysokoškolakov čo su v BA, si myslíš, že su len odtial? dost vela ludi do BA dochadza z dedin či už za pracou alebo do školy ,ale kedže žiju na dedine, tak si podla teba "nevytrenuju" tak mozog, hej?
prepana, to neber tak,že tí čo žiju na dedine sa oddial ani len nepohnu a žiju tam z toho orania a okopavania zahradky či počuvania dychovky či jak to ty nazývaš.....
hm, tipujem, že zasa mi na toto povieš,že som ťa zle pochopil ako po iné razy,... tak potom prepač, ale takto deliť ludí, že mesto a dedina, no neuraz sa....
Pozri si pár príspevkov hore - hovorím o vidieckom štýle života, nie o vedcovi, ktorý sa na staré kolená presťahoval do dediny, lebo je tam krajšie prostredie
A ako som písal, ak sa s niekým stretnem, nestarám sa či je z mesta, alebo z dediny, len som reagoval na príspevky hore, lebo súhlasím s petikou minimálne v tom rozsahu, že štatisticky by na tom určite boli dedinčania horšie
@31 je dobre jebe naša dedina ma 300 obivatelou a možno 100 zních ma pole..XD diskotéky tu bývaju každy druhí week a choida sem aj ludia zase je tu vela novostavieb tak je to tu pestré lepšie ako v meste žil som do 15 v meste a vratit sa tam necem §
@34 pozeral som si všetky prispevky predtym, a viem,že si reagoval na petiku a myslím,že z môjho prispevku tiež bolo vidiet,že nehovorím o vedcovi...ale suhlasim s @37 že velmi vela mladych ludi na dedine su vysokoškolsky vzdelani, inteligentní a pracujuci nielen na poli
no nejdem sa hadat
na dedinach , ktoré poznaš ty to funguje očividne inak....
Popieral som snáď to, že aj na dedinách sú inteligentní či vzdelaní ľudia?
S tým vedcom som mimochodom narážal práve na to, že (ako som hovoril predtým, spomínal som to hlavne v spojitosti s vidieckym štýlom života) tí ľudia, čo síce žijú na dedine, ale chodia do mesta na VŠ atd. nie sú tak úplne tí klasickí vidiečania, o ktorých podľa mňa hovorila @petika
@39 vieš , ono to funguje viac menej tak,že mladí študuju a potom ostatní pracuju, z toho mi vychadza,že tí uplne klasickí vidiečania su podla teba tí, čo už nemaju zamestnanie a venuju sa praci na poli a tak,... čiže viac menej dôchodcovia, pretože ostatní viac menej su nutený dopravovat sa do miest za študiom alebo zamestnaním,....
no čo už , ja som zmierený s tym,že pod nejakým vyrokom vidíme obaja niečo iné
jasne dedina vyzera presne tak ako pred dvesto rokmi... ludia si len "kopkaju" v zahradkach a chodia na ludove veselice, co ? hmm no tak ako asi by ta prekvapilo keby si obehal par dedin a najskor si zistil na vlastnej kozi ako to tu funguje.. asi by ta prekvapilo ze v dedinach byvaju normalne diskoteky ci uz kazdy alebo kazdy druhy tyzden.. ze tu su normalen obchody, ze tu ziju normalni ludia a aj mladi nie len dochodcovia... a ze ti ludia ano chodia do miest do skol a za pracou.. to suhlasimi ze v dedine nie je tolko moznosti sa uplatnit sa ako v meste, ale aj v dedinach su ludia, ktori rpacuju za pocitacom, dokonca su tu ludia ktori maju svoje firmy a podniky... a dokonca su tu aj celkom velke budovy ...
