Mali by ste možnosť zarábať velke peniaze (mesačne dajme tomu 5000 eur, ale praca by bola niekde na opustenom ostrove, teda boli by ste tam sami a nemali žiaden volny cas, iba co by ste sa vyspali a zase pracovali. Museli by ste sa vzdať svojej lasky, pri
5000 eur nieje zas tak vela...za 10 000 by sa uz o takej odluke dalo uvazovat. proste pracovat nejaky cas, poriadne nemastit vrecka a potom dlho dlho nepracovat...
5000 eur nie je vela ale ani malo. zalezalo by od viacerych faktorov. tazko povedat na kolko by som do toho isla ak by som nevedela co ta praca obnasa.
určite by som to zobral na takých par rokov cca na 6rokov neni problem vsetko odložiť a potom mať život pohodovy otvorit si tu krčmu a založiť si nadaciu "oheň ako dar"
@seminka 5000 euro je kvazi "uplne normalny zapadoeuropsky plat", je asi nieco nad priemerny, ale nie je to nic vynimocne...
ja by som to ale mozno vzal, ne kvoli 5000 euro, ale kvoli tomu ze by som pracoval na pustom ostrove to by musel byt zazitok na cely zivot... ale max na par mesiacov... nie na dlho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ja by som to ale mozno vzal, ne kvoli 5000 euro, ale kvoli tomu ze by som pracoval na pustom ostrove to by musel byt zazitok na cely zivot... ale max na par mesiacov... nie na dlho
Opustený ostrov, pokoj od všetkých, práce toľko, že sa nemám čas zaoberať svojimi pseudoproblémami, obstojný plat.