pls dost ludi vravi ze je blbost pripisovat pentagram k satanizmu ale nieco take ale to ma az tak netrapi chcel by som si kupit arafatku a kazdy mi vravi ze sa mi obycajna nehodi taze by som si kupil asi s pentagrammi ale zas nerad by som nosil na sebe ne
v skutočnosti máme dva druhy pentagramu to sú- prírodný- jeden cíp je hore a dva dole a potom pentagram ako symbol satana- dva cípy hore a jeden dole (tvar kozla).
Keď už by si si chcel kúpiť tú šatku- tak sa kukni ako sú otočené cípy, ako veľký je ten pentagram (či ho je veľmi dobre vidieť bo nie- ak hej- nekupoval by som si to).
So symbolom satana sa aj viaže číslo 666. Voľba je na tebe- a na googly nájdeš aj prírodný pentragram a aj satanov- len si daj obrázky a hned uvidíš, aký je aký.
pohanskee nabozenstva ho uctievali, takisto ako uctievali aj napr. kriz ktory si neskor privlastnili krestania..ale krestanom sa pentagram nepacil, lebo mal co docinenia so zenstvom(krestaniaaa velkyy anti-zenisty...), tak zacali hovorit ze pentagram=zlo, satan, nepriatelstvo..a satanisti boli iba odporcovia prestupu na krestanstvo od slova šajtan-odporca...taakze ktokolvek je vlastne proti krestanstvu ako takemu je šajtan a teda satan a teda satanista ..takze ked si kupis tu arafatku, bude to vlastne znamenat ze uctievas dake z pohanských nabozenstiev a zenstvo ako takee...
@6 arafatku? prečo by ňou mal uctievať pohanské náboženstvo?
hej mal si pravdu- pôvodne ho mali staré okultné náboženstvá- a dokonca aj tuším v časoch Šalamúna vznikol kult- kt. uctieval bohyňu- jej kňažky boli štetky a robili to pre pôžitok a aj za peniaze.
nech robí ako myslí- ale aj tak ho hádam nezabijú- a čo ťa po ostatných- kúp si to, čos a ti páči nie- ostatný ti môžu byť ukradnutý
podla mna je pentagram daky symbol magie meditacii a tak a co sa tyka toho satana tak je to vtedy ked je 1 cip dole a 2 hore ale pokial je 1 hore a 2 dole je to normalny pentagram ale ja by som si tez ako 5 nekupoval tu satku ak by bol tie pentagramy na nej velmi velke pretoze ak su mensie a niekto na to pozrie tak si povie ze dake znaky ale kebyze su vecsie tak by si o tebe daky debili zacali mysliet ze si za satanstvo a tak ale ser na ostatnych a kup si co sa tebe paci
nie ze kult uctievania bohyyn..pred krstanstvom boli vlastne skoro vsetky nabozenstva o uctievani bohyn a zenstva...
aa k tomuu sexuu...knaz a knazkaa vlastne sa milovali pred ostanymi najvyssimi clennmi toho nabozenstva a verili zee tyym sa dostanuu blizzsie k bohovi...nevedeli vysvetlit orgazmus tak to prirovnavali k bohom (vtedy bolo v oblube prirovnavat nepochopene, bohom...)
a takistoo boli ocarovany pentagramom preto
lebo v dokonalom pentagrame jedna ciara rozdeluje druhu tak, ze ked vydelite dlzku tej dlhsej s dlzkou tej kratsej, vyde vam cislo 1.61803, tj. zlaty rez...
@9 v strede toho dokonalého pentragramu sa zrodil hermafrodit- a ak sa nemýlim- teda ja sa v tomto nemýlim- už za Šalamúna bolo kresťanstvo- tak čo tu riešiš- a v tom kulte sa neoddával kňaz telesným pôžitkom ale iba kňažka, kt. zvyčajne na konci pôžitku zabila muža-
- tak asi tak- Ok si spokojný- a aj po kristovi, exustovali na svete okultné náboženstvá- napr. Druidy, Hinduizmus v Indií, atd. atd.
pentagram ma viac vyznamov zalezi ako ho pouzivas.ja uznavam skor ten magicky vyznam, teda carodejnictvo ale obrateny pentagram je satanisticky a povodne bol povazovany za posvetne zenstvo ako pohansky symbol.kazdopadne ma velku silu lebo znazornuje pet zivlov, vodu,zem,ohen,vzduch a kov. vsetky sa navzajom ovplyvnuju a davaju silu.
