a u mna hlavne co sa tyka tetovani..radsej nech si zenska da potetovat chrbat ako v yakuze, nez by si dala nejake "zi si svoj zivot" alebo "cez prekazky ku hviezdam" a podobne pseudomotivacne bludy niekde na rameno, clenok, ci pod ucho
Začnem od konca ak by som tú osobu milovala, tak by mi to bolo úplne jedno ak by sa mu to páčilo a videl by v tom zmysel.
Ja osobne jedno mám a chcem ďalšie, ale iba také veci ktoré majú pre mňa zmysel, sú významné, ak si niekto vytetuje len tak že to sa mi páči fú to moc asi nie je dobré môže to po čase omrzieť a bla bla.
Ja by som sa pokérovať zas celá nenechala, ale obdivujem ľudí ktorý majú veľa tetovaní, je to pekné páči sa mi, obdivujem to. Je to umenie ako namalovať to tak aj keď už je to na koži.
Takže zastávam názor, že tetovanie ale iba tak že to pre mňa bude mať nejaký hlbší význam
tetovania mám 2 a hodlám pokračovať. páči sa mi to, či na ženách, či na mužoch. vidím v tom životný štýl a najmä je v tom väčšinou skrytý zmysel pre osobu, kt tetovanie nosí, min pre mňa.
čo sa týka piercov, tak mala som, kvôli zdravot problémom musel von, takže napriek tomu, že by som jeden veľmi chcela, zvažujem to kvôli tomuto, lebo sa už bojím.
a k tomu partnerovi. ťažko sa hovorí, keď ja tomu holdujem. ale keby nie a že sa mi to nepáči, tak určite by som to partnerovi nezakázala al sa s ním kvôli tomu nehádala, skôr by som sa s ním snažila nájsť motív, kt by pre neho niečo znamenal, a možno sa páčil aj mne, prípadne by som mu pomohla pri výbere miesta, kde by som si to napr ja napriek všetkému vedela ako-tak predstaviť...
ja mám frajera, kt tetovanie nemá a ani sa mu to nepáči. ja som už mala obe, keď som s ním začala chodiť a vie, že chcem ďalšie. nezakazuje, proste to berie tak, že je to moja vec, môj názor, moje telo. a myslím si, že pokiaľ by som sa nepotetovala od hlavy po päty, tak by nemal mať aký problém, lebo vie, že ja mám/chcem decentné tetovania
Sú tetovania, ktoré pôsobia fakt úplne vulgárne a otrasne a na vracanie.
Sú tetovania, ktoré pôsobia nenormálne sexy...
to isté s piercingami.
Aj som si chcela dať, ale potom som prišla na to, že asi neviem kam. Jazyk nie, nos nie, obočie nie, pery nie, veci zahalené spodným prádlom už vôbec nie...čiže asi nič, no
presne ako @16... a osobne by som si nedala pre tento dôvod, ale aj preto, lebo by ma to proste začalo nudiť a to by bol problém Viem to napríklad podľa nechtov- mám ich nalakované dva dni a už ma nudia, tak si ich prsote odlakujem, takisto je to aj s oblečením a podobne.
Milujem umenie taterov. Vobec sa mi vsak nepacia farebne kerky. Len cierne, sam jednu mam. Nejde o to, ze si clovek nici svoje telo. Je to kazdeho osobna vec. Nepaci sa mi, ze ludia to beru ako trend a daju si vytetovat hocico. Nema to pre nich ziadny vyznam, chcu len zaujat okolie. Keby ma partnerka tetovanie alebo piercing, tak mi to urcite nevadi. Ak ju mam naozaj rad, tak so vsetkym, vsade a vzdy
Paci sa mi aj piercing aj tetovanie.. ale ma to svoje hranice.. Neznasam rozne citatiky o laske, zivote, snoch, case, bla bla bla, najlepsie este po taliansky, spanielsky, latinsky a podobne... alebo drakov, cinske znaky, motyliky, hviezdicky, picovinky..
A mam rad ked je pri velkych tetovaniach (alebo lepsie povedane pri tetovaniach na veklej ploche tela) akasi rovnovaha, suvislost, podobnost.. a nie ze farebna ruza na ramene, ciernobiela lastovicka na hrudi, zeleny ganjovy list na bruchu, ciernobiely napis na bicaku a taketo rozhadzane (aj take som videl) a tak..