farba vlasov nemá nič s inteligenciou po fyziologickej stránke, aspoň vedci nič podobné neobjavili a sprosté štatistiky, čo zostavujú že vraj vedci , a robia sa len z morfologického aspektu, neznamenajú absolútne nič po vedeckej stránke, hoci nechcem podceňovať morfológiu, ktorá ma svoje miesto v nej, aj keď v dnešnej dobe už značne malé
tužidlo, ja idem do talianskej dediny, kde je univerzita a je tam hlavne preto, že je to staré historické mestečko
Možno ti to ešte nikto nepovedal, ale ... Aj na dedine sa dá pracovať
A rovnako sa dá na dedine chodiť na tú základnú školu ... Síce neviem ako moji rovesníci pokračovali v štúdiu, ale často moc rozumu nepobrali
No už o tom nechcem moc vykecávať, ale rovnako nejakí pracovníci v obchodoch či stolári čo som poznal mali takú typickejšiu mentalitu a niet sa čomu čudovať, je to proste prirodzené, ľudia majú iné problémy, tak ich aj inak riešia ...
Ďakujem za vysvetlenie, ale veta "No na dedine sa určite nachádza väčšie percento jedincov s nižším iq, tak by som to povedal ja ..." stále ostáva na svojom mieste
Neboj, ja nie som človek, ktorý si myslí, že všetci na dedine len okopávajú a pod. Každopádne je tam určite viac ľudí čo riešia svoj život skôr motykou ako hlavou
Ale aj tak mi môžeš ešte vymenovať čo všetko je na ktorej dedine a ja si to zapíšem do svojho zápisníka vecí, ktoré do smrti nesmiem zabudnúť
A na záver mi nedá nerýpnuť si - Elita národa samozrejme chodí každý týždeň na tie diskotéky ;-D
Ja som zasa z niečoho, čo sa tvári ako mesto, ale je to diera
Takže 88,9% ľudí stadeto zdrhá do Blavy, čo je síce tiež diera, ale v určitom zmysle menšia diera ako Nitra
Apropo, ešte na dejepise sme sa učili, aké to bolo v Československu hnusne centralizované, ale tak hlavne, že my si tú centralizáciu krásne prehlbujeme ...
@46 preboha len to nie este ze co ja na ne ani nechodim ale bola to reakcia na to co som citala vyssie... ale fakt nechcem aby to tak vyznelo ako si to ty napisal ze to vyznelo...
@47 booze kludne si rypni...ja som sa zrejem zle vyjadrilo to s tymi diskotekami...urcite si nemyslim ze diskoteky su to spravne meradlo a mam na ne svoj nazor a bola som na jednej raz a dovi dopo dakujem neprosim..takze asi tak..
a nastavalo ma to ako vsetko hadzes do jedneho vreca a suverenne podcenuejs ludi na dedine akoby naozaj v hlave mali len to kolko kruplov vykopu v zahrade..aha a este ze na dedinskych skolach akoze detska nedostanu take vzdelanie ako v meste?? dobre som to pochopila?
a uz koncim..vidim ze ty si o svojom presvedceni tvrdo presvedceni ja o svojom neriesme t aj tak clovek pochopi len to co zazije nic ine takze tak nejak
Ako som hovoril voči ľuďom nemám kvôli tomu predsudky ...
Ale mám viacero dôvodov sa domnievať, že štatisticky to bude tak ako som písal A štatisticky dostanú deti v meste lepšie vzdelanie ako na dedine ... Je to len môj názor, dokazoval by som to ťažko ... A tebe by sa dokazoval opak ešte ťažšie
Jasne, toto poznam. Dedinský nevedia rozmyslat: Starky ma poveril stou manualnou pracou. Po pol hodine drbania sa s tym prisiel a prekvapene sa ma pytal ze preco to este nemam hotove. Ja sa pozrem nanho s potom na cele, ze WTF? Sak to sa neda tak rychlo stihnut. Pozrel na mna ako na debila a ja som pokracoavl v praci. Ked ma videl ako to robim tak len pokrutil hlavou: Vsak ty pri tom vobec nerozmyslas! A poradil mi niekolko zlepsovakov. Za pat minut som to mal hotove. Doteraz pamatam na jeho vetu: "Ked nerozmyslas tak sa narobis." Je rozdfiel vediet a je rozdiel mysliet. Navyse oni maju kopu vedomosti, ktore navyse na rozdiel od nas aj v praktickom zivote pouziju.