@13 asi tak nejako. Nechapem ako moze niekto zo seba dobrovolne robit socku. Sak arafatky vyzeraju otrasne a strasne mi to pripomina bezdakov a ciganov, co si daju na seba hocico.
neviem ja proti arafatkam a pentagramom nemám nič a je mi už srdečne jedno či to nosí nejaký satanista či diskofil alebo čo, keby sa tu tak každý nestaral do výzoru toho druhého, ako dobre by sa nám žilo čo?
hm,dnes si myslim,ze malo ludi,co vie co je to pentagram a mozno aj ako vyzera... ale tak u nas sa to oznacuje,ako za znakco chrani pred zlymi silami a tak,priklad ako krestania nosia kriziky,tak zase opak krestanov,ti co ucitevaju tie okultne vedy,tak zase ten pentagram
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» www.luciferianizmus.estranky.cz/stranka/pentagr...
naoriklad....
a je tam milion linkov...tak enchapem, čo nepomaha
v skutočnosti máme dva druhy pentagramu to sú- prírodný- jeden cíp je hore a dva dole a potom pentagram ako symbol satana- dva cípy hore a jeden dole (tvar kozla).
Keď už by si si chcel kúpiť tú šatku- tak sa kukni ako sú otočené cípy, ako veľký je ten pentagram (či ho je veľmi dobre vidieť bo nie- ak hej- nekupoval by som si to).
So symbolom satana sa aj viaže číslo 666. Voľba je na tebe- a na googly nájdeš aj prírodný pentragram a aj satanov- len si daj obrázky a hned uvidíš, aký je aký.
tusim aj plodnosti...
pohanskee nabozenstva ho uctievali, takisto ako uctievali aj napr. kriz ktory si neskor privlastnili krestania..ale krestanom sa pentagram nepacil, lebo mal co docinenia so zenstvom(krestaniaaa velkyy anti-zenisty...), tak zacali hovorit ze pentagram=zlo, satan, nepriatelstvo..a satanisti boli iba odporcovia prestupu na krestanstvo od slova šajtan-odporca...taakze ktokolvek je vlastne proti krestanstvu ako takemu je šajtan a teda satan a teda satanista ..takze ked si kupis tu arafatku, bude to vlastne znamenat ze uctievas dake z pohanských nabozenstiev a zenstvo ako takee...
hej mal si pravdu- pôvodne ho mali staré okultné náboženstvá- a dokonca aj tuším v časoch Šalamúna vznikol kult- kt. uctieval bohyňu- jej kňažky boli štetky a robili to pre pôžitok a aj za peniaze.
nech robí ako myslí- ale aj tak ho hádam nezabijú- a čo ťa po ostatných- kúp si to, čos a ti páči nie- ostatný ti môžu byť ukradnutý
nie ze kult uctievania bohyyn..pred krstanstvom boli vlastne skoro vsetky nabozenstva o uctievani bohyn a zenstva...
aa k tomuu sexuu...knaz a knazkaa vlastne sa milovali pred ostanymi najvyssimi clennmi toho nabozenstva a verili zee tyym sa dostanuu blizzsie k bohovi...nevedeli vysvetlit orgazmus tak to prirovnavali k bohom (vtedy bolo v oblube prirovnavat nepochopene, bohom...)
a takistoo boli ocarovany pentagramom preto
lebo v dokonalom pentagrame jedna ciara rozdeluje druhu tak, ze ked vydelite dlzku tej dlhsej s dlzkou tej kratsej, vyde vam cislo 1.61803, tj. zlaty rez...
- tak asi tak- Ok si spokojný- a aj po kristovi, exustovali na svete okultné náboženstvá- napr. Druidy, Hinduizmus v Indií, atd. atd.