@die Ale znie to dobre a recepty od starých a prastarých mám sú zväčša účinné, pokiaľ ti nepovedia, že si máš opáliť chlpy na nohách, ak nechceš, aby ti už rástli Je to síce účinné, ale drastické.
ono by chcelo vedieť aj príčinu padania, ale pridať do jedálnička viac rýb a nenamáhať vlasy a možno aj lopúchový výluh vmasírovavaný do pokožky hlavy (alebo aspoň masírovanie pokožky hlavy, aby sa lepšie prekrvila) stoja za vyskúšanie
@5 no... dĺžkou asi ani nie (mala som vlasy aj po plecia aj do pol chrbta a stále pĺznem zhruba rovnako), ale ak sú v tej gumičke stiahnuté príliš napevno, tak to môže mať vplyv...
Ja som počula o žihľave aj o orechových listoch. A jedz viac zinku. A nenos často vlasy v cope (ja som raz mala celý deň a keď som si dala večer z vlasov dole gumičku, odišla mi s ňou asi polovica vlasov).
@66janica6 vyskúšala som toho veľa a ešte nikdy som nemala také vlasy ako po tomto ! nahreješ cca 2 polievkové lyžice ( podľa dĺžky aj viac) oleja, napatlaj si to rovnomerne na kepeň, zabaľ alobalom ( dôležité je teplo! ) potom, uterakom a dobrych 45 min to maj na hlave a potom už len zmyť.
ale veľa vecí závisí aj od šampóna čím viac pení- tým je v tom viac svinstva. najlepší šampón na vlasy, na ich padanie, regeneráciu je šampón a kondicionér z henny, presne tento:
ja tie masky a zábaly kombinujem s tým a môžem sa pochváliť, že ani teta Klum nemá vlasy ako ja, a to ich nemám ani počítačom upravené !
@66janica6 ALPICORT to je vodička proti vypadávaniu to si len vtrieš do pokožky hlavy. Je to super fakt. Mne to pomohlo. Ale musí ti to predpísať kožná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ono by chcelo vedieť aj príčinu padania, ale pridať do jedálnička viac rýb a nenamáhať vlasy a možno aj lopúchový výluh vmasírovavaný do pokožky hlavy (alebo aspoň masírovanie pokožky hlavy, aby sa lepšie prekrvila) stoja za vyskúšanie
a pekne voní.
a dnes som sa len tak nakukla do dmky a nevidela som ho tam...
ale veľa vecí závisí aj od šampóna čím viac pení- tým je v tom viac svinstva. najlepší šampón na vlasy, na ich padanie, regeneráciu je šampón a kondicionér z henny, presne tento:
ja tie masky a zábaly kombinujem s tým a môžem sa pochváliť, že ani teta Klum nemá vlasy ako ja, a to ich nemám ani počítačom upravené !
a inak som teraz skúsila tento
a som spokojná
presne takto vyzerá ten kokosový olej z DM
šampón je na obrázku vyššie, tiež je v DM a vedľa neho by vždy mal byť aj kondicionér, ten má taký ružovohnedý obal