Kukám akurát správy a normálne nechápem koľko ľudí sa trepalo do prahy aby videlo pápeža...ako fakt nechapem..pochopim ked je to Madonna ci nejaky sportový zápas ale čo majú z pápeža? Ked chcem vidieť dôchodcu tak stačí zájsť do najbližšieho supermarketu:
no aj ja sa čudujem že kolkí sťú videt toho Kardinála SS Rat-Zingera.....ale dôchodci nemjú nič napráci, a majú spoň malý dôvod ísť ďalej ako 1 km okruh od ich kuchyne
každá sekta má stretnutia, a táto največšia, ak im to pomóže nech sa kukajú na svojho bôžika vbielom rúchu
už je to hádam aj 10 rokov, čo môj otec išliel napitý okolo kostola po drážovcách a vykrikoval na panie pred ním " tam sa mollíte a venku hrešíte!!"
pamätám si ten masaker, keď bol pápež v trnave. fuj, toľko ľudí. treba to brať tak, že je pre veriacich jednoducho človekom, ktorý mje najvyššie v cirkevnej hierarchii. katolíci sú v tomto divní
my sa zajtra chystáme do brna, ale na punkový koncert poriadny
akože.. nie som veriaca.. ale takúto p******u ako ty by som v živote nenapísala.. ako môžeš porovnávať pápeža s madonnou? pre mnoho ľudí ten človek znamená veľa
nie som krestanka..ale toto je gol DD madonna a papez..kolka to podoba..mladi chchu vidiet madonnu starsi papeza..pre niekoho je vzor madonna, pre niekoho papez.co na tom nechapes?
ja tiez nechapem preco sa chodia na nejakeho deda pozerat...a @Sasi2680 akoze madonna pre mnoho ludi znamena vela?? ona ma podla mna vacsi prinos ako papez nakolko netusim co on ma napraci okrem toho ze cestuje po svete sem-tam sa niekde vystavi a povie par mudrych viet
Pri Ratzingerovi má človek aspoň istotu , že nejde na playback čo sa nedá povedať o tu spomínanej kabalistke. Do budúcnosti dúfam , že ani jeden z nich sa tu na Slovensku neobjaví.
tiez to nechapem...podla mna to su fanatici vyjebani (tymto pozdravujem moju tetu a babku ktore sa tiez jebali neviem kolko sto kilometrov aby videli zoschnuteho chrena)
Riaditeľ istej firmy hlada noveho zamestnanca, na stole mu lezia nejake CVcka. Pride mu do kanclu jeden zamestnanec a vsimne si CVcko na vrchu: Jeeej! To je Tono, toho zoberte. S nim to budete mat super. Jeho vsetci poznaju, vselico dokaze vybavit a taaak. Tak riaditel si to premysli, zavola ho na osobny pohovor. Po pohovore ho vyprevadza, ked sa vo firme zastavi Minister zahranicnych veci a hned: Nazdar Tono, co ty tu? Tak riaditel si povie: Kurva asi je fakt znamy, ja ho vezmem, ved aspon bude napomocny. Po tyzdni ho riaditel zobere na obed, ked pri vedlajsom stole sedi cesky prezident. Ten hned: Nazdar Tono! No jak se mas, dlouho sem te nevidel! Riaditel len kruti hlavou, nechape. O dva tyzdne ide riaditel na sluzobku do Vatikanu, tak si povie, ze nebude zle ked zobere aj Tona. Prisli do Vatikanu, tam plne Namastie sv.Petra. Papez v okne kyva ludom. Tono pozera a vravi riaditelovi: Pocuvajte, pockajte tu. Ja idem za Papezom a zakyvam Vam od neho z okna. Riaditel sa ho snazi zastavit, ze to asi nebude dobry napad, ze z toho budu problemy. O chvilu sa vsak Tono zjavi v okne, Papez ho drzi za rameno a spolu kyvaju. Po par minutach sa Tono vrati a tam uz sanitka a riaditel s kyslikovou maskou. Tono sa pyta: Pan riaditel co sa Vam pre Boha stalo?
Riaditel: No vies.nechapal som ked si sa tam zjavil vedla Papeza, ale skoro ma je*lo ked za mnou prisiel Japonec s fotacikom na krku a opytal sa ma, kto je ten typek v bielom vedla Tona.
na svete je vyse 9000 nabozenstiev a vacsina z nich ma podobneho deda na cele...zaujimalo by ma odkial krestania beru tu istotu ze ich nabozenstvo je spravne..zaujimave ze nabozenstva maju casto lokalny charakter..to akoze kazdy kusok sveta niekto iny stvoril?
Raz som videl, ako knaz komunikoval s asocialom, ktory chcel len jedlo, alebo na jedlo. Skoro vobec nikoho neobtazoval a neotravoval. A knaz sa zmohol len na: zmizni odtialto, lebo na teba zavolam policiu.