Toto mi pripomina tych idiotskych nafukanych inteligentov, ktori sa smeju z "primitivov" a potom si od tych istych "primitovov" nechaju opravit auto, postavat dom alebo prerobit byt a este sa nechaju popritom tymi "primitivmi" ojebat o takych dvadsattisc.... To je jeden z dôvodov preco sa k takymto pseudointeligentom hlasit nebudem. Lebo ako povedal jeden rapper: "Vravím ti uč sa od lepších, uč sa od väčších aj menších, vravím ti uč sa od všetkých!"
@25 takto asi soms a zle vyjadrila..ako uz @tunidlo spomenul v niektorom vyssie uvedenom prispevku: ked sa s niekym rozpravam, je mi jedno, co ma cervene alebo akekolvek vlasy a uplne je mi jedno, ci byva v BA, TT alebo v Tešedíkove... nikdy som nikoho dopredu neodsudozaval za to odkial je.. ale mam to odskusane.. jednoducho vzdelaie v meste ma vyssiu uroven..proste ked pozorujem spravanie niektorych ludi z dediny nechapem.. jednoducho je to vidno a stym sa neda nic robit..ved chodim cely zivot babke na dedinu...takze viem to porovnat ale zase mam dedinu rada...
cize nic sa s tym neda robit, ale bude to asi pravda malomestiaci rock!
@71 Od malička som žila v meste, ale na prázdniny som chodievala k babke na dedinu a momentálne už šiesty rok žijem na dedine. A jediné čo som si všimla, že blbosť sa na dedine prejavuje trochu inak než v meste. Ale nesúhlasím s tvojim tvrdením ohľadom dedinčanov... A tiež to viem porovnať
podla man je to o typu cloveka povahy,mozgy prostredia kde vyrastal... ale tak iste veci na to maju podvedomi vliv...Ja som blondina a dakedy som pribrzdenejsia ako napr. na mat dacomu nechapem tak si to dam vysvetlit cela trieda mi povi ze som blba...ale ja to aspon potom chapem narozdiel odnich...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
ale tak hm s pravymi blondinami by to aj sedelo, pritom sa nemusia zle ucit, ale vacsinu co poznam su take pribrzdene...
tak sme si robili, ze zrejme to ma nejaky pozitivny vplyv, vramci zlepsenia priemeru sa asi vsetci prefarbime
ja som skor spozorovala, ze didincania su taki...ehm ***
neznasam ked niekto povie ze dedincania su sprosti
hmm ja co poznam prirodzene blondiny tak su skoro vsetky take tukle...ako deti maju myslenie...tie vtipy nie su nahoda
No na dedine sa určite nachádza väčšie percento jedincov s nižším iq, tak by som to povedal ja ...
na jednej strane neznasas, ked niekto povie, ze dedincania su sporsti a na druhej strane povies, ze vtipy o blond nie su nahoda a vsetky blond co poznas su tukle...
sorry, ale vsetci laznici, ktorych poznamja sa vacsinou nezapru, ze su z lazov
uz nikdy viac.. ale ako mozem povedať ze myslenie to neovplyvnuje.
Inak moje dve spolužiačky sú blondíny a vôbec nie sú pribrzdené ako tu niektorí píšete
a nie nemyslim ze to ovplyvnuje myslenie hehe
Je to už niečo troška iné ako hovoriť o inteligencii národov aj keď to vyzerá podobne ...
Ale prosím, choď kľudne hľadať na dedinu aj univerzitu
no budiš, vec nazoru
ja osobne neposudzujem inteligenciu, alebo skôr neporovnavam podla toho akej farby ma človek vlasy alebo odkial pochadza....
no a to spomínane percento ludí s nižším IQ sa najde podla mna hocikde bezohladu na to kde byva, čo si oblieka, alebo ako vyzerá
a ano, viem,že tu mam dost pravopisnych chyb, ale opravovať sa mi to nechce
Takže takto ...
