meno Adela je v pohode a so svojím menom.. no viem si predstaviť aj krajšie mená ako je Lucia, ale rozhodne lepšie akoby som sa mala volať Filoména, Štefánia, Viera, Božena atď atď
Adela..hm také tvrdé mi pripadá...hoci ani moje nie je najmaksie..ani extra dobré..trošku netypické(edita)ale po 19 rokoch som si naň už aj celkom zvykla
Veď načo meno, ešte stále existujú prezývky a k svojmu, odkedy je ním môj spolužiak posadnutý a dosádza ho do špecifických anglických slov, asi mi lezie na nervy, alebo som si naň konečne zvykla? Jednoducho, z niektorých úst to znie ako nadávka (nieže by som sa volala ako nejaká
@mich41 stále lepšie ako teplejšia časť roku alebo existujú aj horšie
@xdravecx zatiaľ pokiaľ nemáš nejakého brata s rovnakým menom, môže sa tak volať aj polovica planéty (vrátane ženského pohlavia?
@drazoal Aaron je super! tiež ho zbožňujem, ale ja som zaťažená na všelijaké zvláštne mená
a ja som mala byť Anna a som šťastná, že prababka Anna volala do pôrodnice s tým, že to meno je už staromódne a nech mi ho nedávajú, lebo budem nešťastná
také v pohode je Adela len nwm ako by som ju volala hmm kamoška sa volá Adela a voláme ju Aďa... A so svojím menom nie som veľmi spokojná aj keď je tu na Slovensku výnimočné. Nelly je moje meno. Vrr jak pre psa! A páči sa mi meno Lou a Emmie a ešte aj Mike a Jake a ujde aj Millie a Sára.
mne sa moje meno Adela veľmi nepáči, tiež mám problém s tým, že ľudia nevedia ako ma majú volať Adela je pre nich také tvrdé a Adelka - už nie som v škôlke
@10saia ja neznášam keď mi niekto povie Aďa, pretože to je skratka mena od Adriana alebo ANdrea a to ja nie som
Babka ma vola Dada a doma Ada/Adka (tvrdo , nie Aďa!!)
A páči sa mi Elisabeth, Vivien, Lilly, Natália, Zuzana / Susanne, Ivana a Michaela
mne sa pri mene adela vybavi jedna naozaj protivna spoluziacka, ktoru som z duse neznasala ... takze to meno nemam rada a moje dieta sa tak uricte volat nebude ...
kedysi som svoje meno neznasala, ale teraz som za neho vdacna ... je to mozno divne, ale tak ako su charakterizovae nositelky mojho mena, tak presne taka som a som za to vdacna ... to iste plati aj o znameni samozrejme
Neviem prečo, ale keď sa predstavujem niekomu, že ,,ja som Natália, teší ma", tak sa strašne hanbím, za to vyslovenie: "Natália" ani to pekne povedať neviem
bože.. tak moje meno to je ako.... no "no coment" a čo ja wiem Adela sa mi moc nelubi.. mne sa pááči skorej Petra, Silvia, Miška, Lucia, a táák možno Sša
Tákže Adéla je pekné meno,ale volať by som sa tak nechcela.. Moje Ivana aj to sa mi páči také normálne..Iva,Ivka ale tiež by som sa radšej volala inak..Nejake ine meno..Gabriela napríklad.. Chcela by som mat aj take iné napriklad Vivien,Váleria,Vanessa..neviem tie sa mi lubia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ale svoje priezvisko neznášam naozaj celý život si kvôli tomu robia zo mňa srandu ... Ale aspoň nie je slovenské
- Jano z budy
- Za Janickom by som neplakala, za Dusickom Dunaj preskakala -.-
Zakricte na ulici Jano a otoci sa 120 chlapov.
Ach Mam rad svoje meno Je tak sexy bezne
@mich41 stále lepšie ako teplejšia časť roku alebo existujú aj horšie
@xdravecx zatiaľ pokiaľ nemáš nejakého brata s rovnakým menom, môže sa tak volať aj polovica planéty (vrátane ženského pohlavia?
So svojim menom som spokojny (Volam sa Peter) Je to take normalne meno
ale každopádne, nech je moje meno akékoľvek dokonalé, chcel by som sa volať Aaron proste zbožňujem to meno
a ja som mala byť Anna a som šťastná, že prababka Anna volala do pôrodnice s tým, že to meno je už staromódne a nech mi ho nedávajú, lebo budem nešťastná
@10saia ja neznášam keď mi niekto povie Aďa, pretože to je skratka mena od Adriana alebo ANdrea a to ja nie som
Babka ma vola Dada a doma Ada/Adka (tvrdo , nie Aďa!!)
A páči sa mi Elisabeth, Vivien, Lilly, Natália, Zuzana / Susanne, Ivana a Michaela
Johannes, Ivan, Tobias, Marko (nie Marek)
kedysi som svoje meno neznasala, ale teraz som za neho vdacna ... je to mozno divne, ale tak ako su charakterizovae nositelky mojho mena, tak presne taka som a som za to vdacna ... to iste plati aj o znameni samozrejme