A ja osobne som mal piercing v uchu ale vybral som si ho lebo to robilo daku neplechu, ale asi si ho tam este skusim dat neskor.. a uvazujem nad niecim este.. A co sa tetovania tyka tak ..soon..
piercingom velmi nefandim, ale tetovanie na druhych sa mi vacsinou paci. nemusi mat ani nejaky hlboky vyznam, staci ze je kvalitne urobene. nemam vsak pochopenie pre tribal tetovanie, cinske napisy a ked ma niekto male odveci obrazky po sebe. napr srdiecko na ruke, kvietok na stehne, motylik nad prsom (raz si takto znama dala vytetovat srdce a kedze bolo na ruke, dost dlho som zila v tom ze si to tam kazdy den obtahuje fixkou v ramci nudnych hodin v skole)... ked uz tak nieco vacsie a zaujimave, kludne aj farebny rukav na babe, ak sa jej to hodi.
piercingy sa mi páčia, nosila by som ich a nosím neviem povedať koľko ich mám lebo podľa mňa sa tunel k piercom neradí, je to proste väčšia dierka v uchu, a okrem tunelov mám ešte 3 ďalšie dierky v uchu, čo sú tiež proste len dierky s náušnicami takže by som povedala, že mám 1, v spodnej pere. Nosím ho, lebo je to taká moja malá závislosť, keď som si ho musela dať dole kvôli stužkovej, bola som úplne mimo z toho, dierka mi samozrejme zarástla a hneď som bežala k piercerovi nanovo spraviť (proste to už nie som ja bez neho). tetovanie nemám, chcela som (ale ovládla som mladosť pochabosť a som za to vďačná) nejakú sprostosť, už si nepamätám čo.. a áno, tattoo sa mi páči, z hľadiska estetického sa mi páčia tetovania japonskej jakuzy (farebné takmer po celom tele bolestivou procedúrou bambusovými drievkami) ale samozrejme by som si nič také vytetovať nedala, ale už 4 roky snívam o rukáve
frajerovi nič z toho nevadí, lúbime sa akí sme on nič z tohto nemá, ani pierc ani tattoo (aj keď možno by sa mu hodil dáky ten tunel ) ja ho mám práve preto rada... aj keď, áno chlap s (vhodným) tetovaním a nevtieravým tunelom je na pokukanie
a nemyslím, že by sa stalo, že jeden z nás zrazu z ničoho nič príde v tetovaním alebo podobne, on nič nechce a ja mu o tomto hovorím často, že až budú peniažky nazvyš, idem na to..
am a zabudla som, tak ako veľa ľuďom, nepáčia sa mi tie čínske kuracie rezance a iné nápisy, taktiež citáty (známa má vytetovaný nejaký citát po latinsky rovno cez klučnu kosť a je to dosť trápne , tribaly a iné háky báky (napr. na krížoch ble.. alebo okolo "bicepsu" ) proste, nech je to kvalitne urobené, nech to má nejakú hĺbku, nech to nie je len preto, aby nejaké tetovanie bolo na tom tele, ale každý je maliarom svojho vlastného tela a preto nech s ním každý robí čo chce ale stále hovorím, menej je viac
Na začiatok - páči sa mi to. Ale len keď je to vkusne a kvalitne urobené.
Sama tetovanie mám, neľutujem ho (zatiaľ a mienim pokračovať.
Nemám však príliš v láske klišé ako čínske znaky, trápne ornamenty, čínske kapre, tigre a iné somariny vyskytujúce sa hlavne na bicepsoch pánov a nad zadkom dám.
Tiež nemám príliš rada názor, že tetovanie musí mať nejaký význam. Tudle. Ak chcete, môžete si vymyslieť dôvod a hlboký význam aj pre kura na vašich prsiach. Tiež nevysvetľujete dôvod, prečo ste si prefarbili vlasy, alebo oholili bradu. Pre mňa je to modifikovanie a zdobenie tela. Preto by to malo byť kvalitné. Môj názor je, že tetovania by mali mať viac, než hĺbku kvalitné a originálne spracovanie. Je veľa tatérov, ktorí majú vlastný, veľmi kreatívny štýl, ktorý z vášho tetovynia spraví niečo, čo nik iný mať nebude...