Sranda ze vsetky cirkvy dostavaju od statu financie podla toho ake percento je ich veriacich. Potom tu mame neuznane cirkevne spolocenstva, teda sekty a tie nemaju narok na financne balicky od statu.
. . . uz som v kostole dlho nebol, ale dakedy mali pokladnicku, ako zbierku na opravy a strechu a okrem toho chodili ministranti s tackou, alebo zvoncekom na drobne.
Ked vidim vsetky tie prikazania, tak mi je jasne ze viera je unik pred realitou do uplne ineho sveta. Dalej je tu myslienka, ze ludia sa boja toho zeby nebolo nic nad nimi. Nechcu byt natolko samostatny. Potrebuju niekoho, kto nad nimi bdie. V skorsich dobach sa v prirode vyskytovali rozne javy, ktore si nevedeli vysvetlit. Museli si najst niekoho, ci nieco. Vynnika? Boha, ktory to tak chcel, ktory to riadi.
v brazilii mate skoro vsetkych veriacich.. a preco? je tam chudoba.. myslia si ze ked sa budu modlit tak sa zivot zmeni..ale nezmeni.. pokial viem tak z vieri sa este nikto nenajedol.. iba sa naplnili vrecka a pomutili hlavy..
isiel by som tam urcite keby ho isli ukrizovat za tu namahu by to stalo. a neviem na co vlastne je papez. je to nejaky vstupenec boha alebo co? same keci. do prdele aj s celym bohom aj jeho cirkvou
@Tommyhot ak to chces brat tak...teda ak to spravne chapem tak aj polyteisticke nabozenstva..vytvaraju len nejaky obraz hodnot ktorymi sa maju riadit prostednictvom bohov resp. jedneho boha u monoteistickych nabozenstiev...naco je potom ale potrebne nabozenstvo?? hodnoty a moralku vytvara skor spolocnost..teda viac menej vylucne..nato nepotrebujem nejake prikazania ktore dodrziavam mozno viac ako vela krestanov aj bez toho aby som bol veriaci
nuž ani ja nechápem... jeho predchodcu som mal celkom rád, aspoň preto že to bol dobrý človek.. ale tento nemčúr čo ho dosadili za novú bábku, nič na tom nevidím.. Nech mi niekto povie čo také záslužné on spravil pre ľudstvo keď sa idú z neho posrať (alebo pre kresťanstvo keď už to inak nepojde fanatizmus nič viac...
keď som si tak dnes čítal aktuality, videl som článok, kde písali, niečo o Hitler-ovi a tak, že dokázal sfanatizovať ľudí, viete, s týmto Pápežom mi to príde na rovnako, len s rozdielom, že Pápež nenarobil toľkej škody...
@Marketqa papez premna je tolko co kazdy iny clovek ktoreho na ulici stretnem...neviem preco by premna mal niekym byt ak neverim v boha toboz nie v cirkev a on je cirkevnym hodnostarom, takze je to babka ktora hra svoju ulohu...ak sa ti nepaci ze na svete existuju aj ateisti, dokonca je ich viac ako ludia veriaci, resp. ako krestania urcite tak ty si tu ta ktora ma drzat picu
niesom ateista,ale zas ani veriaci..cirkev nenavidim lebo je to velka banda zlodejov a pokrytcov ..pan velky papez tiez neni anielik a kludne si mozno doma honi nad fotkami malych deti..co my vieme?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
no aj ja sa čudujem že kolkí sťú videt toho Kardinála SS Rat-Zingera.....ale dôchodci nemjú nič napráci, a majú spoň malý dôvod ísť ďalej ako 1 km okruh od ich kuchyne
každá sekta má stretnutia, a táto največšia, ak im to pomóže nech sa kukajú na svojho bôžika vbielom rúchu
už je to hádam aj 10 rokov, čo môj otec išliel napitý okolo kostola po drážovcách a vykrikoval na panie pred ním " tam sa mollíte a venku hrešíte!!"
Nech každý "obdivuje" koho chce a prečo myslíš, že sa ľudia trepali do Prahy, kedže väčšina z Prahy alebo okolia aj bola
A išli preto, lebo su veriaci, ja nie som, asi ani ty, takže nemôžeme pochopiť, prečo išli.
my sa zajtra chystáme do brna, ale na punkový koncert poriadny
(zoschnutý chren )
Riaditel: No vies.nechapal som ked si sa tam zjavil vedla Papeza, ale skoro ma je*lo ked za mnou prisiel Japonec s fotacikom na krku a opytal sa ma, kto je ten typek v bielom vedla Tona.
v brazilii mate skoro vsetkych veriacich.. a preco? je tam chudoba.. myslia si ze ked sa budu modlit tak sa zivot zmeni..ale nezmeni.. pokial viem tak z vieri sa este nikto nenajedol.. iba sa naplnili vrecka a pomutili hlavy..
Tak isto nedodrziavam prikazania, neuznavam cirkev a nehlasim sa ku katolikom. Verim v Boha a to mi staci.
@marketqa pekne vlasky