Ak napríklad rozprávam s človekom z dediny a zatiaľ o tom človeku nič neviem tak si o ňom nevravím, že bude taký a taký, lebo je stadiaľ a stadiaľ ...
Ale za tým čo som povedal si proste stojím, netvrdím, že sú všetci takí a rovnakí, nepchám ich všetkých do rovnakej škatuľky, iba hovorím veci, ktoré jasne vyplývajú zo štýlu života, na dedine ľudia žijú jednoducho, nepotrebujú toľko rozmýšľať a cibriť mozog ako ľudia v meste a niektoré "vybrané dediny" ako napr. dedina, kde býva môj dedo a babka sú proste dediny plné dôchodcov, pre ktorých je veškerá duševná potrava pravidelná omša
... ... ...
Inak to s tým iq si mi úplne dokomolila, môžeš mi vysvetliť ako sa môže všade nájsť vyššie percento ľudí s nižším iq?
Ono to slovo "VYŠŠIE percento" bolo myslené komparatívne, typu "vyššie ako inde", teda v tomto prípade "vyššie ako v mestách" ...
Samozrejme, hovorím o klasickom už trocha zastaralom spôsobe vidieckeho života, nie o dedinách ako takých, v tom som sa možno vyjadril nejasne, napríklad dediny v aglomeráciách okolo priemyselných centier určite tiež vyzerajú inak ako dediny niekde na konci sveta
ak som nieco doplietla ja, sa ospravedlnujem
ale nad niektorymi tvojimi hlaškami sa mi rozum pozastavuje
No kľudne menuj, môžem dovysvetľovať aj tie
myslím,že zaspím aj bez toho
ja sa väčšinou nad nimi len pousmejem,...
ale musím uznat, že mas taký osobitny zmysel pre doberanie si ludí....
nevravim ze mudre byt nemozu,to by bola samozrejme blbost,len im casto nezapinaju take uplne banalne veci
toto ako myslis vazne?? a prosim ta cim si ludia v meste akoze viac cibria mozog ? ludia na dedine nepotrebuju tolko rozmyslat?? vazne si myslis ze zivot na dedine je jednoduchsi ako v meste? lebo z toho co si napisal to tak vyplinulo.nemusia tolko rozmyslat takze maju lahsi zivot..
Samozrejme, že to myslím vážne ...
Na dedine prevládajú roľnícke práce, ak je tam nejaká škola tak len základná a ako som hovoril, často zúčastnení trávia voľný čas len okopávaním, návštevou kostola, počúvaním dychovky, či okopávaním záhrady ...
Kdežto v mestách ľudia pracujú diametrálne odlišným spôsobom, v takej BA je obrovská kopa vysokoškolákov, takisto sú tam desiatky-stovky firiem s veľkými budovami plné ľudí, čo si lámu hlavu pri počítači (nevravím, že je to extra zdravé, ale tak posúď sama, či viac vytrénuje mozog toto, alebo oranie )
ty asi nie si z dediny, či?
zato, že tvoja babka a tvoj dedko hej, a nahodou žiju v tej dedine len samí dôchodcovia, to neznamena, že su také všetky dediny,....
no a ešte takto, tie stovky vysokoškolakov čo su v BA, si myslíš, že su len odtial? dost vela ludi do BA dochadza z dedin či už za pracou alebo do školy ,ale kedže žiju na dedine, tak si podla teba "nevytrenuju" tak mozog, hej?
prepana, to neber tak,že tí čo žiju na dedine sa oddial ani len nepohnu a žiju tam z toho orania a okopavania zahradky či počuvania dychovky či jak to ty nazývaš.....
hm, tipujem, že zasa mi na toto povieš,že som ťa zle pochopil ako po iné razy,... tak potom prepač, ale takto deliť ludí, že mesto a dedina, no neuraz sa....
