Či je to markíza, joj alebo rtvs. Zdá sa mi, že podmienkou byť jednou z hlavných moderátoriek/redaktoriek je odfarbiť sa. Už dlhší čas si všímam, že KAŽDÁ jedna je blond, až je to podozrivé. » maha222.imgur.com/all/?third_part...
Väčšina moderátoriek je blond, redaktoriek je zase viac brunetiek. Vidím to na davovú psychózu ale v skutočnosti ide o to, že blondíny moderatorky sú považované za sympatickejšie a obľúbenejšie u divakov. Už zo začiatkov Markízy, keď ešte bol TOM, tak vyhrávali len blondíny, a odvtedy sa to ustálilo. Ja si pamätám všetky tie Pariškové a Ďurianové, ako z nich všetky babky boli paf a stal sa z toho zvyk
Dobre, nech si vyhrávajú kde chcú, ale nemôžu mať ako podmienku, nafarbiť si vlasy na blond. A pokiaľ viem na JOJke v správach má čierne vlasy alebo hnede, proste tmavé.
@himiko to je síce pekné, že davová psychóza ale len sa tak kriticky zamýšlam, prečo je na Slovensku takýto stereotyp krásy či sympatie, zatiaľ čo v skutočnosti výskyt prirodzene svetlovlasých ľudí v našej krajine (a tu nerátam špinavý blond ale proste blond) je dosť nízky. Keby ma niekto zo zahraničia požiadal, že nech mu nakreslím portrét typicky vyzerajúceho slováka, pretože žiadneho/žiadnu ešte nevidel, tak okrem typyckých črtov a dalších vecí, by som určite zahrnula hnedé vlasy, pretože táto farba jednoznačne prevažuje (logicky, však nie sme švédi)... preto sa zamýšlam, že prečo je u nás tento idol krásy tak silne cítiteľný. Prikladám tie obrázky aj pre to, že chcem ukázať, že sú to v podstate krásne ženy, aj ako tmavovlásky
@Tasara ok beriem, ale tiež je to len jeden pohľad na vec, mne zase príde, že na Slovensku je veľa prefarbených žien na čierno. A skôr to mi príde ako look, ktorý je na piedestáli slovenského ideálu krásy...a možno je to tým, že blond v tv viac ukáže, je výraznejšia.
@ Tasara možno, a možno ani nie. Ono to dosť vidno. Ale ak máš prirodezne krásne a zdravé vlasy, tak to je na prvý pohľad vidieť, že nejde o farbené vlasy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
No klamu ! Brunetky su ovela viac