Ale to je tiež len môj názor.
Piercingy sa mi páčia, ale ako na kom a ako kde. Ja som vždy nejaký chcela, ale nikdy som nevedela nájsť miesto, kde by sa mi to nam ojej osobe páčilo, tak som to nesilila. Piercingy sa hodia ako komu rovnako, ako farby na vlasy, či strihy oblečenia. Nie každý si môže dovoliť všetko.
...a tiež sa mne osobne nepáči, keď je to prehnané, ale myslím, že moja hranica únosnoti je aj tak vyššia, než je priemerná
ešte som chcela... tým, že to nemusí mať dôvod som nemyslela, že tetovať si akúkoľvek somarinu, lebo ma práve napadlo, že by sa mi páčilo tetovanie na lýtku a nič lepšie ako *insert random tattoo* som nevymyslel...
ja len nemám príliš v láske tetovania, typu "toto je môj dedko, ktorý minulý rok umrel a týmto by som si ho chcel pripomenúť" alebo "tento kvet mala najradšej moja sestra a už je mŕtva"
netvrdím, že sa nemá smútiť za zosnulými... ale znie to, akoby ste potrebovali tetovanie na tele, aby ste si na nich spomenuli.
Nemám skrátka rada sentimentálne a patetické dôvody na tetovanie. Čo ide ruka v ruke s vetami v latine/spanielčine/angličtine ...
ja mam k obom velmi kladny vztah. mam tetovanie ktore som si sam vymislel navrhol nakreslil a ktore ma vystihuje..tater len vytetoval...a mam aj piercingy 3 v lavom uchu a 2 v intimnych partiach .....konkretne Frenum piercing. zatial som nemal zenu ktora by z toho nebola nadsena....par ich bolo skeptickych ked to videli prvy krat ale ked to skusili...boli nadsene...
a co sa vztahu tyka laska prekona vsetky problmy....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
čo sa týka otázky k vzťahu a rozdielných názorov na danú vec - môj postoj by sa k nej nezmenil, pretože "ak ju miluješ, nie je čo riešiť"...
a u mna hlavne co sa tyka tetovani..radsej nech si zenska da potetovat chrbat ako v yakuze, nez by si dala nejake "zi si svoj zivot" alebo "cez prekazky ku hviezdam" a podobne pseudomotivacne bludy niekde na rameno, clenok, ci pod ucho
Ja osobne jedno mám a chcem ďalšie, ale iba také veci ktoré majú pre mňa zmysel, sú významné, ak si niekto vytetuje len tak že to sa mi páči fú to moc asi nie je dobré môže to po čase omrzieť a bla bla.
Ja by som sa pokérovať zas celá nenechala, ale obdivujem ľudí ktorý majú veľa tetovaní, je to pekné páči sa mi, obdivujem to. Je to umenie ako namalovať to tak aj keď už je to na koži.
Takže zastávam názor, že tetovanie ale iba tak že to pre mňa bude mať nejaký hlbší význam
Sama mám päť dierok v uchu a v druhom dve, sama som si prepichovala.
Do tváre by som si to ja osobne nedávala.
Ale kamienkové pierci v perách všeliakých pipiek mi začínajú liezť na nervy tak isto emáči, 95% z nich to má kôli tým kapelám alebo spevákom.
najhoršie je asi to sfukujúce sa pierko na lopatke, motýlik pri pupku, kríž na ramene, ázijské písmená na predlaktí a podobné otrepanosti.
a piercing sa mi páči v jazyku a v brade, také si prosím. najmenej sa mi páči v nose a v obočí.
a na frajerovi by mi nič také nevadilo.
ale nepáčia sa mi
čo sa týka piercov, tak mala som, kvôli zdravot problémom musel von, takže napriek tomu, že by som jeden veľmi chcela, zvažujem to kvôli tomuto, lebo sa už bojím.
a k tomu partnerovi. ťažko sa hovorí, keď ja tomu holdujem. ale keby nie a že sa mi to nepáči, tak určite by som to partnerovi nezakázala al sa s ním kvôli tomu nehádala, skôr by som sa s ním snažila nájsť motív, kt by pre neho niečo znamenal, a možno sa páčil aj mne, prípadne by som mu pomohla pri výbere miesta, kde by som si to napr ja napriek všetkému vedela ako-tak predstaviť...
