No lebo ja keď padnem tak buď na kolená alebo na hlavu ...aaa podla mna to ma urcite neaky vplyv na mna..bo cim viac padam na tu hlavu tym som sprostejsia aj vy mate taky pocit?
ja som raz padla na hlavu ked som bola mensia tak ze sme boli na zbere papiera a boli moc vysoke tie kartony ze musime po nich poskakat tak som sa podujala kartony sa smykli a ja som padla na hlavu potom aj na chrbat a tak..ale ta hlava schytala najviac..
ale ja toto vážne fakt nepochopím Ako niekto môže spadnúť na hlavu? Chápem keď sa niekto buchne o stenu alebo o obrudník že si nejak tresne hlavu nešťastne. Ale aby sa to stávalo pravidelne? Veď hneď ako stratím kontrolu vystriem ruky nohy dopredy aby spadli prvé nie? Prirodzený reflex
* rieka v Taliansku, pozri Pád (rieka)
* pád v gramatike, pozri Pád (jazykoveda)
* pád vo fyzike, pozri Voľný pád
* pád v astronómii, pozri Pád planéty
Hlava je predná časť tela živočíchov, zväčša pohyblivo oddelená od ostatného tela, centrum zmyslových orgánov, začína sa v nej tráviaca sústava a dýchacia sústava.
Stavba ľudskej hlavy [upraviť]
Hlava je tvorená z 28 samostatných kostí. Tieto kosti dohromady tvoria lebku. Najhornejšiou a zároveň aj najpevnejšiou oblasťou je horná časť lebky nazývaná kranium čiže mozgová schránka, v ktorej sa nachádza mozog.
Mimika tváre je zaisťovaná viac ako 30 svalmi, ktoré ľuďom umožňujú vyjadrovať emócie pomocou zmien výrazu tváre (napríklad úsmev či mračenie). Horná časť hlavy je chránená vlasmi, ktoré slúžia ako prirodzená termoregulácia. Priemerná hmotnosť hlavy dospelého človeka je asi 3,6 kilogramu, hlava sa pozdĺž osi chrbtice môže otáčať o uhol asi 150°.
Podľa Platóna je hlava je sídlo rozumovej duše. s pozdravom wikkipedia
ja ked si skusim predstavit padnuť niekoho na hlavu zachvati ma zachvat smiechu stale si to predstavim ako nemotorneho tučneho človiečika,ktora sa prekoprcne a zapadne hlavou kolmo do snehu
Keď som bol malý chlapec, vypadol som z kočíka, keď ma vozili moje staršie sestry, ale naozaj na akú časť tela som dopadol a či to malo následky...neviem
zhodou okolnosti brekekee na hlavu spadla v piatok na telocviku. pri kotúle zo skoku cez švedske bedne som povolila ruky a zje*kala sa rovno na hlavu. bolelo to ako už dávno nič nie. Dufam že neosprostiem!!
noo jako o radiator som uz aj si trepla hlavu..ked som mala asi cca 5 rokov sme sa s tatkom zo srandy bili alebo co ja som padla na zeem potom som sa ece mikla do zadu a tam uz bol radiator ...ja neviem ja mam fakt stastie na take pady aj zo schodov furt padam..ked som v skole vonku prsi or snezi idem ku skrinkam a tenisky sa mi smyknu a letim dole schodmi
noo ja som na hlavu nepadla to som si istá...občas sa mi stáva že keď chcem prejsť cez dvere tak sa netrafím a buchne do zárubne..ale na hlavu nepadám..no..aj keby som padla podľa mňa by sa mi nič nestalo lebo rozum mi už aj tak dávno odišiel..=DDD
mam o 11 rokov mladsiu sestru a ked bola mala, asi dvakrat mi padla na hlavu ked som ju prezliekala .. ale vdakabohu sa to na jej inteligencii neodzrkadlilo .. patri k najsikovnejsim deckam v triede, takze som nic nepokazila
ja už radeji nosím helmu na hlave pre prípad že by jsem se zkielpil na moju šišku odporúčam aj ostatku tohto spoločenstva aby ju nosili ak často padajú na hlavu ako aj ja
keď padám dopredu,tak na kolená alebo ruky...ale už sa mi stalo také,že som padala dozadu a buchla som si hlavu, ale aj to som naprv dopadla nejak na chrbát.
a srašne sa mi zdá smiešna táto anketa ja obdivujem ľudí,čo padli na hlavu neviem si to predstaviť jednoducho
Pár príspevkov hore som písal že nechápem ako niekto môže spadnúť na hlavu, no po dnešno futbale na Tv to už viem
Kamarát zakopol a spadol na nu. Ale aj tak nepochopím prečo sakra nevystrel ruky Nech mám nohy/ruky akokoľvek doničené radšej spadnem na nich ako na hlavu - pri nej to je riadne nebezpečné
tuto zimu ked som bola na lyzovacke tak som sa posmykla v plnej rychlosti na lade a padla na hlavu ...uz to vsak nemalo zanechat ake nasledky
ale bol to fest nechutny pad:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
* rieka v Taliansku, pozri Pád (rieka)
* pád v gramatike, pozri Pád (jazykoveda)
* pád vo fyzike, pozri Voľný pád
* pád v astronómii, pozri Pád planéty
Hlava je predná časť tela živočíchov, zväčša pohyblivo oddelená od ostatného tela, centrum zmyslových orgánov, začína sa v nej tráviaca sústava a dýchacia sústava.
Stavba ľudskej hlavy [upraviť]
Hlava je tvorená z 28 samostatných kostí. Tieto kosti dohromady tvoria lebku. Najhornejšiou a zároveň aj najpevnejšiou oblasťou je horná časť lebky nazývaná kranium čiže mozgová schránka, v ktorej sa nachádza mozog.
Mimika tváre je zaisťovaná viac ako 30 svalmi, ktoré ľuďom umožňujú vyjadrovať emócie pomocou zmien výrazu tváre (napríklad úsmev či mračenie). Horná časť hlavy je chránená vlasmi, ktoré slúžia ako prirodzená termoregulácia. Priemerná hmotnosť hlavy dospelého človeka je asi 3,6 kilogramu, hlava sa pozdĺž osi chrbtice môže otáčať o uhol asi 150°.
Podľa Platóna je hlava je sídlo rozumovej duše. s pozdravom wikkipedia
ja som ako mala padala furt na hlavu mama si myslela ze budem mat z toho nasledky a nemam nastastie
a srašne sa mi zdá smiešna táto anketa ja obdivujem ľudí,čo padli na hlavu neviem si to predstaviť jednoducho
Kamarát zakopol a spadol na nu. Ale aj tak nepochopím prečo sakra nevystrel ruky Nech mám nohy/ruky akokoľvek doničené radšej spadnem na nich ako na hlavu - pri nej to je riadne nebezpečné
ale bol to fest nechutny pad:/