Presne tak, nepochopil
Pozri si pár príspevkov hore - hovorím o vidieckom štýle života, nie o vedcovi, ktorý sa na staré kolená presťahoval do dediny, lebo je tam krajšie prostredie
A ako som písal, ak sa s niekým stretnem, nestarám sa či je z mesta, alebo z dediny, len som reagoval na príspevky hore, lebo súhlasím s petikou minimálne v tom rozsahu, že štatisticky by na tom určite boli dedinčania horšie
no nejdem sa hadat
na dedinach , ktoré poznaš ty to funguje očividne inak....
Popieral som snáď to, že aj na dedinách sú inteligentní či vzdelaní ľudia?
S tým vedcom som mimochodom narážal práve na to, že (ako som hovoril predtým, spomínal som to hlavne v spojitosti s vidieckym štýlom života) tí ľudia, čo síce žijú na dedine, ale chodia do mesta na VŠ atd. nie sú tak úplne tí klasickí vidiečania, o ktorých podľa mňa hovorila @petika
no čo už , ja som zmierený s tym,že pod nejakým vyrokom vidíme obaja niečo iné
asi mam zasa odlišnu "matematiku" ako ty....
Keď niečo pokazím, tak poviem "Ja za to nemôžem, veď vidíte, že som blond, berte na mňa ohľady."
@19 musím uznať, že máš pravdu
jasne dedina vyzera presne tak ako pred dvesto rokmi... ludia si len "kopkaju" v zahradkach a chodia na ludove veselice, co ? hmm no tak ako asi by ta prekvapilo keby si obehal par dedin a najskor si zistil na vlastnej kozi ako to tu funguje.. asi by ta prekvapilo ze v dedinach byvaju normalne diskoteky ci uz kazdy alebo kazdy druhy tyzden.. ze tu su normalen obchody, ze tu ziju normalni ludia a aj mladi nie len dochodcovia... a ze ti ludia ano chodia do miest do skol a za pracou.. to suhlasimi ze v dedine nie je tolko moznosti sa uplatnit sa ako v meste, ale aj v dedinach su ludia, ktori rpacuju za pocitacom, dokonca su tu ludia ktori maju svoje firmy a podniky... a dokonca su tu aj celkom velke budovy ...
tužidlo, ja idem do talianskej dediny, kde je univerzita a je tam hlavne preto, že je to staré historické mestečko
Možno ti to ešte nikto nepovedal, ale ... Aj na dedine sa dá pracovať
A rovnako sa dá na dedine chodiť na tú základnú školu ... Síce neviem ako moji rovesníci pokračovali v štúdiu, ale často moc rozumu nepobrali
No už o tom nechcem moc vykecávať, ale rovnako nejakí pracovníci v obchodoch či stolári čo som poznal mali takú typickejšiu mentalitu a niet sa čomu čudovať, je to proste prirodzené, ľudia majú iné problémy, tak ich aj inak riešia ...
Ďakujem za vysvetlenie, ale veta "No na dedine sa určite nachádza väčšie percento jedincov s nižším iq, tak by som to povedal ja ..." stále ostáva na svojom mieste
Neboj, ja nie som človek, ktorý si myslí, že všetci na dedine len okopávajú a pod. Každopádne je tam určite viac ľudí čo riešia svoj život skôr motykou ako hlavou
Ale aj tak mi môžeš ešte vymenovať čo všetko je na ktorej dedine a ja si to zapíšem do svojho zápisníka vecí, ktoré do smrti nesmiem zabudnúť
A na záver mi nedá nerýpnuť si - Elita národa samozrejme chodí každý týždeň na tie diskotéky ;-D
Takže 88,9% ľudí stadeto zdrhá do Blavy, čo je síce tiež diera, ale v určitom zmysle menšia diera ako Nitra
Apropo, ešte na dejepise sme sa učili, aké to bolo v Československu hnusne centralizované, ale tak hlavne, že my si tú centralizáciu krásne prehlbujeme ...
som len poznamenal,že niektorí su nutení cestovať kvôli otvorenejším možnostiam,lebo napr. v niektorých dedinach nie je ani zakladná škola....
