juj tka polroka so mbola nenormalne buchnuta do jedneho chalana este na zakladke...no a potom sme sa raz stretli..s.tacilo ze povedal jednu vetu uz som maal o nom svoju mienku a platonicka laska odysla
ja ked som bola mala lubila som uja z jednej hry hh cista zavislacka este do teraz mi to bracho pripomina ked mi doniesol 4ku..no co zasa budes o nom basnit a bla bla bla..ale nemozem za to ze vyzeral uzasne
ale inak nenazyvala by som to hned platonicka laska skor take ze toho by som znasilnila aj na kolajniciach keby som mala tu moznost,takze vatsinou su taky fesaaaci
Najcastejsie sa asi ludia takto platonicky zamiluju do oblubenych filmovych postav. Mne napriklad velmi imponovala Claire Bennetova zo serialu Heroes
Aj vo vyvoji pocitacovych hier si tvorcovia davaju coraz viac zalezat na tvorbe postav a charakterov. Na posledy som hral od Bioware Mass Effect a tam tvorcovia odviedli teda enormnu pracu a vytvorili krasne postavy. Za zmienku urcite stoji Liara - ktora hoci nie je clovek ( jej rasa sa vola Asari ) ma modru plet a take cudne vyrastky na hlave ma obrovsky sex appeal a nadhernu osobnost a musi zaimponovat hadam kazdemu chlap(c)ovi
A čo tak platonicky sa zaľúbiť do internetovej známosti? Do niekoho, koho ste ani poriadne nevideli, len si píšete, ale túžite s ním stále byť viac a viac?
Mne sa to stava zase...bola som rok do jedneho chalana na zakladke,lenze kamoske sa zrazu zapacil,dali sa dokopy a bolo po mojej platonickej laske...the end
mno platonická láska nie je len o hercoch a pod....je to o niečom inom...je to niečo ako chcieť lietať bez krídiel a bez pomoci...ale tú možnosť ľudia nemajú....neznášam platonické lásky a práve takú teraz prežívam....
nikdy som "necitila" platonicku lasku ku niakemu hercovi, spevakovi atd.
ale teraz strasne tuzim po jednom chalanovi (teraz= uz skoro 3 roky) a nevie ma to prejst. pri mojej hamblivej povahe sa s nim jednoducho neviem dat do reci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale inak nenazyvala by som to hned platonicka laska skor take ze toho by som znasilnila aj na kolajniciach keby som mala tu moznost,takze vatsinou su taky fesaaaci
Najcastejsie sa asi ludia takto platonicky zamiluju do oblubenych filmovych postav. Mne napriklad velmi imponovala Claire Bennetova zo serialu Heroes
Aj vo vyvoji pocitacovych hier si tvorcovia davaju coraz viac zalezat na tvorbe postav a charakterov. Na posledy som hral od Bioware Mass Effect a tam tvorcovia odviedli teda enormnu pracu a vytvorili krasne postavy. Za zmienku urcite stoji Liara - ktora hoci nie je clovek ( jej rasa sa vola Asari ) ma modru plet a take cudne vyrastky na hlave ma obrovsky sex appeal a nadhernu osobnost a musi zaimponovat hadam kazdemu chlap(c)ovi
ale teraz strasne tuzim po jednom chalanovi (teraz= uz skoro 3 roky) a nevie ma to prejst. pri mojej hamblivej povahe sa s nim jednoducho neviem dat do reci