bola som toho isteho názoru až dodnes ... keď mi moj chalan koreho milujem najviac na svete a viem ze aj on mna..povedal ze som kurva..a dalsie nepekne slova.. a preco? lebo jedna babka povedala...ludia su kurwy
To čo sa vam stalo nezaléži od dňa je to kravina.. Moji rodičia sa vzali 13teho piatok... prve dieta ja som sa narodila piatok trinasteho a dalsie dve segry trinasteho ale nie piatok.. je to len nahoda..
Nevidím v tom nič hoci ten dátum mám rada
ale...
aj tak.. za to že dnes dostanem zlu znamku alebo ma chalan posle do kelu alebo mi niekto vynada alebo spadnem určite to nema suvis s piatkom trinasteho
ano su nestastne vsetci zomrieme =D =D sa mi rata ako vzdy v spravach hlasia ze co vsetko sa stalo piatok trinasteho pricom trebars o den skorej boli zavaznejsie veci ale nik z nich nerobi taky humbuk =D
podla mna nie je to iba den ako ostatne ine a este k tomu mam narodky tak je stastny to znamena ze bude vela jedla,cokolad a darkov co si mozem viac priat super den
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Nevidím v tom nič hoci ten dátum mám rada
ale...
aj tak.. za to že dnes dostanem zlu znamku alebo ma chalan posle do kelu alebo mi niekto vynada alebo spadnem určite to nema suvis s piatkom trinasteho