Ako by ste sa zachovali, ak by ste sa náhodou stali svedkom ozbrojeného prepadnutia v obchode? A boli by ste tam len vy, predavač a človek so zbraňou v ruke, ktorý by si žiadal peniaze z pokladne. Čo by ste urobili?
mno najprv by som sa trosku odtrtkal aby na mna nevideli, pobral by som prve veci co by mi prisli pod ruku(podla toho jaky obchod by to bol) a potom by som skusil prenasledovat toho zlodeja a ak by bola prilezitost, obral by som ho o lup, alebo by som kukal de si ho skryje(ak si ho skryje)
no ak by som sa v prvom momente neposral od strachu(no a co tak by som sa tvaril ze chcem spolupracovat s tym "pištoľníkom","kovbojom" alebo ako chcete.povedal by som ze idem vytiahnut do auta nieco do coho by sme mohli toho predavaca zabalit aby mlcal a nic nevidel a kebych zasiel za roh tak bych volal policiu ktora by samozrejme prisla aspon 2 hodiny a to prosim 2 hodiny po uniku pachatela,nepocitam tu hodinu kym by kradol v obchode.ale to asi pozerem moc filmov.skor by ma vzal ako rukojemnika(pretože mám jemné ruky a dozadoval by sa helikoptery ktora by mala pristat na streche s plnou nadrzou a kufrikom penazi
keď sa v reáli hádajú dvaja ľudia a ja som pritom, tak len natvrdlo čuším a sledujem raz jedného, raz druhého (oči mi behajú ako pri sledovaní tenisového zápasu ) a keď mám čo povedať alebo chuť zapojiť sa, tak sa realizujem.
v tomto prípade by som možno najskôr sledovala predavača a toho poctivého uja (alebo tetu, lebo ani ženy v tomto netreba zanedbávať) a MOŽNO keby bol ten predavač veeeľmi sexiii a pekný a dlhovlasý tak MOŽNO by som aj niečo podnikla.
samozrejme- je to teória, v praxi by to vyzeralo inak... ale rada by som vedela, ako by som naozaj reagovala v takej situácii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
v tomto prípade by som možno najskôr sledovala predavača a toho poctivého uja (alebo tetu, lebo ani ženy v tomto netreba zanedbávať) a MOŽNO keby bol ten predavač veeeľmi sexiii a pekný a dlhovlasý tak MOŽNO by som aj niečo podnikla.
samozrejme- je to teória, v praxi by to vyzeralo inak... ale rada by som vedela, ako by som naozaj reagovala v takej situácii