to sa nestane vždy sa jednoducho niekde uvidím, či už odraz auta, výkladu, okna, mobil, fotoaparáty, kamoši povedia ako som na tom
ale bez zrkadiel to nevydržím vždy sa obliekam výhradne pred zrkadlom ak to ide, a ked idem do kupelky vždy sa kuknem do zrkadla, a ak odcestovávam niekam preč, mám vlastné prenosné zrkadlo niesom narcis potom
Aj keby neboli, príťažlivosť by medzi ľuďmi stále fungovala. Tak radšej sa aspoň trochu posnažím aby som bol krajší, proste by som nechcel vyzerať prírodne, s afrom..
nee ze by som sa nejak obdivoval v zrkadle ale bolo by to asi blbe , by sme boli cely strapaty spinavy od jedla zarasteny ako opice kedze by sme sa nemohli ani oholit poriadne len tak po pameti atď.
keby neboli zrkadla tak sa mozem pozriet na svoj odraz niekde inde napriklad odfotim sa a pozriem si na mofile alebo odraz vo vode alebo na lade je vela moznosty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
veď by som sa nemohol fotiť o zrkadlo a robiŤ "sexy" fotky.
nepredstaviteľné pre mňa
ale bez zrkadiel to nevydržím vždy sa obliekam výhradne pred zrkadlom ak to ide, a ked idem do kupelky vždy sa kuknem do zrkadla, a ak odcestovávam niekam preč, mám vlastné prenosné zrkadlo niesom narcis potom
ale tak ako by sme vyzerali? blééé...