vsetkych zidov na svete a americkych politikov, koli tomu lebo vrazdia nevinnych ludi ktori absolutne za nic nemozu koli nerastnym surovinam (peniazom)
Keby niekto nejako surovo zabil napriklad mojho psa lebo toho milujem najviac na svete tak by som sa určite pomstila...alebo takeho Busha by som s radostou zabila, ked jemu nerobilo problem zabiť 11.septembra tolko ludi, ktorý mali rodinu, deti...
ale vražda z rozumu sa mi pozdáva ... (tým myslím najať si niekoho, pokial už napríklad mám rozumné argumenty na to prečo nežiť ... a prevažujú, najmem si niekoho kto ma zabije) aby to vyzeralo ako nehoda
Keď som mal 16. cigán s kamošmi sa mi vyhrážal zastrelením po tom, ako nôž na krku a vymáhanie penazí odo mňa nezabieralo. Keď som toho už mal dosť, tak som si na OA v Galante kúpil prvú strelnú pištol od spolužiaka za 500sk , čierny klasický boxer, a 20 dierkové roosteri, boti s ocelovou špičkou.
Keď som cigána stretol raz v podvečer v meste, ale tentoraz v presile z mojej strany, tak som mu naznačil, že mám nové boty určené špecialne na neho, a on si nemohol nevšimnúť, že niečo držím vo vrecku. Vtedy sa asi zlakol, lebo jak rýchlo prišiel tak odišiel a myslel som, že už budem mať pokoj, ale nie. Neskôr som ho stretol zase ale tentoraz už bol on v prevahe a zase išiel do mňa. Tak som si naplanoval, že mu dám echo, nech príde do parku, že mu dám lóve a tam by som ho bol aj zastrelil. Lenže som to stále odkladal, až keď som sa na jednej párty u mňa doma dopočul od známeho, že ten prašivý cigán skoncoval svôj úbohy život sám. Zastrelil sa , na trávnatej ploche kúsok od svôjej osady.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@4 má pravdu.
Tých tiež a našlo by sa ešte omnoho viac no to bolo prvé meno čo ma napadlo
ale vražda z rozumu sa mi pozdáva ... (tým myslím najať si niekoho, pokial už napríklad mám rozumné argumenty na to prečo nežiť ... a prevažujú, najmem si niekoho kto ma zabije) aby to vyzeralo ako nehoda
ja by som nikoho nezabíjal
Keď som cigána stretol raz v podvečer v meste, ale tentoraz v presile z mojej strany, tak som mu naznačil, že mám nové boty určené špecialne na neho, a on si nemohol nevšimnúť, že niečo držím vo vrecku. Vtedy sa asi zlakol, lebo jak rýchlo prišiel tak odišiel a myslel som, že už budem mať pokoj, ale nie. Neskôr som ho stretol zase ale tentoraz už bol on v prevahe a zase išiel do mňa. Tak som si naplanoval, že mu dám echo, nech príde do parku, že mu dám lóve a tam by som ho bol aj zastrelil. Lenže som to stále odkladal, až keď som sa na jednej párty u mňa doma dopočul od známeho, že ten prašivý cigán skoncoval svôj úbohy život sám. Zastrelil sa , na trávnatej ploche kúsok od svôjej osady.