ja pijem kazdy den pravidelne ráno a večer....nemal som este problem zo zaspanim ked ju pijem pred spanim a rano je to ako ritual...noviny a ciga + káva = zaručené zobudenie a ranná pohoda...
4 za deň +- dve. Mám ju dosť rád a nechajte si pripomienky typu "ako môžeš spať" alebo "veď ťa trafí šľak" Spánok takmer nepotrebujem a mám nízky krvný tlak
rano kavu doma nestiham, takze si vacsinou urobim az ked pridem do prace..to je okolo 7-7:30...a ked som moc oplesteny tak si urobim druhu o nejakej 13 alebo 14...ale vacsinou si davam iba jednu a aj to nie kazdy den...
samozrejme .. ranna kava musi byt .. a cely den ma sprevadza kava , ked mam v robote nejaky deathline .. tak jej je na potoky.. inac to ukocirujem tak na styroch, piatich kavach denne
Akonáhle sa vonku ochladí, tak sa ranná káva s hojným množstvom mlieka stáva mojím každodenným rituálom a často si ju doprajem aj počas dňa, ak sa mi náhodou chce spať Ale cez leto kávu pijem iba zriedkavo, nechutí mi vtedy nič také veľmi teplé. To si radšej, ak chcem docieliť zobudenie, kúpim energeťák alebo si dám studenú sprchu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
A vy, čo čítate ráno pri raňajkách noviny, to si ich chodíte sami kupovať?
O mojej malinkej láske
ked o devatej rano povies zajtra mysliac 3tiu hodinu poobede, vies ze si v okrese
rano=zasvetla
vecer=zatmy