ja mám frajera, kt tetovanie nemá a ani sa mu to nepáči. ja som už mala obe, keď som s ním začala chodiť a vie, že chcem ďalšie. nezakazuje, proste to berie tak, že je to moja vec, môj názor, moje telo. a myslím si, že pokiaľ by som sa nepotetovala od hlavy po päty, tak by nemal mať aký problém, lebo vie, že ja mám/chcem decentné tetovania
Sú tetovania, ktoré pôsobia fakt úplne vulgárne a otrasne a na vracanie.
Sú tetovania, ktoré pôsobia nenormálne sexy...
to isté s piercingami.
Aj som si chcela dať, ale potom som prišla na to, že asi neviem kam. Jazyk nie, nos nie, obočie nie, pery nie, veci zahalené spodným prádlom už vôbec nie...čiže asi nič, no
A mam rad ked je pri velkych tetovaniach (alebo lepsie povedane pri tetovaniach na veklej ploche tela) akasi rovnovaha, suvislost, podobnost.. a nie ze farebna ruza na ramene, ciernobiela lastovicka na hrudi, zeleny ganjovy list na bruchu, ciernobiely napis na bicaku a taketo rozhadzane (aj take som videl) a tak..
A ja osobne som mal piercing v uchu ale vybral som si ho lebo to robilo daku neplechu, ale asi si ho tam este skusim dat neskor.. a uvazujem nad niecim este.. A co sa tetovania tyka tak ..soon..
frajerovi nič z toho nevadí, lúbime sa akí sme on nič z tohto nemá, ani pierc ani tattoo (aj keď možno by sa mu hodil dáky ten tunel ) ja ho mám práve preto rada... aj keď, áno chlap s (vhodným) tetovaním a nevtieravým tunelom je na pokukanie
a nemyslím, že by sa stalo, že jeden z nás zrazu z ničoho nič príde v tetovaním alebo podobne, on nič nechce a ja mu o tomto hovorím často, že až budú peniažky nazvyš, idem na to..
Sama tetovanie mám, neľutujem ho (zatiaľ a mienim pokračovať.
Nemám však príliš v láske klišé ako čínske znaky, trápne ornamenty, čínske kapre, tigre a iné somariny vyskytujúce sa hlavne na bicepsoch pánov a nad zadkom dám.
Tiež nemám príliš rada názor, že tetovanie musí mať nejaký význam. Tudle. Ak chcete, môžete si vymyslieť dôvod a hlboký význam aj pre kura na vašich prsiach. Tiež nevysvetľujete dôvod, prečo ste si prefarbili vlasy, alebo oholili bradu. Pre mňa je to modifikovanie a zdobenie tela. Preto by to malo byť kvalitné. Môj názor je, že tetovania by mali mať viac, než hĺbku kvalitné a originálne spracovanie. Je veľa tatérov, ktorí majú vlastný, veľmi kreatívny štýl, ktorý z vášho tetovynia spraví niečo, čo nik iný mať nebude...
Ale to je tiež len môj názor.
Piercingy sa mi páčia, ale ako na kom a ako kde. Ja som vždy nejaký chcela, ale nikdy som nevedela nájsť miesto, kde by sa mi to nam ojej osobe páčilo, tak som to nesilila. Piercingy sa hodia ako komu rovnako, ako farby na vlasy, či strihy oblečenia. Nie každý si môže dovoliť všetko.
...a tiež sa mne osobne nepáči, keď je to prehnané, ale myslím, že moja hranica únosnoti je aj tak vyššia, než je priemerná
ja len nemám príliš v láske tetovania, typu "toto je môj dedko, ktorý minulý rok umrel a týmto by som si ho chcel pripomenúť" alebo "tento kvet mala najradšej moja sestra a už je mŕtva"
netvrdím, že sa nemá smútiť za zosnulými... ale znie to, akoby ste potrebovali tetovanie na tele, aby ste si na nich spomenuli.
Nemám skrátka rada sentimentálne a patetické dôvody na tetovanie. Čo ide ruka v ruke s vetami v latine/spanielčine/angličtine ...
a co sa vztahu tyka laska prekona vsetky problmy....