čoraz viac som presvedčeny,že by sa z teba mohol stat niekedy politik
Hm, no ... Zle som si prečítal tvoj príspevok, k tomu "potom ostatní pracujú" som si podvedome automaticky pridal "pracujú v meste a dochádzajú" ...
@47 booze kludne si rypni...ja som sa zrejem zle vyjadrilo to s tymi diskotekami...urcite si nemyslim ze diskoteky su to spravne meradlo a mam na ne svoj nazor a bola som na jednej raz a dovi dopo dakujem neprosim..takze asi tak..
a nastavalo ma to ako vsetko hadzes do jedneho vreca a suverenne podcenuejs ludi na dedine akoby naozaj v hlave mali len to kolko kruplov vykopu v zahrade..aha a este ze na dedinskych skolach akoze detska nedostanu take vzdelanie ako v meste?? dobre som to pochopila?
a uz koncim..vidim ze ty si o svojom presvedceni tvrdo presvedceni ja o svojom neriesme t aj tak clovek pochopi len to co zazije nic ine takze tak nejak
Ako som hovoril voči ľuďom nemám kvôli tomu predsudky ...
Ale mám viacero dôvodov sa domnievať, že štatisticky to bude tak ako som písal A štatisticky dostanú deti v meste lepšie vzdelanie ako na dedine ... Je to len môj názor, dokazoval by som to ťažko ... A tebe by sa dokazoval opak ešte ťažšie
@53 Stane sa, sorry, príliš zbrklo som čítal
Toto mi pripomina tych idiotskych nafukanych inteligentov, ktori sa smeju z "primitivov" a potom si od tych istych "primitovov" nechaju opravit auto, postavat dom alebo prerobit byt a este sa nechaju popritom tymi "primitivmi" ojebat o takych dvadsattisc.... To je jeden z dôvodov preco sa k takymto pseudointeligentom hlasit nebudem. Lebo ako povedal jeden rapper: "Vravím ti uč sa od lepších, uč sa od väčších aj menších, vravím ti uč sa od všetkých!"
a uplne suhlasim s @56
No s @56 súhlasím aj ja
S prvým odstavcom @56 súhlasím aj ja
Ja nevravím, že s druhým odstavcom nesúhlasím
Ale súhlasím len s prvým odstavcom
Ono druhý odstavec je niečo typu "toto mi pripomína" a ja nemám dôvod ani súhlasiť ani nesúhlasiť s tým, či ti niečo niekoho pripomína
blba blondina, blba hnedovlaska, blba bruneta
mudra blondina, mudra hnedovlaska, mudra bruneta
vsetko jedno:p kazdy pripad poznam
cize nic sa s tym neda robit, ale bude to asi pravda malomestiaci rock!
avsak nie kazdy, co chodi na vysku musi byt zarucene vzdelany a inteligentny apropo, stale existuju vysoke skoly, kde vezmu kazdeho..takze
a preboha nie som ziadny "neviem co" mam kopec kamosov z dediny...poznam vela ludi byvajucich na dedine..
ale musime sa zhodnut na tom, ze v tom rozdiel je
Neviem, písal som, že myslím
@73
Nie žeby som súhlasil, ale aj tak si asi chcel napísať - množina mešťanov - {warcraft3}, lebo tak ako si to napísal to fakt nedáva ani kúštik zmysel
podla man je to o typu cloveka povahy,mozgy prostredia kde vyrastal... ale tak iste veci na to maju podvedomi vliv...Ja som blondina a dakedy som pribrzdenejsia ako napr. na mat dacomu nechapem tak si to dam vysvetlit cela trieda mi povi ze som blba...ale ja to aspon potom chapem narozdiel odnich...